Actovegin, ointment lan gel

Ointment lan gel Instruksi kanggo ointment lan gel. Wangun dosis liyane:

Analog

Salep panyembuhan

Rega

Ing wektu iki, gel lan ointment ora kasedhiya, mirsani analog. : 228 р. Rega pungkasan ing monitor * : 228 r. (ointment)

Pandhuan kanggo nggunakake

Gel konsistensi Ointment "Actovegin" minangka tamba sing ditrapake kanggo lelara lan lara kanthi cepet.

Obat iki ngijini sampeyan kanggo mulihake struktur rusak ing epidermis, nyepetake metabolisme sel lan ngaktifake energi ing tingkat sel.

"Actovegin" nuduhake kategori rega rata-rata, kasedhiya kanggo sawetara konsumen.

Indikasi

Krim actovegin Indikasi kanggo janjian saka "Actovegin" yaiku lesi lan kerusakan mekanik kanggo kulit, kanthi nglanggar integritas lapisan luar epidermis. Dhaptar diagnosa sing nggunakake alat iki dituduhake kalebu:

  • ulcerative lesions of the skin (kalebu ulkus troph);
  • bedsores ing patients sing dipeksa kanggo mimpin gaya urip recumbent;
  • Burns saka macem-macem asal, dilokalisasi ing kulit utawa membran mukus (termal, radiasi, kimia, asam, alkali, lan liya-liyane);
  • wounds ekstensif (tamba bisa digunakake ing wilayah gedhe, amarga ora ngandhut komponen beracun lan karsinogenik).

Penting ! Kanggo perawatan wounds lan ciloko liyane liwat wilayah gedhe awak, Actovegin gel utawa ointment digunakake mung ing kombinasi karo obatan liyane sing duwe situs bactericidal lan antimikrobial.

Kanggo perawatan lara lan ulkus, luwih becik nggunakake salep antibiotik, contone, tetrasiklin .

Sawijining ciri khas obat kasebut yaiku penggunaan ing bidang ophthalmologi. Contone, indikasi kanggo nggunakake gel mripat Actovegin ing pasien kanthi penyakit utawa pathologi organ ing sesanti yaiku:

  • keratitis;
  • periode rehabilitasi sawise transplantasi corneal;
  • ulcerative lesions and burns of sclera and corneas;
  • degenerasi mémbran mucous saka mripat, asil saka nggunakake lensa kontak ingkang dipun danguaken;
  • atrophy corneal;
  • pencegahan lesi nalika manipulasi medis ing pilihan lensa kontak.

Aplikasi: Actovegin Gel

Utamane digunakake kanggo ngresiki wounds mbukak, uga perawatan sing.

Diagnosis Cara Aplikasi
Burns saka macem-macem origins lan karusakan radiation Aplikasi lapisan sing tipis ing panggonan sing rusak (kaya nalika kaping 1-2 dina).
Radiasi diobong nalika perawatan tumor ganas Gel dilindhungi minangka aplikasi (tanpa nganggo rubbing menyang kulit).
Ulcerative lesions Gunakake lapisan gel sing kandhel ing titik perih, ngapikake kompres saka gauze utawa kain tipis sing direndhem ing salep Actovegin (prosedur kasebut perlu kanggo nyegah pangatusan lan nempel ing kulit). Kompres diganti dina sedina (yen ulcer dadi banget udan, banjur kaping pirang-pirang dina).
Bedsores ing pasien amben (pencegahan lan perawatan) Pengobatan therapeutic diganti kaping 3-4 dina. Duration of therapy bisa kisaran saka 3 dina nganti 2 wulan.

Ointment "Actovegin"

Salep digunakake kanggo therapy jangka panjang, amarga kurang konsentrasi dibandhingake gel (miturut isi komponen utama). Biasane, wangun dosis iki digunakake sawise mburi perawatan karo Actovegin gel.

Diagnosis Metode aplikasi
Wounds lan ulcers
Bedsores (pencegahan lan perawatan) Dressings karo ointment ganti 3-4 kaping dina. Jangka wektu bisa nganti 2 sasi.
Ciloko radiation (pencegahan lan perawatan) Nyebar dhuwit cilik ing kulit liwat kabeh area sing kena pengaruh. Aplikasi kaping 2-3 dina.

Contraindications

Tutup tabung Actovegin bisa digunakake kanggo pasien saka kabeh umur, kalebu bocah cilik lan wong tuwa, uga wanita ngandhut lan lactating. Watesan sing mung digunakake yaiku hipersensitivitas kanggo bahan obat.

Kasus salep overdosis utawa gel "Actovegin" ora diterangake.

Efek sisih

Efek sisih nalika nggunakake formulir dosis iki arang banget langka. Iki minangka reaksi lokal utamané, ditondoi kanthi katon gatal lan kobong. Fenomena iki biasane ilang sawise 2-3 dina nggunakake.

Wigati! Nalika nggunakake gel ing ophthalmology, bisa uga ana tlapakan lan redness saka sclera. Yen gejala tetep luwih saka 3 dino, sampeyan kudu takon dhokter.

Formulir komposisi lan release

marang latar mburi karpet Ointment lan gel "Actovegin" beda-beda mung ing komponen tambahan lan konsentrasi komponen aktif (hemoderivate deproteinate sing ditemokake saka getih pedhet): 1 g saka gel ngandhut 4 kali luwih aktif zat tinimbang ointment (8 mg vs 2 mg). Obat loro kasebut kasedhiya ing tabung 20 g.

Pharmacodynamics

Nyepetake panyembuhan wounds lan epitelisasi, ngaktifake proses sanogenic lan reparative ing jaringan sing rusak (mbenakake tropisme).

Instruksi khusus

! Related Links
Radevit - vitamin kanggo kulit

  • Ing studi klinis saka nggunakake "Actovegin" ing pasien diabetes mellitus saka jinis liya, ditemokake yen therapy mung efektif yen tingkat glukosa ing getih normal.
  • Nggunakake gel mata "Actovegin" ora kudu ngluwihi 1 sasi sawise mbukak paket.

Panyimpenan

Umur rak saka ointment lan gel "Actovegin" - 5 taun ing jangka wektu sing ditemtokake ing paket (ing suhu kamar).

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Obat iki pisanan diwenehake dening aku dening ahli bedah yen aku duwe komplikasi sawise mbuwang laser saka mole konvensional. Aku ora mikir yen aku bakal dadi seneng banget, amarga tatu kasebut cepet banget (sanajan bekas lendhut cilik isih tetep). Wektu kapindho dheweke digunakake sawise disutradarai ing rumah sakit. Dheweke takon marang dhokter apa sing bisa utawa ora, kanggo dheweke nampa jawaban afirmasi. Aku mbantu cepet - sawise 6 dina aku bisa njagong kanthi tenang tanpa ngalami rasa ora nyaman utawa nyeri. Saiki "Actovegin" tansah ing kit sepindah pribadi. Svetlana M., 29, Anapa

Aku mung bisa nuduhake review antusias babagan Actovegin tamba. Putri saya limang taun ing rink Cut dheweke lengen karo skates. Tengen antarane driji. Tatu kasebut banget jero. Ing kamar darurat dheweke dirawat kanthi cepet lan dirilis, disaranake kanggo tuku salep iki, sing dakanggo. Tekstur salep iku nyenengake, ora tahan lan ora dadi stink. Padha kerja ing tatu kanthi reguler, minangka asil - penyembuhan lengkap sajrone rong minggu, sanajan aku wedi banget yen bekas lara bakal tetep. Aku menehi saran kabeh sing ngadhepi masalah sing padha. Anna U., 24, Sterlitamak

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.