Beda

Remisi

Remisi yaiku tataran spesifik saka penyakit nalika kabeh pratandha saka penyakit kasebut mulai ngurangi utawa ngilangi awak manungsa. Istilah "remisi" asalé saka basa Latin "remissio", sing tegese pengurangan lan pelemahan. Proses iki bisa ditemokake ing pasien karo macem-macem penyakit kronis. Ana remisi lengkap lan ora lengkap.

Maca ...
Pemberantasan

Yen katon ing kamus Inggris-Rusia, banjur minangka terjemahan tembung "pembasmian" tembung "likuidasi", "karusakan", "pambatalan" bakal diusulake. Pancen, ing kedokteran, eradikasi nuduhake menyang komplek medis sing ngarahake ngobati awak saka bakteri utawa virus tartamtu. Awit paling kerep wong mbutuhake eradikasi Helicobacter Pylory (Hp), istilah "eradikasi" biasane ditrapake khusus kanggo bakteri iki. [...]

Maca ...
Enterosorbents lan carane njupuk wong karo dermatitis

Kanggo cepet entuk pemulihan, perlu kanggo mbusak senyawa, racun, utawa alergen sing mbebayani, sing nyebabake pangembangan proses patologis saka struktur lan jaringan organik. Enterosorbent digunakake ora mung kanggo keracunan lan masalah gastrointestinal, nanging uga kanggo alergi, uga atopic lan dermatitis alergi. Dhaftar indikasi ing ngisor iki.

Maca ...
Solcoseryl ing kosmetik

Perjuangan saben wanita kanggo njaga kaendahane nggawe dheweke bisa nyingkirake cacat lan kekurangan sing katon ing kulit pasuryan. Salah siji saka sawetara produk sing bisa nganyarake kulit ing wektu sing cendhak, nggawe alus lan nyenyet, yaiku Solcoseryl. Go langsung menyang review Obat kasebut kasusun saka asam amino sing migunani, stimulan biologi lan unsur tilak tumindak ing tingkat sel. Popularitas alat kasebut yaiku amarga [...]

Maca ...
Healing Ointments

Ointments, gel, lan sprays ana produk obat njaba. Padha tundhuk marang alam lan keruwetan proses patologis. Kabeh karusakan njaba kulit lan jaringan internal dibagi dadi rong klompok: pambentukan cacat sing disebabake efek eksternal; Patologi kulit minangka akibat saka penyakit internal. Faktor eksternal kalebu ciloko, cahya sinar UV, suhu cair agresif lan dhuwur, hipotermia, ing [...]

Maca ...
Daftar lengkap generik

Dhaftar wis diupdate sacara rutin, ditambah menyang tetenger. Elinga yen bahan aktif sing padha ora njamin kualitas sing padha. Lan tansah maca instruksi utawa takon karo apoteker, amarga sawetara obatan ora analog analogi.

Maca ...