Acylact, lilin

Analog

acilakt1

Rega

: 139 р. Rata-rata online rega * : 139 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

acilakt Lilin "Azilakt" - minangka obat antimikroba, miturut klasifikasi farmakologis uga kalebu ing klompok dana marang cacing lan parasit.

Supositoria ditujukan kanggo perawatan penyakit vagina, disertai dysbiosis saka microflora vagina. Obat iki diprodhuksi ing Rusia.

Komposisi lan sifat

Komponen utama "Atsilakt" yaiku galur lactobacillus asam asfasilik sing biasa ngenggoni flora vagina. Kanthi pangembangan prosès patogenik, jumlahé nyuda banget.

Iki bisa nyebabake nyuda kekebalan lokal lan prosesi infeksius. Lactobacilli sing minangka bagian saka "Acilact" nyumbang kanggo nyiptakake keseimbangan optimum microflora lan karusakan saka mikroorganisme patogen (kalebu staphylococcus lan E. coli) sing dadi obat penyebab macem-macem penyakit.

Minangka bahan tambahan ing produksi lilin, mung telung komponen sing digunakake kanggo nggawe basa sing padhet:

  • lilin paraffin;
  • lemak padhet;
  • emulsifier.

Suppositories "Acilact" sing suppositories vagina elongated karo tip shaped conone. Werna: putih, kuning utawa wreath. Massa asring homogen, nanging partikel cilik (benjolan paraffin) diijini. Lilin duwe mambu tartamtu, kaya lemak confectionary.

Preparation di rangkep ing sel 5 utawa 10 lembar (1 utawa 2 werna kontur ing siji karton).

Nalika ditetepake?

lilin ing plastik kemasan close-up Indikasi kanggo resep "Acilact" ing wangun lilin yaiku:

  • vaginosis bakterial;
  • colpitis ;
  • dysbiosis vagina;
  • rehabilitasi kanal lair sadurunge nglairake bayi;
  • preparation kanggo operasi bedah lan operasi mikro (contoné, cauterization of erosion);
  • pencegahan komplikasi sawise intervensi medhis lan manipulasi;
  • infeksi kelamin, diiringi pangembangan proses inflamasi (chlamydia, gonore, ureaplasmosis, herpes, lan liya-liyane);
  • hormonal colpitis.

"Atsilakt" bisa digunakake minangka sarana merdika (paling kerep kanggo tujuan prophylactic) utawa dadi bagéan saka regimen pangobatan lengkap.

Carane aplikasi?

Suppositories kudu dilebokake ing jero vagina. Iki paling apik dilakoni ing posisi rawan. Kanggo asil maksimal, dianjurake kanggo ngapusi 30 menit sawise prosedur kasebut. Sadurunge introduksi kudu prosedur kesehatan (ngumbah, douching - yen perlu).

Diagnosis / indikasi Dosis Duration of treatment
Vaginitis, dysbacteriosis, vaginosis bakteri 1 potong 2 kaping dina 5-10 dina
Discharges karo mambu utawa ora ngganti warna 1-2 bêsik saben dina Wektu minimal perawatan yaiku 5 dina (nganti gejala klinis ilang)
Nyegah komplikasi sawise intervensi medis utawa bedhah liyane 1-2 bêsik saben dina 5-10 dina
Recovery sawise perawatan antibiotik 1-2 bêsik saben dina 10 dina kanthi pengulangan ing 2-3 minggu (miturut indikasi)

Contraindications

"Atsilakt" ora ana contraindications lan larangan kanggo nggunakake kajaba kanggo intoleransi individu kanggo komponen tamba. Sampeyan uga ora dianjurake kanggo nggunakake obat kanggo kandidiasis kandidiasis (thrush).

Pregnant lan lactation

acylact-jpg Piranti kasebut pancen aman kanggo panggunaan sajrone periode kasebut, amarga tumindak sacara eksklusif ing situs injeksi, tanpa ngresiki aliran getih.

Kanggo wanita ngandhut, obat kasebut bisa dianjurake kanggo rehabilitasi kanal lair ing trimester kaping telu (2-3 minggu sadurunge lair sing dikarepake). Ukuran kasebut bakal mbantu nyegah infeksi bocah nalika kontak karo wilayah vagina ibu.

Efek sisih

Saiki, ora ana efek samping sing kacathet kanthi nggunakake "Acilact".

Nanging, mokal ora bisa ngilangi kemungkinan munculé reaksi negatif, umpamane, gatal utawa kemerahan organ kelamin. Iki amarga lilin ngandhut lilin paraffin, sing bisa nimbulaké iritasi kulit lan membran mukus (banget langka).

Instruksi khusus

Iku katon kaya lilin tanpa kemasan

  • Sampeyan ora dianjurake kanggo nggunakake lilin "Acilact" karo agen antibacterial lan antimikrobial lokal.
  • Kanggo asil maksimal, terapi bisa ditambah karo tablet "Acilact".
  • Sampeyan bisa nggunakake supositoria karo immunomodulators, agen antiviral.

Panyimpenan

Umur lilin ing 1 taun ing suhu 20 nganti 10 derajat (dianjurake kanggo nyimpen ing kulkas ing suhu 5 derajat).

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Saka wektu kanggo wektu aku ngombe biasa "Acilact" kursus kanggo ngaktifake kakebalan, Aku sacoro prakteke ora lara. Nalika aku ngandhut, aku diwenehi resep "Azilakt" lilin. Iku perlu kanggo nyirnakake kabeh bakteri sing mbebayani, yen ana. Iki bakal nyegah infeksi bayi nalika nglairake bayi. Aku sijine 1 lilin kanggo 5 dina. Ora ana rasa ora nyaman. Putri saya lair sehat banget. Tatyana Orlova, Novokuznetsk

Lilin "Azilakt" digunakake yen kudu ngombe antibiotik. Padha murah, nanging ing babagan efektivitas, dheweke ora kalah karo obatan manca sing diiklanake sing ngandung lactobacilli. Padha ditrima uga, ora nyebabake gatal-gatal lan kobong, kaya mengkono saka supositoria vagina liya. Bab mung negatif sing ora kabeh farmasi sing didol, mula aku mung muji pabrikan. Oksana, 22 taun, Magnitogorsk

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.