Hyoxysone salep

Analog

Hyoxysone - Tube and Packaging

Dhaptar kortikosteroid

Rega

81 р. Rata-rata online rega * 81 r. (tabung 10 g)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Indikasi

konsistensi salep Hyoxysone uga ditrapake kanggo perawatan patologi kasebut:

Dosis lan Administrasi

mudhun sisih Hyoxysone ditrapake kanggo nggunakake ruangan. Salep kudu diaplikasi karo wernane sing tipis (saka 0,5 kanggo 1 gram) menyang wilayah sing garing 1-3 kali dina.

Sampeyan bisa nyelehake pembalut gauze sing resik, banjur ndandani karo bandage. Ora dianjurake kanggo nggunakake salep miturut klambi khusus. Aja nglakoni raine nganti luwih saka siji minggu.

Istilah perawatan karo hyoxysone ditemtokake dening dhokter individu. Durasi sing biasa yaiku 6-14 dina (maksimal 20 dina). Yen ing sawetara dina ora ana perbaikan, sampeyan kudu ngontak dhokter sampeyan.

Contraindications

Aja nggunakake obat kanggo:

  • tumor kulit;
  • kulit tuberkulosis;
  • ing kasus hypersensitivity kanggo siji utawa saperangan komponen saka agen;
  • karo mycosis;
  • kahanan precancerous;
  • ing kasus penyakit kulit virus (herpes, pox pitik).

Periode meteng lan laktasi uga minangka kontraindikasi kanggo perawatan karo obat iki, yen perlu nggunakake ointment ing situs lesi gedhé.

Efek sisih

Ing kasus sing jarang, hyoxysone bisa micu efek samping lokal:

  • inhibisi pertumbuhan epidermis;
  • sensasi kobong, gatal;
  • gangguan;
  • rash;
  • atropi saka jaringan subkutan;
  • kulit garing;
  • hipertrikosis;
  • warna kulit utawa depigmentasi;
  • munculé dermatitis perioral lan kontak dermatitis;
  • warna kulit;
  • kulit atrophy;
  • inflamasi folikel rambut;
  • potnitsa;
  • perkembangan infèksi bakteri utawa jamur sekunder.

Komposisi lan farmakokinetik

13248c38c Komposisi iki ngandhut komponen ing ngisor iki:

  • Oxytetracycline hydrochloride - 30 mg;
  • hydrocortisone acetate - 10 miligram.

Salep kasedhiya ing tabung 10 lan 25 gram. Saliyané instruksi ana ing karton.

Kanthi nggunakake njaba, oxytetracycline entuk sirkulasi sistemik kanthi jumlah cilik. Hydrocortisone acetate nalika dipigunakaké ing njaba, utamané ing area kulit sing gedhé, diserep liwat kulit, metabolisme menyang hidrokortison lan metabolit liya sacara langsung ing epidermis, lan mung bagean cilik saka obat sing diserap déning ati. Metabolit lan bagéan cilik hidrocortisone acetate diekskripsikake ing urin utawa empedu.

Kelompok pharmacotherapeutic - kortikosteroid tingkat rendah kanthi kombinasi karo antibiotik.

Interaksi karo obatan liyane

Ing kasus panggunaan lokal ing interaksi dosis sing dianjurake ora dideteksi. Sampeyan kudu nggunakake rong utawa luwih obat ing wektu sing padha tanpa konsultasi dhokter, amarga bisa ngganti konsentrasi zat aktif ing area aplikasi utawa kemerahan kulit.

Liyane

Umur simpenan godhong telung taun saka tanggal sing dituduhake ing paket kasebut. Salep kudu disimpen ing panggonan sing dilindhungi saka sinar srengéngé langsung ing temperatur nganti 25 derajat. Dispensed saka farmasi tanpa resep.

Instruksi khusus

76384709 Sajrone periode tamba pengobatan yaiku nyegah vaksinasi marang cacar, uga jinis imunisasi liya, amarga efek imunosupresif saka glukokortikosteroid.

Nalika nggunakake hyoxyson ing pasuryan, periode perawatan kudu cendhak. Iki amarga panyerapan tamba tambah ing wilayah kasebut, sing bisa micu nampilake macem-macem acara ala.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku ngerteni obat iki saperangan taun kepungkur minangka diwenehake dening dermatolog. Banjur dheweke lali babagan ointment, nanging bubar wis tuku maneh. Aku nesu banget karo jerone, jerone sing lemes, lan pipis. Aku ora seneng nggunakake agen lemak, lan Hyoksizon mung kaya tekstur, nanging aku kudu. On pengalaman pribadi, aku yakin yen obat mbantu aku - jerawat mboko sithik ilang. Nanging waca titik penting - sawise nggunakake pimple bisa nambah ukuran lan dadi luwih inflamed, nanging banjur bakal break lan mudhun. Aku bisa menehi rekomendasi lenga iki kanthi aman, kaya aku yakin yen efektifitas. Natalia, Moskow

Aku minangka "seneng" pemilik kulit masalah, ing endhas abang rada gedhe katon saka wektu kanggo wektu. Aku nemokake solusi kanggo masalah iki kanggo aku - iku obat hormonal saka Nizhfarm Hyoksison. Ointment kudu diterapake ing titik masalah. Wiwit Hyoxysone nduweni tekstur cair lan rawan kanggo "nyusup" mudhun, sampeyan kudu ngetokake utawa nggunakake bandage (apik, tamba cepet diserep). Dheweke yakin yen salep mbantu mbusak inflamasi sing ana. Saka keuntungan - gampang banget dicuci nganggo banyu. Uji, mesthi, iku hormonal, dadi sampeyan kudu nggunakake ing kasus-kasus khusus, sanajan aku ora mirsani efek sisih apa wae.

Oksana, Kaluga

Aku miwiti peeling kulit ing mripat lan cedhak irung. Dina sabanjure, kulit dadi redup lan dadi atos kanggo nutul. Ora ana salep sing mbantu aku. Aku banjur nyoba Hyoxysone. Iku rada greasy lan angel nyebar ing kulit. Nanging rasa ora trep ilang saka dheweke, mung abang tetep. Aku ora ngobati tamba kasebut ing wayah wengi, saéngga ora bisa ngobati kulit maneh. Lan ésuké dheweke kaget amarga asilé - ora ana jejer saka abang, pasuryan katon kaya biasa. Hyoxysone iku obat sing paling efektif! Tatiana, St. Petersburg

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.