Alergi

Kulitsidoz: alergi kanggo nyamuk ing bocah
Nyamuk nalika nggodhog

Antarane sawetara manifestasi alergi ditemokake kayata Kulitsidoz - alergi kanggo nyamuk gigitan. Culicidosis minangka penyakit sing ora karu lan kadhangkala bisa nyebabake komplikasi ing bentuk kejutan anafilaksis. Sanajan kasunyatane yen kasus kaya iki arang banget, sampeyan kudu menehi perhatian marang kesehatan lan, yen perlu, golek bantuan medis kanthi pas wektune.

Maca ...
Tetanduran alergi
Girl ngusap irungnya

Manifestasi alergi nyedhiyakake kanggo njupuk aroma tetanduran utawa serbuk sari ing membran lendhut. Iki sebabe sing penderita alergi nandhang saka njerone hidung sing cukup kuat, dadi gedhe lan wahing. Allergenic bisa uga ora mung tanduran liar lan domestik. Karakteristik individu saka tanduran bisa nyebabake pangembangan gambaran klinis sakabèhé rada negatif lan malaise abot.

Maca ...
Alergi kanggo shellac
Manifestasi alergi ing driji

Amarga kasunyatan yen alergi kanggo shellac kerep katon mung sawise kontak kanthi substansial sing terus-terusan, bisa disimpulake yen reaksi awak bakal nyebabake racun-racun sing dialami sajrone periode wektu. Sampeyan meh ora bisa nemtokake persis kimia sing wis gawe reaksi, amarga kanthi alergi kanggo alergi, sistem kekebalan bisa nanggepi maneka komponen. Yen reaksi manicure atypical sing dideteksi nggunakake materi iki, perlu mbusak lapisan kanthi cepet supaya bisa nyetop kontak karo alergen.

Maca ...
Pengobatan obat urtikaria

Urticaria minangka salah sawijining penyakit sing paling umum. Nalika urticaria ing kulit kanthi cepet katon blisters pucat jambon, kang banget gatal. Nalika urticaria utamane dijupuk perawatan gejala. Iku kalebu loro wilayah: eliminasi saka tumindak alergen lan nggunakake obatan. Kajaba iku, obat-obatan disebabake normalake saluran gastrointestinal, nguatake sistem kekebalan awak, nambah metabolisme, lan ngurangi permeabilitas pembuluh getih.

Maca ...
Alergi kanggo gel polish
gel polish

Komponen gel polish minangka alergen bisa lumebu ing awak nalika kena kulit utawa yen vapors dihirup. Kabeh iki ndadekake ora nyenengake lan nyebabake kualitas urip. Supaya bisa nyegah reaksi alergi, sampeyan kudu milih sarana sing luwih dikenal kanthi jumlah bahan beracun sing luwih cilik ing komposisi.

Maca ...
Mastositosis, urtikaria pigmen

Taksositosis kulit minangka patologi kompleks sing ana hubungane karo akumulasi lan proliferasi sel mast ing kulit. Iki minangka penyakit sing rada langka sing asring dumadi ing umur bayi. Sajrone karusakan sel mast, mediator inflamasi (histamin, serotonin, heparin, bradykinin) dibebasake. Padha nyebabake owah-owahan ing permeabilitas, pembengkakan, lan pengembangan kapiler. Mediator inflamasi iki nyebabake gangguan kulit sing khas. Tanggepan kulit duwe prognosis sing apik. Yen patologi berkembang ing masa kanak-kanak, banjur tamba lengkap bisa.

Maca ...