Alergi

Asma alergi
cah wadon iku ngalang-alangi

Ana sawetara klasifikasi asma saka alergi, sing ditemtokake dening panyebab saka perkembangan penyakit lan bentuk gejala sing abot. Penyakit gejala penyakit iki ditujokake kanggo mbusak gejala penyakit kasebut. Obat saka orientasi iki ngilangake serangan, nggowo pengaruh otot-otot polos saka bronkial. Pasien kudu ngerti yen luwih becik kanggo nyegah pangembangan serangan, rampungake mbusak kontak karo alergen, tinimbang ngilangi konsekuensi.

Maca ...
Batuk alergi ing wong diwasa
cah wadon sing watuk

Batuk alergi ing wong diwasa ora minangka penyakit bebas, nanging manifestasi saka reaksi alergi, kayata bronchitis alergi utawa tracheitis. Bentenane antarane batuk alergi lan kadhemen yaiku ora anané sputum. Ing sawetara kasus, lendhut murni sing resik dilebokake, sing ora ngandhut impurities ing wangun pus. Batuk saka alergi iku rada angel kanggo ngobati, saéngga, ora dianjurake kanggo nundha kunjungan menyang alergis. Ing gejala pisanan saka batuk kaya, sampeyan kudu miwiti nyisihake sabab utama - efek saka alergen.

Maca ...
Alergi menyang kulit - bintik abang lan gatal
alergi

Kulit nuduhake akeh owah-owahan ing macem-macem sistem awak manungsa. Sakbenere kabeh penyakit kasebut nyebabake dhewe ing salah siji cara ing epidermis: lethargy, wrinkling, luka focal fokus, ruam, bintik pigmen - iki minangka daftar ora lengkap kabeh gejala. Masalah serius bisa ndelikake balik rashes, sing bisa, ing negara sing diabaikan lan tanpa terapi, nyebabake akibat fatal (lupus, meningitis), supaya sampeyan ora ngobati ruam minangka cacat kosmetik suntingan.

Maca ...
Rinitis alergi ing wong diwasa
rhinitis

Rinitis alergi occurs minangka akibat saka karusakan ing alergen saluran udara. Ing kasus sing akut penyakit iki, pasien nduweni penampilan karakteristik: bengkakane pasuryan, mata sing terus nyirami amarga irung diiseni, pasien kaya ambegan kanthi cangkeme. Perbedaan utama antara rhinitis alergi lan kadhemen yaiku mantan ora diiringi demam, tenggorokan lan gejala liyane sing asring dumadi ing pathologi virus.

Maca ...
Tipe reaksi alergi
reaksi alergi ing wangun kadhemen

Manifestasi alergi gumantung saka jinis alergen lan panggonan kontak karo bagian tartamtu saka awak manungsa.
Pengobatan saka samubarang tipe reaksi alergi bisa diandharake karo identifikasi alergen lan prophylactic sing ngurangi beban histamin. Jenis reaksi alergi kaya: urtikaria, angioedema, alergi lan atopic dermatitis, rhinitis alergi, asma bronkial, bronchitis, tracheitis, lan liya-liyane.

Maca ...
Jenis lan panyebab urticaria

Urtikaria ana ing saben wong katelu sing manggon ing planet iki paling sithik kaping pirang-pirang ing saindhenging urip. Antarane alasan sing nyebabake manifestasi kasebut nyebabake panyimpangan ing fungsi sistem kekebalan. Penyakit iki bisa ditemokake ing wong diwasa lan bocah, lan manifestasi bisa dumadi ing awak lan ing membran lendhut. Therapist dipilih dening dhokter gumantung saka faktor provoking.

Maca ...