Karbon aktif

Analog

  • Dikemas kaleng batu bara (tablet) Allohol
  • Unienzyme
  • Carboptect

Ingetterorbent liyane bisa digunakake kanggo ngilangi racun-racun.

Rega

: 45 р. Rata-rata rega online * : 45 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

cole11 Karbon aktif yaiku salah sijine enterosorbent sing paling umum lan terjangkau (obat-obatan sing ngikat bahan-bahan sing mbebayani lan ningkatake karusakane saka awak). Iki ditondoi kanthi kemampuan nyerep maneka jinis senyawa:

  • uyah logam abot;
  • alkaloid;
  • toksin saka asal-usul sing beda;
  • gas;
  • salicylates;
  • barbiturat;
  • turunan fenolik;
  • glikosida, lan liya-liyane.

Saliyane ing adsorbing nduweni efek detoksifikasi ing awak. Amarga efek samping sing minimal, asring diwenehi minangka agen antidiarrheal.

Fitur nggunakake alergi

Kulit gatal Uga, sorben iki dianjurake kanggo perawatan kasar alergi minangka alternatif kanggo obatan antihistamin karo zat aktif sing luwih agresif.

Dosis ing kasus iki ditemtokake ing tingkat 1 tablet batubara saben 10 kg. bobot saben dina. Contone, yen bobote sampeyan 80 kg, sampeyan butuh 8 tablet (4 ing esuk lan 4 ing wayah sore).

Disaranake kanggo dibagi ing tingkat intake saben dina dadi 2 dosis: morning and evening.

Kanggo obat-obatan anti reresik saka tamba kasebut kanthi lengkap, tablet kasebut ora bisa ditelan, dicampur karo banyu, nanging dikunyah kanthi saksama. Werna werna abu-abu lan ilat ora kudu disepelekake - celengan batubara kanthi gampang bisa dibusak kanthi mbilas cangkeme.

Indikasi sing digunakake

Karbon aktif digunakake kanggo ngurangi pambentukan gas minangka persiapan kanggo ujian hardware saka saluran pencernaan lan anané sindrom lan patologi ing ngisor iki:

  • inovasi awak, sing dikembangake kanthi latar belakang macem-macem faktor (asupan panganan sing mual, asil kemoterapi lan radioterapi, keracunan obat, keracunan alkohol, lan liya-liyane);
  • gangguan fungsi pencernaan;
  • penyakit saluran pencernaan, disertai fermentasi lan pembusukan;
  • sindrom beracun ing sawetara penyakit (salmonellosis, disentri);
  • hepatitis virus akut lan kronis;
  • gagal ginjal kronis;
  • cholecystitis kronis;
  • tambah asam ing weteng;
  • bronchial asthma.

Contraindications

Closeup tablet batu bara Panggunaan tamba ora dianjurake kanggo hypersensitivity kanggo karbon aktif lan patholog ulcerative saka saluran gastrointestinal, ngurangi motilitas usus (atony), pendarahan usus. Uga, nggunakake karbon aktif ora dianjurake sajrone therapy simultaneous karo obat-obatan sing mengaruhi membran lendhut saluran pencernaan kanthi ngurangi efektifitas.

Karbon aktif ora bisa nembus liwat plasenta dadi getih, saéngga perawatan mabuk nalika ngandhut diwenehake. Nanging kudu dielingake yen nggunakake karbon aktif kanthi jangka panjang, bebarengan karo racun "flushes" saka awak ibu lan zat-zat bermanfaat, penting banget kanggo pambentukan jaringan embrio normal. Mulane, njupuk obat kasebut kudu mandheg sasampunipun relief saka gejala keracunan.

Dosis lan Administrasi

Pil ireng ing sawit Tablet dicampur karo ngrokok karo pil lan ngombe banyu. Karbon aktif, sing diprodhuksi minangka penundaan cair ing sachet, kudu dicampur ing tingkat 1 sachet saben setengah kaca banyu.

Dosis saben dinane klasik kanggo peracunan yaiku 1 tablet saben 10 kg. bobot. Kanggo babagan terapi, dosis kasebut gumantung saka penyakit spesifik lan diwenehake dening dokter sing nekani. Jaman perawatan kanggo penyakit sing ditondoi kanthi cara sing kronis, maksimal 14 dina, akut - 5 dina.

Efek sisih lan Overdosis

Karbon aktif dianggep minangka salah sawijining sorben sing paling ora resik, nanging ora kudu dipikir-pikir. Melebihi durasi ing perawatan ditrapake kanthi hypovitaminosis amergo nyuda penyerapan zat berguna. Melebihi dosis saben dina bisa nyebabake konstipasi, keluwihan reguler bisa nyebabake luka erosif saka mukosa gastrointestinal.

Komposisi lan farmakokinetik

Bahan aktif saka persiapan diaktifake karbon, sing diasilake saka bahan-bahan sing mengandung karbon organik. 1 tablet saka tamba ngandhut 250 mg. zat aktif. Arang aktif ora diserap menyang getih, ora dipisah dadi komponen. Wektu kanggo eliminasi lengkap saka awak liwat saluran pencernaan 24 jam.

Nyegah Sindrom Hangover

006 Karbon aktif ora mung mbantu mbusak produk utama inomasi alkohol saka asetaldehida, nanging uga kanggo nyegah keracunan kanthi produk dekomposisi alkohol nalika ngonsumsi obat sadurunge pesta. Ing kasus iki, zat iki wiwit ngikat lan nyerep komponen-komponen sing dibusak alkohol sanajan kudu nglakoni tindakan destruktif. Netralisasi kanthi cepet saka asetaldehida ngalangi gejala klasik saka hangover - nyeri sirah lan nyeri weteng.

Kanggo entuk efek sing paling apik, dianjurake kanggo njupuk areng aktif sajrone riyaya (2 tablet saben jam). Dosis pisanan saka tamba kudu dijupuk maksimum 15 menit sadurunge wiwitan ngombé. Sampeyan kudu ora ngluwihi dosis saben dina sing disaranake (1 tablet saben bobot 10 kg).

Elinga yen cara paling apik kanggo nyegah mabuk ora ngombe alkohol;)

Arang aktif kanggo bobot mundhut - bener utawa mitos?

jembar timbangan Ing forum sing darmabakti kanggo ngurangi bobot, ana uga debat aktif babagan efektifitas karbon aktif minangka cara kanggo nglawan obesitas. Ing basis saka technique iki, miturut jaminan saka sawijining pembuangan - ing adsorbing situs tamba.

Pancen, karbon aktif bisa ngiket lan mbusak saka klompok-klompok zat sing beda-beda, nanging jumlah sing cilik banget.

Mesthi wae, ora mungkin mangan dhuwit pangan lan ngurangi panyerepan kanthi limang gram batu bara. Lan dosis sing akèh ndadékaké konstipasi lan masalah gastrointestinal liyané.

Apa bisa mateni napsu kanthi arang aktif? Wong-wong sing wis nyoba nyatakake yen bisa, nanging ora suwe.

Mulane, kanggo ngilangi bobot ing karbon aktif ora bakal mlaku, kemungkinan "diet" iki bakal mungkasi konstipasi.

Teeth whitening with activated carbon

pasta gigi Kanggo daftar panjang manfaat tamba kasebut, efek saka whitening untu. Amarga sipat abrasif, bisa ngilangi tumprap plakat sing akèh banget saka lumahing lapisan untu. Minangka alternatif sing lengkap kanggo panrima untu profesional, karbon aktif ora bisa dianggep, nanging iki minangka salah sawijining cara paling efektif lan paling gampang ngobati ing omah.

Ana 2 cara utama kanggo nggunakake tamba minangka agen bleaching:

  • chewing tablets (ing mburi prosedur kudu abundantly mbilas cangkeme);
  • nyampurake tablet bubuk kanthi pasta gigi (luwih trep kanggo nyampurake tabung kabeh bebarengan, nanging ing bagian, ing tingkat 1 tablet saben 1 sikat gigi).

Cara bleaching bisa diijini maksimal 1 wektu saben rong minggu. Panyebaran frekuensi panggunaan bisa nyebabake nyenyet obat alkohol kuping duwe efek abrasine tartamtu.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Arang aktif bisa ditemokake ing sembarang kit pertolongan cidra - ing ngarep, paling ora bisa digunakake, paling ora ing mobil. Alat iki mbantu aku gedhe kaping pindho. Pisanan nalika meteng nalika aku nandhang saka meteorisme paling elek (nuwun kanggo rincian kasebut). Dokter langsung menehi resep areng aktif. Ing posisi kula, dheweke ora mung nyimpen saka kembung, nanging uga saka heartburn. Senajan kanca uga njupuk nalika hamil saka masalah sing padha, ngeluhake yen efek kuwi, nanging banget. Ketoke, kabeh iku individu. Kapindho pil ireng nylametake kula karo bocah saka diathesis (putri saya wis nyusoni). Alergist nyatakake dheweke kanggo kita, sing banget ngejut aku, nanging dheweke ngucapake "ointments karo ointments, nanging alasan ing"! Kaget, dheweke bener. Kanggo patang sasi, alergi ora metu, sanajan sing dilarang dikonsumsi dening Dotsya. Anna (Moscow)

Aku maca babagan untu whitening karo activated carbon ing Internet. Artikel kasebut nyathet conto para penambang - dheweke uga duwe untu putih putih. Kancaku lan aku ing lapangan isih ngguyu. Banjur piye wae aku menyang dokter gigi lan takon babagan arang aktif. Aku kaget banget nalika dokter nyatakake yen cara kuwi wis suwe banget lan kerjane. Kabeh iku prasaja banget: njupuk tablet karbon sing aktif lan ngunyah sithik (ora perlu ngulu). Banjur tutuk kabeh bakal ireng, nanging ora angel. Rampungake cangkeme mulut, lan voila, untune putih, kaya bintang Hollywood. Veronika (Murmansk)

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.