Dermatitis

Dermatitis dermatitis eksfoliatif ing bayi anyar

Exfoliative dermatitis Ritter - penyakit kulit infèksi ing bayi anyar karo bakteri. Dermatitis ritter iku wangun abot saka pemphigus epidemik bayi anyar. Penyebab lan faktor risiko Dermatitis Ritter disababaké déning Staphylococcus aureus (S.aureus), sing arang banget beracun. Ing sawetara kasus, kombinasi streptococcus lan staphylococcus. Kulit bayi sing ditemokake diwenehi reaktivitas khusus. Nalika diinfeksi, bakteri ngalahake racun. Nanggepi tumindak ing [...]

Maca ...
Dermatitis eksfoliatif

Dermatitis exfoliative (erythroderma) iku jeneng umum kanggo macem-macem lesi kulit, ing endi ana lesi ekstensif (paling ora 90%) kulit lan flaking. Penyakit langka sing cukup. Wong luwih saka 40 wong lara, wong loro luwih dhuwur tinimbang wanita. Ing bocah, diagnosis kasebut nyebabake dermatitis Ritter, artikel sing cocog ditata. Dermatitis eksfoliatif bisa uga dumadi saka latar mburi abot [...]

Maca ...
Dermatitis Dühring, utawa herpetiform
Louis Adolphus Dühring

Penyakit kasebut dijenengi sakwise ahli dermatologi Amérika Dühring, sing pisanan diterangake ing taun 1884. Dermatitis iki kerep banget kerep, wong-wong lara paling sithik ing umur 25-55, langka banget ing umur lan umur tuwa. Wong gerah luwih kerep.

Maca ...
Dermatitis Bullous

Bullous dermatitis yaiku penyakit kulit inflamasi akut kang umume gelembung luwih saka 5 mm (lembu) utawa umpluk cilik nganti 5 mm ing diameter (vesikel) kanthi isi transparan utawa turbid katon ing latar mburi wernane abang.

Maca ...
Pengobatan lan panyegah saka dermatitis panangis

Salah siji bentuk dermatitis yaiku nangis, sing ditondoi karo kulit rashes, sabanjure kulit ing zona-zona kasebut retak, lan wounds mulai cepet-cepet. Penyakit iki nyebabake pasien-pasien sing duwe umur lan ana pengaruh akeh faktor.

Maca ...