Candidiasis

Candidosis saka rongga lisan lan pojok tutuk

Dipercaya yen persentase pasien kandidiasis lisan lan pojok tutuk akeh ing saindenging donya amarga ora nggunakake larangan hormon, obat-obatan antibakteri, sitostatika lan, mesthine, amarga bawaan utawa bawaan immunodeficiency.

Maca ...
Rahasia Ragi Ragi
ragi ing mikroskop

Dina iki ana pamrih sing nyatakake yèn jamur kuku ragi minangka fénoména ora mesthi, ora ngakoni kesehatan manungsa. Asring, amarga iki, akeh wong sing ora cepet-cepet ngobati jamur ragi, utawa malah nglirwakake. Ing kasunyatan, kabeh luwih serius.

Maca ...
Aman perawatan saka thrush sak meteng
weteng ibu mangsa

Sajrone meteng, wong wadon, supaya ora kena infeksi virus, nyoba ngindhari wong akeh. Nanging, ana uga penyakit sing dumadi amarga ngurangi kekebalan umum lan owah-owahan ing tingkat hormon. Kita ngomong babagan thrush - penyakit sing disebabake Candida yeast.

Maca ...
Pitakonan lan jawaban ing macem-macem formulir candidiasis

Candidiasis disababaké déning mikroorganisme patogen sing kondhisi, sing minangka bagéan normal saka microflora. Jamur cawan saka genus Candida manggoni membran lan kulit sing sehat, nanging ing kondisi tartamtu dadi patogen lan mulai aktif kanthi proliferasi.

Maca ...
Dhaptar obat-obatan marang sariawan lan fitur-fitur kasebut

Thanks kanggo iklan televisi, kabeh wong ngerti babagan thrush, malah wakil saka setengah kuwat saka djalmo manungso. Lan mung nalika penyakit sing nyenengake ora nyedhaki ora wong maya, nanging dheweke dhewe, apa wanita mikir: obat sing diiklanake kanggo thrush bener-bener efektif?

Maca ...