Acyclovir, ointment

Wangun dosis liyane: tablet .

Analog

Akrikhin

  • Vivoraks
  • Zovirax
  • Gerpevir
  • Gerperax
  • Lizavir
  • Supreviran
  • Tsiklovir
  • Citivir

Rega

: 35 р. Rata-rata online rega * : 35 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Saben wong duwe infeksi herpetic. Kanggo wong diwasa, iku sumebar minangka ruam ing lip, lan kanggo bocah - bocah cacah cacah. Boten kados jinis virus sanesipun, wonten obat ingkang efektif kangge infeksi herpes. Salah sijine yaiku Acyclovir.

Indikasi

Galeno-Farm Acyclovir kasedhiya ing wangun tablet, mata lan salep biasa, krim lan solusi kanggo administrasi intravena.

Indikasi kanggo nggunakake ointment yaiku:

  1. Infeksi herpes , kalebu herpes kelamin lan herpes bayi anyar;
  2. Ayam pox;
  3. Shingles ;
  4. Keratitis herpetic.

Metode aplikasi

atsiklovir-maz-1 Acyclovir berupa salep sing dimaksudake mung kanggo nggunakake kulit lokal. Salep ora ditrapake ing membran lendir, kalebu kelamin, amarga ora bisa diserap.

Pengobatan sing paling efektif bakal diwiwiti ing awal banget penyakit utawa malah sadurunge tandha klinis pisanan katon.

Salep kudu diaplikasi ing kulit endi ruam muncul, uga kulit jejer, kaping lima dina, luwih apik karo interval sing padha.

Serat mata, lay kanggo kelopak mata sing ngisor, uga, 5 dina kanggo njaga konsentrasi antiviral sing tetep ing fokus ing inflammation. Duration of treatment kira-kira 10 dina.

Sawise ngilangi gejala penyakit kasebut, dianjurake kanggo ngolah ointment kanggo saperangan dina. Yen gejala ora ilang sawise perawatan, sampeyan kudu takon dhokter kanggo riset tambahan utawa panggantos obat kasebut.

Contraindications

Ora ana contraindications khusus, kaya ointment sing ditrapake mung njaba lan ora duwe efek sistemik. Nanging, ing ngarsane sensitivitas individu kanggo Acyclovir utawa komponen tambahan saka obat kasebut, ora kena digunakake.

Gunakake nalika meteng lan lactation

Studi sing rinci babagan tamba kasebut ora dilakoni. Ananging, amarga kurang aksi sistemik, Acyclovir bisa digunakake nalika ngandhut lan ngasem wanita, yen manfaat kanggo pasien ngluwihi resiko kanggo bocah kasebut.

Perawatan herpes nalika ngandhut .

Efek sisih

Kurgan Sintez Kanthi overdosis obat kasebut, ora ana efek sing kuwat.

Mulane, jumlah ointment sing dilakoni ora nambahake jumlah efek samping.

Amarga sensitivitas individu minangka manifestation kasebut bisa:

  • peeling lan dryness saka kulit;
  • kobong nalika diterapake;
  • dermatitis alergi (luwih sering dadi komponen tambahan);
  • hiperemia lan gatel;

Komposisi

Bahan aktif - Acyclovir - salah sawijine agen antiviral sing nduweni efektivitas. Nanging, efek sing ditrapake mung kanggo kulawarga Herpesvirus.

Tumindak antiviral entuk manfaat amarga persamaan acyclovir ing struktur kimia karo inti sing perlu kanggo virus pertumbuhan lan reproduksi. Ing kontak karo Acyclovir, virus iki mandheg nambah lan mati.

Konsentrasi acyclovir ing salep yaiku 5%. Komponen tambahan beda-beda, gumantung saka pabrikan, nanging basa tansah lemak (paraffin, minyak).

Pharmacokinetics

Kanthi cepet diserep menyang lapisan subkutan, nanging ora ana efek sistemik. Kanthi munculé kulit ing kulit, panyerepan tamba nyuda deteriorasi lan efek terapi bisa uga ora ana.

Fitur aplikasi

Nizhpharm

  • Kanggo manifestasi abot herpes, ointment ora cukup.
  • Sajrone nuroni, pasien kudu dilindhungi dening kondom, amarga Acyclovir ora nglindhungi penularan.
  • Supaya ora kena kontak karo ointment (normal) ing mripat, ing membran lendhut saka tutuk lan vagina.
  • Wisuh tangan sadurunge nglamar produk. Sampeyan bisa nggunakake Acyclovir kanthi swab katun.
  • Tambahan saka immunostimulants nambah efek saka tamba.
  • Kanthi nggunakake sing suwe banget (kanthi periodik sajrone pirang-pirang taun), ngurangi efektivitas tamba amarga munculé resistensi virus kasebut.

Liyane

Apotik pharmacy tanpa resep. Simpen kanthi garing, dilindhungi saka cahya, ora bisa dituju ing bocah, ing suhu ora ngluwihi 25 ° C. Umur urip 3 taun.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Herpes wis nyiksa kula wiwit remaja. Iku banget ala lan ngluwihi rasa ora nyaman. Aku wis nggunakake salep Acyclovir kanggo dangu, lan tansah mbantu kula sehat. Ingkang paling penting yaiku kanggo sok dong mirsani wiwitan ing wektu - nalika rasa gatel katon, kulit ngencengi, nanging durung ana ruam. Yen sampeyan duwe wektu kanggo aplikasi Acyclovir ing wektu iki, sampeyan bisa nyegah munculé umpluk. Tatyana, Vologda

Sayange, aku duwe virus herpes lan sok-sok nggawe dhewe. Sadurunge digunakake krim Acyclovir, nanging dheweke wiwit mbantu kanti awon. Aku banjur pindhah menyang ointment, kang konsentrasi saka tamba kaping pindho minangka dhuwur. Ointment kanthi efektif mbusak rashes lan mulane tansah ing dompetku. Aku seneng yen tamba ora aman lan sampeyan bisa nggunakake karo ora ana watesan. Kajaba iku, dheweke ngasorake kekebalan lokal, minangka akibat saka iku, kanggo sawetara wektu aku direksa saka manifestasi bola-bali. Marina, Magnitogorsk

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.