Advantan, ointment

Analog

  • Methylprednisolone berbasis analog - Comfoderm.

advantan Ointments lan krim adhedhasar kortikosteroid liyane, padha karo efek:

(Maca instruksi sadurunge milih obat. Paling analog sing ora cocok kanggo bocah lan duwe efek samping sing luwih serius)

Rega

536 р. Rata-rata rega online * 536 p. (tabung 15g)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Krim, lenga berminyak lan reguler "Ointment" lan "Lemak salep" diprodhuksi, lan mesthi krim. Salep berminyak dibedakake kanthi jumlah lilin lan macem-macem paraffin, luwih kenthel lan diserep maneh (pirsani komposisi ). Krim kasebut adhedhasar banyu kanthi jumlah lemak sing cilik, diserep kanthi cepet lan dianjurake ing tahap akut.

Indikasi sing digunakake

Salep iki diwènèhaké kanggo penyakit kulit sing béda karo wong diwasa lan bocah (wates umur nganti 4 sasi). Penyakit iki kalebu:

Dosis lan administrasi

Tabung Salep cilik sing kudu diaplikake kanthi lapisan banget tipis ing gerak circular langsung ing wilayah masalah kulit, 1 dina saben dina.

Cara perawatan ora ngluwihi 4 minggu ing bocah lan ora luwih saka 12 minggu ing wong diwasa.

Salep lenga amarga kandungan lemak dhuwur uga cocok kanggo kulit garing.

Yen rendhem ing kulit ora, banjur lenga biasa luwih cocok.

Contraindications

xl20382 Yen ana panyakit virus muncul ing area sing nglamar salep (contone, cacar, lichen, sawetara herpes, lan liya-liyane), lan uga manifestasi kulit sifilis lan tuberkulosis, mula salep kasebut ora bisa digunakake.

Iki uga ditrapake kanggo anané manifestasi kayata rosacea, dermatitis lisan lan reaksi saka vaksinasi.

Krim lan ointment dikontraindikulasi ing bocah nganti 4 sasi, wong tanpa intoleransi marang samubarang komponen ointment.

Preparat lan lactating ointment ora contraindicated, nanging kudu digunakake nalika pancen perlu lan sawise konsultasi karo dhokter.

Efek sisih

56041241342 Reaksi kacepetan bisa dumadi kanthi nggunakake Advantane, nanging arang banget, amarga salep kasebut umume ditrima. Mung yen cara aplikasi ora diterusake (yen sampeyan nggunakake ointment luwih saka wektu sing diwenehi lan / utawa digunakake ing bagean gedhe awak) sawetara owah-owahan ing kulit bisa kedadeyan:

  • telangiectasia (dilation dilation saka prau cilik ing kulit);
  • kulit atrophy (owahan ireversibel sing ana hubungané karo pangurang volume);
  • striae (jinis kulit atrophy ing wangun stretch mark);
  • Owahan kulit Acneform;
  • efek sistemik amarga adsorpsi kortikosteroid.

Nalika nuruti kabeh aturan sing nggunakake ointment, efek samping kasebut ora diamati.

Kadhangkala (kurang saka 0,01% kasus) reaksi kulit lokal kayata kobong, gatal, eritema, akeh kasus. Ing 0.01-0.1% kasus ana reaksi alergi, folliculitis, hipertrikosis, dermatitis lisan, depigmentasi kulit.

Komposisi lan farmakokinetik

Salep iki normal lan berminyak - beda ing komposisi komponen lan rasio kuantitatif.

Komposisi kuantitatif salep (1 g) Ointment 0.1% (putih utawa kekuningan, homogen, buram) Ointment (lemak) 0,1% (putih utawa kekuningan, translucent)
Methylprednisolone aceponate 1 mg 1 mg
Paraffin putih alus 350 mg 425 mg
Cairan paraffin 239 mg 394 mg
Putih lebah 40 mg ora ana
Lilin Microcrystalline ora ana 150 mg
Emulsifier Dehimuls E 70 mg ora ana
Castor Oil Hydrogenated ora ana 30 mg
Banyu sing diresiki 300 mg ora ana

Salep advantan diprodhuksi ing macem-macem volume - saka 5 nganti 50 gram.

Ointment nyedot

Penyerapan salep gumantung saka kondisi kulit lan cara aplikasi, amarga bisa ditrapake nganggo utawa tanpa dressing oklusif . Loro jinis ointment diserep rada cepet - ing bocah-bocah lan wong diwasa, absorpsi perkutan ora luwih saka 2,5% karo neurodermatitis lan psoriasis (kanggo wong sing sehat, ora luwih saka 0.5-1.5%).

Proses kimia ing awak

Sekolah lawas Ing epidermis lan dermis, bahan aktif utama ing salep methylprednisolone aceponate bereaksi karo banyu. Metabolit utama yaiku zat 6α-methylprednisolone-17-propionat. Iki nduweni aktivitas dhuwur lan afinitas dhuwur kanggo reseptor corticoid kulit, sing nuduhake anané bioactivation ing kulit. Ing getih, sambungan saka metabolit sing cepet karo asam glucuronic ana (proses conjugation), sawise iku ilang aktivitase.

Kabeh metabolit methylprednisolone acepononate ing awak ora nglumpukake - lagi metu saka awak dening ginjel ing babagan 16 jam.

Liyane

Dispensed tanpa resep, disimpen ing suhu ora ngluwihi 25 ° C. Rana urip saka ointment lan krim - 3 taun, lenga berminyak - 5 taun.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Efek saka ointment ora nyimpen sampeyan. Sampeyan njupuk mung 3 dina kanggo nyingkirake dermatitis kontak. Irina, Moskow

Anakku asring duwe alergi rashes ing kulit. Dokter diwajibake salep Advantan. Aku nyoba kanggo smear minangka sethithik bisa, lan lapisan luwih tipis, nanging efek ora diminish - ruam liwat cepet lan kanggo dangu. Alika, Krasnodar

Aku duwe psoriasis kanggo pirang-pirang taun, sing saya tambah saraf. Salajengipun salep Advantan nylametaken. Sawise nggunakake dalan kanggo suwe aku lali bab masalah. Sergey, Astrakhan

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.