Rincian penyakit

Malah ing donya modhèrn, mycosis ngiringi wong ing ngendi waé. Miturut panaliti, 30% nganti 50% populasi donya iku operator saka siji utawa jinis jamur liyane. Kajaba iku, akeh spesies sing ana ing njaba awak manungsa utawa digawa ing wangun spora.

Dokter

Nanging iki ora dadi alasan kanggo panik. Sawise kabeh, sistem kekebalan wong sing sehat kanthi sampurna karo mayoritas "tamu sing ora diundang." Nanging, sawetara jamur patogen bisa ngasilake dhuwit lan tuwuh sanajan ing awak sing nduweni kesehatan. Babagan lan bakal dibahas.

Jamur utamané tresna marang bagéan awak, sing adoh saka sistem sirkulasi, amarga getih sing nggawa sel kekebalan sing nglindhungi kita. Mulane, kuku iku papan panggonan sing paling disenengi kanggo kabeh jenis mikosis.

Panggonan liya ing popularitas dikuwasani dening macem-macem membran mukus, sing paling kerep disebabake saka jamur saka genus Candida .

Supaya ora njangkepi jamur, sampeyan kudu ngurus kasehatan pribadi lan njupuk langkah-langkah pencegahan . Pangopènan sepatu ing kebersihan lan disinfeksi kuwi penting banget. Kanggo conto, sampeyan bisa nggunakake pengering ultraviolet khusus.

Temtokake yen sampeyan duwe kuku mycosis bisa, umpamane, dening foto . Utawa kanggo gejala kasebut :

  • Papan lan jalur putih ing kuku
  • Piranti kuku bakal kenthel, dirungkem lan / utawa crumbles
  • Werna werna kuku sing werna abu-abu (putih luwih tepat, nanging amarga kuku duwe transparansi tartamtu, bisa uga katon ing ranjang kuku kanthi tinge pink). Werna kuku sing kena pengaruh jamur kuning, ijo, biru utawa malah ireng. Liyane ..
Perawatan saka kaki jamur

Diagnosis lan perawatan saka jamur

Ing ngarsane gejala kasebut, ana kemungkinan sing kuku kena pengaruh mycosis. Nanging aja lali sing mung dokter bisa nggawe diagnosis akurat.

Ing kulit, jamur manawa kanthi otomatis ing wangun bintik-bintik werna, garing, lan rontog. Paling asring, kulit kasebut kena infèksi ing dhaérah sikil, nanging ora bisa dadi lucky karo bagean awak liyane. Yen sampeyan duwe bintik-bintik kembang abang lan jambon, gatal-gatal, kobong, sampeyan mesthi kudu prihatin.

Perawatan saka jamur sikil - proses asring dawa lan angel. Kanggo pertempuran mycosis, ana akeh obat khusus. Ubat tradisional uga populer banget, nanging efektifitas sing durung bisa dibuktikake, mula mung diwenehake kanggo tujuan pandhuan.

Ing pratandha pisanan saka sembarang infeksi jamur ing kuku, sampeyan kudu langsung takon dermatolog (utawa mycologist) . Dheweke bakal nglakoni pengawasan visual, menehi tes sing cocog kanggo nemtokake jinis jamur (njupuk scraping saka piring kuku utawa kulit). Pendekatan sing semestine perlu kanggo milih obat sing tepat, amarga sampeyan kudu nyathet kondisi umum saka wong, jembar mycosis, lan jenis jamur.

Senajan habitat jamur sing paling disenengi yaiku kuku ing sikil lan sikil dhewe (utamane ing antarane driji ), bisa ditrapake ing bagean awak liyane: ana infeksi jamur , kulit sirah , kuping , lan liya-liyane.

Jamur intim

Thrush

Informasi babagan babagan sariawan

Sakcukupe, sampeyan kudu nyebutake penyakit candidiasis, luwih misuwur ing kalangan wong minangka thrush, sing uga kalebu penyakit jamur, disebabake dening jamur saka kulawarga Candida.

Apa sariawan?

Fungi jamur - Candida albikans lan liyane kaya wong paling sering nyerang setengah wanita, nyebabake masalah intim - candidiasis , vulvitis , vulvovaginitis . Gejala utama saka sariawan dikenal minangka bocah wadon paling gedhe - gatal, kobong ( luwih )

Sembarang cah wadon bisa lara karo jenis mycosis, kegagalan hormonal cilik, ngurangi kekebalan marang latar mburi njupuk obat, kaku abot, lan liya-liyane. Sinau luwih lengkap babagan alesan kasebut .

Kanggo diagnosa akurat, paling apik kanggo ndeleng dhokter. Dheweke bakal nindakake tes sing perlu lan menehi resep.

Nambani thrush utamane karo suppositories antifungal (pilih dhewe obat sing murah lan efektif ). Flukostat lan analoge banget populer. Ing kasus khusus, dhokter menehi resep pil . Saliyane kabeh, utawa minangka langkah pencegahan, douching karo soda uga bermanfaat.

Apa thrush mbebayani sak atine lan kepiye cara ngenani konsepsi? - Artikel iki bakal njawab.

Temtu wanita luwih rentan marang infèksi karo jamur intim, nanging wong kadang bisa. Thrush ing manungsa lan manifestasi - balanoposthitis , balanitis , bisa uga ing sawetara kasus lan ing setengah saka manungsa.

Nanging kaya ing wanita, ing wong, penyakit iki rentan kanggo diagnosis lan perawatan . Marang "mycosis" lanang digawe karo tablet , krim lan salep .

Ing bocah, susu jamur ing cangkeme, utawa contone stomatitis - ora jarang, panyebab lan perawatan bisa dibaca ing kene .

Ana uga sing langka minangka candidiasis usus utawa candidiasis esophageal , nanging kabeh mau bisa ngidhentifikasi diagnosis lan perawatan.

Apa aku kudu?

Kuku jamur ing sikil: apa kanggo nambani?

Dadi ngobati jamur?

Yen sampeyan ngerti persis apa penyakit sampeyan lan looking for informasi bantuan babagan obat-obatan, banjur sampeyan kene:

Bagian " Carane nambani jamur " ngandhut daftar salep antipung, krim, pernis, tablet, supositoria, lan liya-liyane. Ana uga sampeyan nemokake instruksi babagan nggunakake antimikotik, review rega obat lan ulasan pasien. Minangka tansah, sampeyan bisa ninggalake saran sampeyan.

  • Tablet - kaya sing diwenehake dening dokter, ing kasus khusus ( liyane .. )
  • Lucky iku obat sing paling populer yen jamur ana ing piring kuku. Carane aplikasi?
  • Tetes uga pilihan apik kanggo kuku
  • Ointments lan krim - sing paling populer lan obat massive, digunakake meh tansah kanggo sembarang jenis mycosis.

Yen sampeyan lagi mlaku karo Candida jamur, banjur artikel babagan milih obat khusus sing ditrapake kanggo nglawan thrush bakal cocok karo sampeyan.

Ngendi?

Katalog klinik

Katalog klinik

Ora pengin guess ing latar kopi? Apa sampeyan pengin nyisihake warts, birthmarks utawa kuku jamur? Banjur njaluk bantuan ing klinik dermatologi .

Apa klinik sing luwih apik? Resepsi dilakokake dening spesialis kanthi latihan jangka panjang lan pengalaman praktis ing mburi. Pasien ora mung nunggu perawatan kualitas, nanging uga kondisi paling nyaman kanggo tetep ing rumah sakit. Saben pusat dermatologis modern duweni basis medis-diagnostik modern. Koleksi getih lan bahan-bahan liyane kanggo dianalisis saben dina.

Daftar rumah sakit dening kutha.

Kajaba iku, prinsip utama dokter klinik iku interaksi karo saben pasien. Namung komunikasi terbuka lan rahasia minangka kunci kanggo nggayuh asil sing apik ing perawatan penyakit kulit.

Penggunaan teknologi inovatif lan peralatan medis paling anyar (kalebu laser) bisa ngilangi cacat kulit, ngurangi rasa nyeri.

Perawatan kuku kuku ing sikil yaiku proses sing dawa banget. Elinga yen sampeyan ora bisa njupuk obat-obatan sing ora bisa dikendhaleni sacara lokal, amarga jamur kasebut bisa nandhingi resistance kanggo akeh kelompok obat antijamur sing wis sampeyan tanggung dhewe. Ing kasus iki, dhokter kudu ngobati jamur kuku ing sikil kanthi obat sing luwih kuwat, luwih beracun, sing bisa nimbulake kesehatan sakabèhé.