Candidiasis

Analog flucostat Rusia lan manca
Fluconazole

Analog sing populer ing zat aktif sing diprodhuksi ing Prancis, Swiss, Hongaria, Slovenia, India. Kabeh padha beda-beda ing rega, efek samping, bentuk release, metode panggunaan, instruksi khusus, contraindications.

Maca ...
Pil Thrush Efektif kanggo Wanita
pil

Thrush ora sacara sengaja diklasifikasikaké minangka penyakit umum. Iku belongs kanggo penyakit infèksius, lan jamur Candida minangka paukuman. Penyakit ora mung nyebabake rasa ora nyenengake, nanging uga ndadekake masalah.

Maca ...
Candida vaginitis

Candida vaginitis utawa colpitis didiagnosa nalika manifestasi saka aktivitas penting saka jamur kaya jamur mung nandhang lining ing vagina.

Maca ...
Candida vulvitis
Diagnostik dening foto

Vulvitis minangka owah-owahan inflamasi sing mung bisa ngubengi kelamin njaba, yaiku, labia gedhe lan cilik. Manifestasi penyakit kalebu:

Maca ...
Cara ngobati thrush salawas-lawase

Pendekatan nonprofesional kanggo perawatan diri bisa nyebabake ora mung nyisakke wektu lan dhuwit, nanging uga kanggo kuciwo umum. Mung "pamindhahan tengen" ing hubungan karo pasangan susu iku minangka panjabate wajib ing gynecologist.

Maca ...
Douching karo soda kanggo thrush

Pangobatan karo soda minangka obat paling apik kanggo obat thrush, sing uga dianjurake dening obat tradisional. Dokter nyatakake yen nggunakake soda duweni efek terapeutik sing kuwat ing meh setengah pasien. Iki amarga larutan alkali duweni efek negatif ing jamur, amarga candida ora diadaptasi kanggo manggon ing lingkungan kasebut. Nalika iki, pembubaran microfibus jamur lan [...]

Maca ...