Rincian babagan penyakit kasebut

Malah ing donya modern, mycosis ngancani wong ing ngendi-endi. Miturut panaliti, saka 30% nganti 50% populasi planet iki yaiku pelarut jenis jamur tartamtu. Kajaba iku, akeh spesies sing ana ing njaba awak manungsa utawa nyebar ing wangun spora.

Dokter

Nanging iki ora dadi alasan kanggo panik. Sawise kabeh, sistem kekebalan wong sing sehat ngatasi karo "tamu sing ora diundang." Nanging, sawetara jamur patogen bisa ngasilake dhuwit lan tuwuh sanajan ing awak sing nduweni kesehatan. Babagan kasebut bakal dibahas.

Jamur utamané tresna marang bagéan awak sing adoh saka sistem sirkulasi, amarga iku getih sing nggawa sel kekebalan sing nglindhungi kita. Mulane, kuku - papan panggonan sing paling disenengi kanggo kabeh jenis mycosis.

Panggonan liya ing popularitas dikuwasani dening macem-macem membran mukus, sing paling kerep disebabake saka jamur saka genus Candida .

Supaya ora njangkepi jamur, sampeyan kudu ngurus kasehatan pribadi lan njupuk langkah-langkah pencegahan . Penting banget kanggo njaga sepatu sing resik lan disinfeksi . Kanggo conto, sampeyan bisa nggunakake pengering ultraviolet khusus.

Kanggo nemtokake manawa sampeyan duwe micosis kuku, contone, foto . Utawa kanggo gejala kasebut :

  • Papan lan garis putih ing kuku
  • Piranti kuku dikapen, dibungkus lan / utawa diremes.
  • Werna normal kuku iku jambon (utawa luwih putih, nanging wiwit kuku duwe transparan tartamtu, sampeyan bisa ndeleng amben kuku kanthi warna pink liwat). Werna kuku sing kena pengaruh jamur kuning, ijo, biru utawa malah ireng. Waca liyane ..
Perawatan Jamur Kaki

Diagnosis lan perawatan saka jamur

Yen ana gejala kasebut, ana kemungkinan kuku kasebut kena pengaruh mycosis. Nanging aja lali sing mung dokter bisa nggawe diagnosis akurat.

Ing kulit, jamur katon paling kerep ing wangun bintik-bintik warna, crusts garing lan rontog rambut. Kulit ing area sikil paling kerep kena infeksi, nanging bisa uga ora kasil karo bagean awak liyane. Yen sampeyan duwe bintik-bintik kembang abang lan jambon, gatal-gatal, kobong, sampeyan kudu sumelang.

Perawatan saka kaki jamur asring proses dawa lan angel. Kanggo nglawan mycoses, ana akeh preparasi khusus. Utamane obat tradisional uga banget populer, nanging efektifitas sing durung bisa ditemtokake, saengga mung ditrapake kanggo tujuan informasi.

Ing tandha pisanan saka sembarang infeksi jamur ing kuku, sampeyan kudu langsung takon dermatologist (utawa mycologist) . Dheweke bakal nglakoni pengawasan visual, nemtokake tes sing cocog kanggo nemtokake jinis jamur (dijupuk saka pot kuku utawa kulit). Pendekatan sing semestine perlu kanggo milih obat sing tepat, amarga sampeyan kudu ngetrapake kondisi umum wong kasebut, jembar mycosis, lan jenis jamur.

Senajan habitat jamur favorit yaiku kuku lan sikil dhewe (utamané ing antarane driji ), bisa diselarasake ing bagian awak liyane: ana mycoses saka tangan , kulit sirah , kuping , lan liya-liyane.

Jamur intim

Thrush

Liyane babagan thrush

Kita uga kudu nyebatake candidiasis penyakit kasebut, luwih dikenal dening wong minangka thrush, sing uga kalebu penyakit jamur, amarga disebabake jamur saka kulawarga Candida.

Apa sariawan?

Ragi - Candida albicans lan liyane kaya sing paling kerep nyerang setengah wadon, nyebabake masalah intim - candidiasis , vulvitis , vulvovaginitis . Gejala utama saka sariawan dikenal minangka bocah wadon paling gedhe - gatal, kobong ( luwih )

Sembarang cah wadon bisa lara karo jenis mycosis, mung kegagalan hormon cilik, kekebalan awak sing kurang nalika njupuk obat, kaku abot, lan liya-liyane. Maca liyane babagan alesan .

Kanggo diagnosa akurat, luwih apik kanggo takon dhokter. Dheweke bakal nindakake tes sing perlu lan menehi perawatan.

Thrush dianggep pisanan kanthi suppositories antifungal (milih obat sing murah lan efektif kanggo awak dhewe). Flucostat lan analoge banget populer. Ing kasus khusus, dhokter menehi resep pil . Saliyane kabeh, utawa minangka langkah nyegah, soda douche uga kudu dilakoni.

Apa thrush mbebayani sak atine lan kepriye bisa mangaruhi konsepsi? - artikel iki bakal nanggapi.

Temtu wanita luwih rentan marang infèksi karo jamur intim, nanging wong kadang bisa. Thrush ing manungsa lan manifestasi - balanoposthitis , balanitis , bisa uga ing sawetara kasus lan ing setengah saka manungsa.

Nanging kaya ing wanita, ing wong-wong iki penyakit iki bisa kanggo diagnosa lan perawatan . Tablet , krim, lan salep ana ing mitos "lanang".

Ing bocah-bocah, jamur ing jero mulut, utawa, kayata, stomatitis, ora kaya langka, panyebab lan perawatan bisa ditemokake ing kene .

Ana uga sing langka minangka candidiasis usus utawa candidiasis esophageal , nanging kabeh iku bisa diarani diagnosis lan perawatan.

Apa sing kudu dilakoni

Jamur kuping: apa sing kanggo nambani?

Carane nambani jamur?

Yen sampeyan ngerti persis apa penyakit sampeyan lan looking for informasi latar mburi babagan obat, sampeyan kudu:

Bagian " Carane nambani jamur " ngemot dhaptar salep antifungal, krim, pernis, tablet, supositoria, lan liya-liyane. Ana uga sampeyan nemokake instruksi babagan nggunakake antimikotik, rega rega ing apotek lan review pasien. Minangka tansah, sampeyan bisa ninggalake saran sampeyan.

  • Tablet - mung ing resep, ing kasus khusus ( liyane .. )
  • Lucky - sing paling populer nalika jamur kasebut ditrapake ing piring kuku. Carane aplikasi?
  • Tetes uga pilihan apik kanggo kuku.
  • Ointments lan krim - obat paling populer lan massa, digunakake meh tansah kanggo sembarang jenis mycosis.

Yen sampeyan lagi mlaku karo jamur saka Candida genus, sampeyan kudu artikel babagan pilihan obat khusus sing dirancang kanggo pertempuran thrush .

Ngendi?

Katalog Klinik

Katalog Klinik

Ora pengin maca godhong teh? Apa sampeyan pengin nyisihake warts, mol utawa jamur kuku kanthi permanen lan permanen? Banjur hubungi klinik dermatologi kanggo pitulung.

Apa klinik sing luwih apik? Resepsi dilakokno dening spesialis, sing nduweni akeh pengalaman latihan lan praktis. Patien ngenteni ora mung perawatan apik, nanging uga kondisi sing paling nyaman kanggo tetep ing rumah sakit. Saben pusat dermatologis modern duweni basis diagnostik lan perawatan modern. Sampling getih lan bahan-bahan kanggo analisis ditindakake saben dina.

Daftar rumah sakit dening kutha.

Kajaba iku, prinsip utama dokter klinik yaiku interaksi karo saben pasien. Namung komunikasi terbuka lan rahasia minangka kunci kanggo nggayuh asil sing apik ing perawatan penyakit kulit.

Aplikasi teknologi inovatif lan peralatan medis paling anyar (kalebu laser) ngijini sampeyan kanggo ngilangi cacat kulit, nyuda pain.

Pangobatan jamur kuku kuku iku proses sing dawa banget. Elinga yen sampeyan ora bisa njupuk obat sacara ora bisa dikendhalekake sacara lokal, amarga jamur iki bisa tahan kanggo akeh kelompok obat antiporang sing wis diresepake dhewe. Ing kasus iki, dhokter bakal ngobati jamur kuku kanthi obat-obatan sing luwih kuwat lan beracun sing bisa nyebabake kesehatan umum.