Tablet Actovegin

aktovegin-tabletki- Wangun dosis liyane:

Analog

Rega

1582 р. Rata-rata rega online * 1582 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Tablet Actovegin minangka obat antihipoksik modern, sing akeh panemu dokter sing panacea sing terjangkau kanggo sebagéan panyakit sing gegayutan karo gangguan pasokan oksigen lan nutrisi sel lan jaringan.

Indikasi

Amarga ing kasunyatane, Actovegin bola-bali nambahi oksigen lan glukosa ing jaringan, sing digunakake kanggo ngobati penyakit-penyakit kasebut lan kondisi patologis ing ngendi gizi normal lan pasokan sel oksigen kaganggu-yaiku ing panyakit-panyakit yang kena iskemia.

Kategori penyakit Dhaptar penyakit spesifik sing dianjurake Actovegin
Neurologis
  • stroke lan akibate;
  • Penyakit serebrovaskular;
  • encephalopathy;
  • insufficiency cerebrovascular kronis;
  • senile dementia;
  • cedera otak traumatik lan akibate.
Cardiovascular
  • infark miokardial lan konsekuensinya;
  • penyakit vaskular perifer, kalebu peripheral angiopathy;
  • insufficiency vena.
Dermatologis
  • dermatitis radiasi radiasi;
  • ulkus trophik;
  • bedsores;
  • wounds ing kulit, kalebu sing rumit dening adhering infèksi;
  • lenga panas utawa kimia.
Penyakit-unggahan sing gegandhèngan karo kandhutan lan babaran
  • insufisiensi plasenta;
  • Hypoxia intrauterine janin.

Dosis lan administrasi

Kategori pasien Dosis sing disaranake lan frekuensi administrasi
Anak 3 taun lan luwih lawas ** Miturut resep wae
Wong diwasa 1-2 irung kaping telu saben dina. Course saka perawatan punika 1-1.5 sasi.
Pasien karo polyneuropathy diabetic minangka therapy pangopènan sawise disuntikake lan droppers 2-3 irungnya telung dina. Course saka perawatan punika 4-6 sasi.

** - babagan umur ing pandhuan resmi iku tembung samar-samar, supaya kita banget maringi pitutur marang sampeyan kanggo takon dhokter kanggo nemtokake dosis. Benefit saka tamba resep lan mung amarga ora ngedol lan ora resep.

Actovegin dijupuk sadurunge mangan, ngetokake pil sing disemprotake kanthi banyu.

Contraindications

pil ing akeh

  • alergi kanggo komponen tamba;
  • bocah nganti umur 3 taun (contraindicated relatif, kaya ing praktik klinis, dokter bisa prescribe Actovegin ing pil kanggo pasien enom);
  • gagal ginjal, disertai pelanggaran aliran urin;
  • Gagal jantung abot;
  • pulmonary edema.

Pregnant lan lactation

Sajrone meteng, Actovegin wis ditrapake cukup asring, amarga ngrangsang pasokan getih menyang plasenta, lan minangka pencegahan hipoksia janin. Senadyan fisiologi komposisi tamba lan ora ana contraindications kanggo resepsi kasebut nalika meteng lan lactation, bisa diobati mung ing resep lan yen ana alasan sing serius kanggo kuwi. Self-perawatan karo Actovegin kanggo nyegah komplikasi kehamilan ora bisa ditampa!

Efek sisih

Tablet ing sawit (siji ing bagean) Kadhangkala Actovegin bisa nyebabake pangembangan reaksi alergi ing wangun urtikaria, abang kulit, nambah suhu awak. Ing kasus-kasus sing jarang, njupuk obat bisa micu perkembangan kejut anafilaksis.

Efek banget efek samping saka njupuk Actovegin bisa:

  • Dyspepsia karo mual, muntahake lan nyeri ing weteng;
  • Tekanan getih mundhak;
  • tachycardia lan nyeri ing jantung;
  • sirah lan kelemahan;
  • pain dada lan sesak ambegan;
  • nyeri otot lan nyeri;
  • overexcitement gemeter (utamané karakteristik bocah, mulane Actovegin diwenehake marang pasien enom mung nalika esuk).

Kanggo ngindhari alergi marang Actovegin, perlu kanggo nindakake tes obat: ing dosis pisanan, mung nggunakake 1 tablet lan kanthi teliti, ngawasi owah-owahan ing awakmu sajrone sawetara jam sabanjure. Yen ana gejala sing luwih abot, luwih becik kanggo ngendhegake tamba kasebut.

Komposisi lan farmakokinetik

Komponen Dhaftar Jumlah saben 1 tablet (mg)
Bahan aktif Deposinisasi getih anak sapi hemodik 200
Bahan tambahan magnesium stearate - thickener 2
polyvinylpyrrolidone - absorbent 10
selulosa - pengisi 135
talc - filler 3
Komposisi Shell sukrose 52.3
talc 42.2
phthalates 41.28
permen karet 6.8
macrogol 2.95
pewarna kuning 2
povidone 1.54
titanium dioxide 0,86
gunung lilin 0.1

Sifat farmakologi saka tamba ora sacara sakabehe diteliti, amarga ngandhut bahan alami - sari tanpa getih protein saka calves. Mulane, panyerepan Actovegin tablet lan ekskresi saka awak padha karo proses fisiologis pencernaan.

Kabeh formulir Sajrone setengah jam sawise nglebokake saluran pencernaan, obat kasebut mulai ngetokake efek antihipoxik, sing maksimal bisa ditemokake ing 3-4 jam.

Actovein ngrangsang konsumsi oksigen lan glukosa kanthi sel lan jaringan, nambah aktivitas antioksidan lan perlawanan marang faktor nuwuhake, lan nambah konsentrasi asam amino lan pembawa energi ing sel.

Liyane

Tabletove Actovegin kudu disimpen ing suhu kamar nganti 20 0 , ing panggonan sing peteng lan garing. Rana urip dituduhake ing kemasan. Resep.

Yen perlu kanggo nyisihake pil kasebut ing pirang-pirang bagean (contone, dhokter diwenehi pryem utawa ½ bagéyan tablet) kanggo bocah cilik - ora bisa kanggo njaga pil kanggo kulit sing rusak kanggo wektu sing suwé, sauntara suwé ilang lelarané lelara liwat dina sadina-dina.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Kandhutan sing sepisanan saya angel banget. Aku ngginakaken meh kabeh trimester pisanan ing rumah sakit ing konservasi, amarga ana ancaman keguguran. Iku banjur aku "ketemu" Actovegin. Kaya aku ora ngetik: lan intravena, lan intramuskular, lan pil kasebut diwenehake. Miturut cara, ora kaya cara administrasi liyane, aku seneng pil sing paling akeh: ora ana efek samping, ditambah karo perbaikan apik. Dadine, obat kasebut mbantu aku ngandhani bayi. Natalia, Brest, Belarus

Pil actovegin diresepake marang putrane papat taun minangka perawatan sawise trauma otak cedera. Aku kepingin weruh yen bocah cilik kudu njupuk, nanging neurolog kasebut yakin yen iki minangka obat sing paling apik lan paling aman kanggo mulihake fungsi otak ing bocah-bocah. Pengobatan apik banget: bocah sing ngidini narkoba uga, ora ana efek samping, lan pemulihan diwiwiti. Ilona, ​​Kharkov, Ukraina

Aku 72 taun lan aku wis suwe diganggu karo gejala sing ala: pusing, sirah, aku dadi bingung lan lali. Neurolog ngidhentifikasi encephalopathy pembuluh darah lan perawatan perawatan sing diwènèhaké karo tablet Actovegin. Obat iki, mesthine, ora murah, nanging mbantu becik. Aku duwe pangrasa sawise sing kabut disperses ing sirah. Aku bakal dianggep luwih lanjut! Nina, Khabarovsk, Rusia

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.