Candidiasis

Candida albicans
ing mikroskop

Candida minangka mikroorganisme sel tunggal kanthi wangun bunder utawa oval, sing kalebu jamur kaya ragi. Genus Candida duwé 170 spesies, sing paling umum yaiku Candida albicans (Candida albicans). Sampeyan bisa nemokake dheweke meh wae - saka lemah lan barang rumah tangga menyang jaringan awak manungsa: urip ing usus, rongga lisan, esophagus, alat kelamin, lsp. [...]

Maca ...
Thrush lan hamil

Kathah wanita ing vagina duwe jamur khusus Candida, sing, miturut pengaruh sawetara faktor, bisa mulai aktif ngasilake, kanthi mangkono nyebabake inflamasi lan, minangka asil, candidiasis, yaiku: thrush Alasan kasebut uga ora ngandhut kesehatan, stres, penyakit catarrhal, gangguan hormonal, lan uga mung diet sing ora bener.

Maca ...
Candida esophagitis

Candida esophagus - manifestasi saka candidiasis visceral, sing nduwe posisi utama ing patologi infèksi saka sistem pencernaan. Agen penyebab penyakit iku jamur patogen sing kondensif saka genus Candida, sing manggen ing awak sehat lan dadi penduduk normal microflora manungsa.

Maca ...
Kita ngobati stomatitis candidal

Stomatitis minangka jeneng umum kanggo inflamasi mukosa lisan. Luwih saka setengah kabeh inflammation saka membran lendhut saka rongga lisan disebabake dening jamur saka genus Candida albicans, nyebabake stomatitis candidal, populer disebut "thrush". Mulane, apa penyakit iki ora katon, apa gejala candidal stomatitis, lan carane nyingkirake Candida jamur ing tutuk?

Maca ...
Kabeh wong pengin ngerti babagan thrush, nanging padha wedi takon

Plaque, rash lan discharge ing kepala penis, bisa ngomong babagan thrush. Ing kepala wong, satus pitakonan langsung muncul babagan panyebab penyakit lan perawatan. Luwih apik kanggo nemokake jawaban profesional saka ahli urologi: kawruh lan pengalaman bakal bisa cepet pulih saka penyakit sing ora becik. Nanging, isih akeh pitakonan sing ora nyenengake utawa mung memelas. Kita bakal nyoba menehi jawaban sing padha.

Maca ...
Candida stomatitis ing bocah-bocah: ngenali lan digdaya
kaget bayi

Apa bayi nangis lan nolak mangan? Deleng cangkemé lan priksa manawa iki minangka swasana ati sing ora pati penting, lan ora stomatitis jamur - sawijining panyakit sing ilat, pipi lan kabeh membran mukus ditutupi kanthi mekar putih. Carane ngobati remukan lan ngresiki gerahane?

Maca ...