Beda

Penyakit jamur minangka kosmik modern
mangan jamur

Ing pungkasan taun 1990-an, 11 negara Eropah, kalebu Rusia, nganakake studi epidemiologis. Hasilipun nguciwani: meh 57% wong Eropa sing kenal karo lesi fungal kulit lan membran mukus, luwih saka 78,3% tindak menyang dhokter amarga mycosis saka kuku lan sikil.

Maca ...