Alergi

Alergi Eye Care

Kanggo ngobati gejala lokal alergi okular, tetes mata digunakake, kang ngredhakake lan abuh mèmbrus mèmper saka mripat, nyeri, sensasi kobong ing pasir liwat eyelids lan mucous discharge, photophobia lan tearing. Gumantung saka gejala sing digunakake: vasoconstrictor, antihistamin, utawa obat anti-inflammatory.

Maca ...
Obat Alergi

Kanggo manifestasi kulit alergi, perawatan asring diwiwiti kanthi nggunakake obatan anti-ganja lokal.
Obat-obatan antiallergic bisa diprodhuksi ing wangun salep, krim utawa tempel lan gel. Kanggo saben jinis ruam jinis tartamtu cocok. Penting kanggo elinga yen sadurunge nggunakake apa wae ing ndhuwur sampeyan kudu takon dhokter. Mung bisa ngukur kanthi tepat gejala kasebut lan pilih obat sing efektif.

Maca ...
Tes alergen

Kanggo nyingkiri alergi, sampeyan kudu nemokake alergen lan ngilangi efeke. Kanggo nguji alergi, serum getih vena dibutuhake, supaya pasien kudu nyiapake prosedur kasebut, amarga preparation sing tepat iku kunci kanggo linuwih asil sing diduweni. Sadurunge nyoba, sampeyan kudu njupuk petunjuk saka alergia sing trep, sing, gumantung ing gambar gejala, bakal nemtokake totalitas alergen.

Maca ...
Alergi kanggo lebah sting utawa tawon: konsekuensinya ora bisa ditebak
cah wadon karo nyengat tawon

Gejala keracunan ing tawon tawon, tawon lan tanduk bisa katon minangka sawetara menit sawise digodha, lan sawisé wektu. Reaksi alergi kalebu pembengkakan abot, asphyxiation, demam, ngurangi tekanan, kejang, lan anafilaksis. Kesulitane yaiku sengit sing paling sering kedadeyan ing alam, adoh saka postingan sepindah, sebabe sampeyan kudu ngerti carane tumindak nalika gigitan tawon, tawon lan serangga beracun liyane kedaden.

Maca ...
Alergi kanggo susu ing bocah
Bayi mangan susu saka botol

Kira-kira 8% bayi ing umur 1 taun ngalami alergi. Alergi kanggo susu ing bayi bisa berkembang ing rong kasus: yen ibu nyusoni bayi wis mangan sawetara jinis produk susu lan nggunakake campuran sing biasane disiapake kanthi susu. Yen gejala hypersensitivity menyang produk katon, sampeyan kudu takon dokter anak lan / utawa alergis sing bakal njupuk riwayat lan nemtokake predisposisi genetis kanggo reaksi kasebut.

Maca ...
Alergi kanggo bedbugs lan nyokot kutu

Ing gigitan bedbugs lan kutu, awak manungsa bisa nanggapi kanthi beda. Iku kabeh gumantung marang karakteristik individu, umur, lan kesehatan. Yen gigitan ora bisa dicegah, lan reaksi alergi muncul ing awak, sawise konsultasi sadurunge karo spesialis, bisa dilakoni kanggo perawatan ing omah. Ing sajeroning paralel, perlu nggawe lan ngresiki kamar kasebut karo serangga.

Maca ...