Beda

Generik lan masalah pasar farmakologis
mirah-murah

Apa generik umum diarani obat generik, yaiku salinan tamba asli ing komposisi bahan aktif aktif. Generik (analogi) bisa diluncurake mung sawisé tilar mangsa protèktif patèn zat aktif saka obat asli.

Maca ...
Ringworm

Ing prosès pangolahan biologis tartamtu, minangka asil penetration saka bakteri patogen patogen saka kelas Deuteromycetes (dermatomycetes) menyang dermis, penyakit sing infèksius lan banget nular, cacing, berkembang ing kulit lan appendages. Penyakit iki utamané contagious (contagious) bab anak-anakan lan bocah-bocah.

Maca ...
Red lichen planus

Antarane penyakit kulit sing kronis, sing paling terang, menehi macem-macem rashes, sing ora bisa bingung karo apa-apa, lichen ruber planus, lichen ruber planus. Punika ditondoi dening kanthong nodular saka akeh. Lokalisasi preferensial - lumahing lendhut lan kulit. Ana pemilihan manifestations - wanita sing wis mandeg liwat wates limabelas taun. Ora contagious.

Maca ...
Pink lichen

Penyakit gir (pityriasis rosea) kalebu ing klompok etiologis poli (asil akibat saka macem-macem) panyakit kulit lichen, disat saka siji istilah. Yen ora disebut - pitiriaz. Nuduhake klasifikasi erythematous-squamous dermatoses saka alam infèksius-alergi.

Maca ...
Sandhangan khusus

Ing dermatology, bandage occlusion diarani bandage, sing menehi segel ketat saka area kulit rusak lan ngalangi kontak karo lingkungan, kalebu udara.

Maca ...