Actovegin in ampoules

actovegin-amp 0 Wangun dosis liyane:

Analog

Rega

611 р. Rata-rata online rega * 611 r. (5 amp 5 ml, 40mg / ml)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

actovegin-amp34 Actovegin saéngga dianggep minangka salah sawijining preparasi paling apik kanggo ngatasi sel-sel lan jaringan-jaringan sing rusak amarga keluwen oksigen lan gangguan metabolik. Ing praktik klinis iki digunakake akeh kanggo nambani patients saka sembarang umur.

Indikasi

  • penyakit vaskuler lan iskemik ing otak: stroke, demensia, encephalopathy;
  • efek cedera otak;
  • kelainan pembuluh darah lan konsekwensi;
  • infark miokard;
  • kahanan wanita ngandhut, ing ngendi hipoksia intrauterine berkembang;
  • perinatal karusakan ing sistem syaraf ing bocah lan konsekuensine (sawise pambiji kanthi teliti kabeh risiko nggunakake obat, kaya sing diwenehake lan miturut pengawasan dokter dhokter);
  • polyneuropathy diabetik;
  • efek radiasi saka pasien kanker;
  • bedsores, ulcers, nyegah penyembuhan wounds lan Burns;
  • pencegahan komplikasi pascaoperasi sawise operasi ing mata;
  • Radiasi cystitis (injeksi Actovegin disuntikake langsung menyang uretra).

Dosis lan administrasi

Botol wis dipanaskan ing suhu kamar. Banjur goyangake, lebokna tip lan ngumpulake isi kasebut menyang jarum suntik. Pamriksan intraarterial lan intravena mungkin, nanging injeksi intramuskular sing paling umum dipraktekke. Shot kasebut cukup nyeri, kudu disuntik alon-alon lan bisa dikontrol dening staf medis.

Sadurunge suntik reguler, awak kudu dites kanggo kerentanan: ngetik intramuscularly ora luwih saka 2 ml saka tamba lan mirsani kondisi sabar.

Kategori pasien Dosis lan frekuensi administrasi Course of treatment Mode administrasi
Wong diwasa kanthi penyakit vaskular lan iskemik 5-10 ml saben dina utawa saben dina liyane 2-4 minggu intravena
Wong diwasa kanthi ulkus trophik, bedsores, wounds lan obat-obatan sing ora bisa diobati 10 ml saben dina utawa saben dina liyane diwenehake dening dokter intravena
5 ml saben dina utawa saben dina liyane diwenehake dening dokter intramuscularly
Wong diwasa sawise dadi terapi radiasi 5 ml saben dina diwenehake dening dokter intravena
Anak-anak ing 3 taun ora luwih saka 0,5 ml saben kg saben dina diwenehake dening dokter intramuskular utawa intravena
Anak saka 3 nganti 6 taun ora luwih saka 0,4 ml saben kg saben dina diwenehake dening dokter intramuskular utawa intravena
Anak saka 6 nganti 12 taun ora luwih saka 5-10 ml saben dina diwenehake dening dokter intramuskular utawa intravena

Contraindications

Ampoules close-up Contraindications mutlak kanggo obat kasebut yaiku:

  • alergi kanggo komponen tamba;
  • gagal ginjal, disertai pelanggaran aliran urin;
  • Gagal jantung abot;
  • pulmonary edema.

Kanthi ati-ati milih Actovegin kanthi:

  • umur sabar nganti 3 taun (contraindication banget relatif, kaya ing praktik klinis, dokter asring resep resepsi kasebut nganti bayi);
  • hyperchloremia - sing nambah signifikan ing jumlah klorida ing plasma getih;
  • hypernatremia - sing nambah signifikan ing jumlah sodium ing plasma getih.

Pregnant lan lactation

Sajrone meteng Actovegin misuwur amarga ngundhakake pasokan getih menyang plasenta, minangka pencegahan hipoksia janin.

Senadyan fisiologi komposisi tamba lan ora ana contraindications langsung kanggo resepsi nalika ngandhut lan lactation, wong bisa diobati mung dening resep dokter lan yen ana alasan sing serius kanggo sing . Self-perawatan karo Actovegin kanggo nyegah komplikasi kehamilan ora bisa ditampa!

Efek sisih

Kemasan tutup Efek samping sing paling umum saka injeksi intramuskular saka Actovegin yaiku mbentuk bongkahan nyenyet lan segel ing situs injeksi.

Reaksi alergi ing wangun urtikaria, reddening kulit, ningkatake suhu awak - nganti kejut anafilaksis kurang kerep.

Efek sampingan banget arang bisa:

  • Tekanan getih mundhak;
  • tachycardia lan nyeri ing jantung;
  • sirah lan kelemahan;
  • pain dada lan sesak ambegan;
  • nyeri otot lan nyeri;
  • overexcitement gemeter (utamané karakteristik bocah, mulane Actovegin diwenehake marang pasien enom mung nalika esuk).

Kanthi pangembangan wae gejala sing nambah kondhisi, luwih becik kanggo nyetop tamba lan nggunakake obat antihistamin.

Komposisi lan farmakokinetik

Komponen Dhaftar Jumlah ing 1 ampul (ing mg)
ampul 2 ml ampul 5 ml ampul 10 ml
Bahan aktif getih pedhot hempedu deproteinized 80 200 400
Bahan tambahan sodium klorida 53.6 134 268
banyu kanggo injeksi nganti 2 ml nganti 5 ml nganti 10 ml

Sifat farmakologi saka tamba ora bisa ditliti nganti pungkasan, amarga iku utamane saka komponen alam sing ana ing awak wong.

Dikenal yen sawise setengah jam sawise ngetik getih, obat kasebut mulai ngetokake efek antihipoxik, sing maksimal bisa ditemokake ing 3-4 jam.

Actovein ngrangsang konsumsi oksigen lan glukosa kanthi sel lan jaringan, nambah aktivitas antioksidan lan perlawanan marang faktor nuwuhake, lan nambah konsentrasi asam amino lan pembawa energi ing sel.

Liyane

Infus solusi botol Injeksi Actovegin kudu biasane yellowish and transparent. Yen ana penundaan, aja digunakake, amarga iki nuduhake ora cocog. Aja nyimpen lan nggunakake tamba sawise mbukak ampoule.

Umur urip 3 taun. Simpen ing panggonan sing peteng, ora bisa ditemokake ing bocah, ing suhu ora ngluwihi 25 ° C

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Sawetara taun aku nandhang diabetes tipe 2. Actovegin njupuk suntik terus, kursus kanggo nyegah komplikasi diabetes babagan pembuluh darah. Perawatan yaiku kesenengan sing larang, nanging efektif. Negara manufaktur obat ngasilake kapercayan - Austria. Secara pribadi, aku siap kanggo mbayar kesehatan, supaya ora wedi marang wuta utawa ngilangi sikilku amarga diabetes. Alexey, Sochi, Rusia

Injeksi Actovegin nyegah pengganggu plasenta lan keguguran ing tahap wiwitan efek anak. Iki obat sing apik banget kanggo perawatan "masalah" meteng. Panjenenganipun mbantu kula supaya akeh saiki aku menehi saran kabeh moments ing mangsa ora wedi yen dhokter dumadakan prescribes Actovegin - iki tegese kabeh bakal nggoleki karo sampeyan lan bayi! Anna, Minsk, Belarus

Anakku wis didiagnosis kronis psikomotor nalika yuswa 6 wulan. Ditunjuk injeksi Actovegin lan maneka fisioterapi. Kita nindakake kabeh resep dhokter, senadyan kasunyatane yen banget angel lan nglarani bocah cilik kuwi supaya bisa nyuntikake suntikan. Lan asil ora suwe ing teka: putrane rauh wiwit muter, dheweke sinau kanggo nyusup lan njagong. Dheweke njupuk langkah pisanan bebarengan karo kanca-kancane - sethithik luwih saka setahun. Diagnosis ditarik kanggo kita, lan singa sing nduweni manfaat sajrone belongs kanggo Actovegin. Elizaveta, Moskow, Rusia

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.