Akriderm GK

akriderm

Analog

LEBIH: Ningkatake ointment saka jamur

Rega

Rata-rata dodolan online: 419 r. *

Ati-ati, ana sawetara jinis Acriderma. Efek antifungal mung salep karo suffix "GK".

Endi tuku:

Gambaran

ointment Akriderm GK Panangan efektif kanggo perang nglawan jamur, alergi lan inflamasi irisan kulit yaiku Akriderm GK. Substansi diterbitake minangka ointment utawa krim .

Miturut instruksi resmi ing komposisi tamba, komponen utama yaiku tiga bahan aktif: Betamethasone, Clotrimazole, lan Gentamicin. Pisanan mbusak gatal lan inflamasi, nandhang reaksi alergi sing wis ana, ngalangi permeabilitas vaskular, ningkatake nyepetake cairan menyang jaringan, nyegah akumulasi leukosit ing getih, lan nyegah proses sel kasebut ngetung partikel padhet.

Clotrimazole kanthi efektif nyegah perkembangan fungi kanthi ngrusak reproduksi ergosterol, sing ditemokake ing membran sel kabeh jamur. Komponen pungkasan, Gentamicin, minangka antibiotik sing nglawan bakteri-negatif negatif gram.

Metode aplikasi

Akriderm GK dianjurake:

  • kanthi penyakit kulit jamur, inflamasi lan alergi ;
  • kanthi penyakit herediter kulit (ichthyosis);
  • ing penyakit otoimun kronis lan akut sing katon ing kulit - psoriasis, lupus erythematosus sistemik, neurodermatitis, maneka warna dermatitis .

Obat kasebut, amarga anané tumindak antibakteri Gentamicin, uga amarga Clotrimazole - tumindak antifungal. Akriderm GK aktif nglawan jamur genus Microsporum Kanis, Trichophyton rubrum, Candida albicans lan akeh liyane. Ing ngarsane asam salisilat bisa cepet lan alon-alon ngalih lapisan ndhuwur epidermis. Amarga kepenak ana ing ointment, penetrasi kortikosteroid menyang lapisan jero kulit luwih gedhe.

Acryderm HA ditrapake kaping pindho saben dina menyang area sing kena pengaruh karo lapisan tipis - disaranake ing wektu sing padha, umpamane, ing wayah sore lan ing wayah esuk, kajaba rute sing beda administrasi diwenehake dening dokter. Dosis mung gumantung ing keruwetan penyakit. Kanggo lesi kulit cahya, cukup kanggo ngolah ointment sepisan dina, nanging kasus abot kudu luwih kerep digunakake.

Rata-rata, duration of treatments ranges saka rong minggu nganti sasi, nanging ora luwih. Ing kasus nalika gejala penyakit ora ilang ing wektu sing ditemtokake, pemeriksaan tambahan dening dokter perlu kanggo njlentrehake sing bener saka diagnosis.

Sawise perawatan kudu disinfect shoes .

Contraindications, efek samping

krim Akriderm GK Panggunaan Akriderm GK minangka kontraindikasi ing ngarsane hipersensitif kanggo komponen sing nyebabake obat, cacar, herpes, kulit rashes saka sifilis, luka sing mbukak, tuberkulosis kulit, nalika nyusoni lan reaksi sawise vaksinasi. Krim ora bisa ditrapake kanggo anak nganti umur setaun, lan ointment - nganti rong taun. Ing meteng, safety lenga utawa krim durung ditetepake. Alat kasebut bisa diresepake kanggo wanita ngandhut mung yen ana manfaat potensial, adoh ngluwihi risiko sing ditemokake. Iku luwih apik kanggo nggunakake obat nalika meteng kanggo periode sing cendhak lan dosis cilik.

Kanthi nggunakake obat sing ditemtokake ing bidang kulit sing signifikan, sing bisa nyerep integritas, salah sijine komponen Akriderma GK, yaiku Gentamicin, sing bisa nimbulake gangguan pendengaran.

Kajaba iku, kanthi nggunakake overdosis lan jangka panjang bisa nyinaoni sindrom Cushing, kena pengaruh efek kronis ing awak saka hormon keluwihan korteks adrenal.

Ulasan

Aku menehi saran Akriderm GK - obat heals uga retak digawe dening jamur. Dibelah kaping pindho dina. Sawise telung dina, retak ing kulit rampung seger, kulit dhewe dadi lembut lan alus. Aku njaga krim ing kit pertolongan pertama ing kabeh wektu. Olga Lutkova, Ulyanovsk, pengacara

Ointment sampurna mbantu, ora mambu, diserep kanthi cepet. Dheweke dianjurake kanggo nggunakake dermatolog pediatric, kanggo aku sing nyebat kulit lan ngancurake kuku ing tangan anak. Sawise seminggu nggunakake kuku Akriderm GK wiwit tuwuh. Ointment mbantu kita akeh, Aku nyaranake tamba kabeh! Evgenia, Moskow, ibu akeh bocah

Ninggalake saran sampeyan ing komentar!

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

4 komentar

  • Diana :

    Analog luwih larang, kayata Triderm. Lan kabeh alat iki uga padha. Lan ana sing kaya iklan ing iklan: "Yen ora ana bedane, banjur ngapa luwih akeh?". Dadi aku ngirit ku tuku Akriderm GK.

  • Karangasem :

    Iki ointment pancen mbantu bapakku. Dheweke duwe jamur perennial ing sikil dheweke. Ngilangi jamur iki ointment. We menehi saran ing macem-macem penyakit jamur mbantu. Aku menehi saran.

  • Natalia :

    Lan apa ointment utawa krim sing luwih apik?

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.