Alergi

Alergi latek

Produk lateks cocok lan umum ing kabeh wilayah kehidupan modern. Produk digawe saka karet alam, yaiku, produk sing diarani dikembangake kanthi basis karet karet, ngubengi kita saben dina. Mulane reaksi atipikal kanggo lateks iku mokal: wong ora bisa ngira-ngira ing wektu sing suwe bab penyebab alergi, kontak saben dina kanthi akeh barang sing ngemot materi iki. Penyebab Alergi [...]

Maca ...
Penyebab alergi - parasit?
Gatal ing gulu wong wadon

Alergi kasebut bisa dipicu dening anané parasit ing awak manungsa. Infeksi karo parasit lan perawatan ora tepat mbutuhake munculé macem-macem reaksi alergi ing wangun lan alam. Diagnosis ing wektu sing tepat bakal mbantu milih perawatan sing kompeten.

Maca ...
Alergi kanggo wol
bocah iki dijamin karo selendang saka kucing

Salah siji jinis alergi sing paling umum yaiku intoleransi manungsa kanggo kontak karo kewan. Ing pirang-pirang kasus, penyakit kasebut ora berkembang langsung sawise kontak pisanan karo anggota kulawarga papat sing anyar, nanging sawise sawetara wektu. Salah siji tandha alergi sing paling umum yaiku rashes kulit, disertai gatal-gatal sing abot, sing ngalami intensif nalika sore. Lan kanggo sawetara wong, penyakit iki malah luwih abot - ing wangun swelling saka pasuryan, tangan, sikil, lan malah organ internal.

Maca ...
Alergi kanggo srengenge, photodermatitis, photodermatosis.
cah wadon karo srengenge

Sawetara wong duwe sensitivitas tambah kanggo cahya srengenge lan iki diwujudake ing wujud manifestasi alergi ing kulit. Pengaruh sing paling gedhé ing panampilan alergi marang srengenge nduweni panyakit sistem kekebalan. Bantuan wektu sing tepat kanthi fotodermatitis bisa nyegah gejala lan panyebaran sing luwih akeh.

Maca ...
Alergi debu
Debu

Mote cilik, ngambang lancar ing udara, yaiku bledug rumah tangga - zat multisomponen sing dumadi saka partikel cilik saka zat sing luar biasa luar biasa. Partikel-partikel saka kegiatan vital saka mites bledug, sing minangka bagian integral saka bledug, nembus menyang awak manungsa liwat organ pernafasan, sing nimbulaké rantai reaksi ing jaringan lan organ internal lan nyebabake proses inflamasi.

Maca ...
Alergi kanggo kadhemen: gambaran, gejala lan terapeutik
Abang redness lan peeling saka pipi

Yen awak sensitif sacara patologis ing temperatur sing kurang, banjur jumlah histamin sing akeh dilebokake ing njero, sing nyebabake reaksi kaya alergi jinis liyane: puffiness berkembang, pembuluh getih dilate, abang, kulit lan jaringan lendhut gatal. Kesulitan perawatan sing asring kaya alergen minangka suhu kurang angel kanggo ngilangi. Alergi dingin diobati kanthi gejala amarga penyebab nyata respon imun abnormal kanggo kadhemen durung ditemtokake.

Maca ...