Beda

Panyakit jamur ing kulit
masalah rambut?

Lèpèn jamur ing sirah ana panyakit sing nyedhaki umum sing bisa nyebabaké urip luwih angel. Yen sampeyan ngalami owah-owahan ing kondisi rambut utawa kulit, nanging durung yakin manawa iki ora amarga rambute sederhana, sampeyan bisa ndeleng foto jamur saka sirah ing Internet. Lan sing paling penting, eling: perawatan awak sajrone kasus iki arang banget ora dikarepake.

Maca ...
Erythrasma: penyakit wong kanthi bobot keluwihan

Erythrasma - pseudomycosis entheng, sing uga disebut penyakit saka armpits sweaty lan wong gemuk. Iki amarga agen penyebab penyakit - mikroorganisme minutissum Corynebacterium - aran gedhe lan aktif ngasilake nalika sipat pelindung kulit dilanggar: pelipis sing akeh banget, sing nyebabake pH kulit kanggo owah-owahan ing lingkungan alkali, ruam lampin, maneka warna dermatitis, kesehatan. Erythrasma [...]

Maca ...
Microsporia: penyakit sing nyebabake penyakit

Microsporia minangka sing paling nyerang kabeh penyakit jamur dermatologis ing kulit. Pengobatan dheweke nduweni ciri dhewe lan gumantung banget marang manifestasi klinis, supaya sadurunge sampeyan miwiti njupuk antimikotik, sampeyan kudu ngunjungi dokter: bisa uga cukup nggunakake obat lokal.

Maca ...