Dermatitis

Carane mangan yen sampeyan duwe dermatitis

Ngomong mesthine babagan wangun dermatitis atopik lan alergi, sing diprakirakake, ing antarane liyane, dening macem-macem alergen. Priksa rekomendasi saka ahli nutrisi kanggo bocah-bocah lan wong diwasa.

Maca ...
Dermatitis lisan

Jeneng "lisan" banget populer ing kalangan pedunung, nanging ora cukup bener. Penetapan ilmiah saka penyakit - perioral, iki kepiye penyakit kasebut dicathet ing rekaman pasien pasien lan literatur medis.

Maca ...
Dermatitis pasuryan Ceboreal
Raine

Sanadyan nyinaoni manifestasi provokatif utama dermatitis seborrheic ing pasuryan, bisa kanggo nyegah penyakit ing tahap wiwitan perkembangane.

Maca ...
Diaper dermatitis

Diaper dermatitis ana ing bocah-bocah cilik ing umur setaun taun, penyakit kasebut uga kacathet ing wong diwasa kanthi mobilitas winates lan panggunaan popok kanggo kebersihan.

Maca ...
Cerebral Scalp Dermatitis

Salah siji jinis dermatitis, karakteristik wong umur lan jender, yaiku dermatitis seborrheic. Penyakit iki ditondoi dening gejala kulit sing ora nyenengake, rusak katon, sing nimbulaké pangembangan negara depresi.

Maca ...