Allegra (Telfast)

Telfast saiki Allegra Penting: wiwit 2014, tamba saka alergi Telfast wis diganti jeneng dadi Allegra, miturut jeneng iki bisa ditemokake ing meh wae farmasi. Rincian ndeleng ing surat informasi saka Roszdravnadzor N 01I-127/14 "Ing owah-owahan jeneng perdagangan tamba" Telfast (R) "

Analog

Sing diprodhuksi lan didol saiki:

Allegra nuduhake generasi antihistamin sing paling anyar .

Rega

634 р. Rata-rata rega online (120mg, 10pcs) * 634 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Indikasi

Allegra

Dosis lan administrasi

Sawijining pil dijupuk kaping dina sadurunge mangan, dosis kanggo wong diwasa lan bocah-bocah umur 12 taun padha:

  • Kanthi rhinitis musiman: 120 mg
  • Kanggo urticaria: 180mg

Dosis sing padha kanggo wong tuwa lan pasien gagal ginjal / ginjel

Contraindications

  • Umur nganti 12 taun
  • Pregnancy
  • Periode nyusoni
  • Hypersensitivity to the drug.

Ing kabeh kasus kasebut, tamba ora kena dijupuk, takon dhokter sampeyan.

Efek sisih

telfast1 Sakit kepala, ngantuk, dizziness, mual ora dikecualeni.

Jarang (<1%): nervousness, gangguan turu, tachycardia, palpitations, diare.

Arang banget (<0.1%): rash, urtikaria, pruritus, angioedema, napsu sithik, ambegan, hiperemia kulit, reaksi anaphylactic sistemik.

Komposisi lan farmakokinetik

262301 Bahan aktif: fexofenadine hydrochloride 180 mg utawa 120 mg

Eksipien: pati pregelatinized, sodium croscarmellose, magnesium stearate, microcellulose (MCC), hyprologer E15 lan E5, zat besi oksida, silikon dioksida, macrogol 400, povidone, titanium dioksida E171.

Fexofenadine - agen antiallergic, blocker saka reseptor H1-histamin.

Efek kasebut katon sawise 1 h sakwise administrasi, tekan maksimum sawise 6 h lan tahan 24 jam.

Ing studi pasinaon resistensi / kecanduan obat kasebut ora diamati sanajan digunakne (suwene 4 minggu).

Liyane

Dispensed saka farmasi tanpa resep. Simpen ing suhu sing ora luwih saka 25 derajat, urip kanthi umur 3 taun.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Hello everyone, jenengku Olga lan aku alergi :). Saben mangsa panas minangka test nyata, mung mulai berkembang dadi mekar - aku wiwit ngeyel, mbanyoni, irunge wis mbengkong. Aku nyoba akeh obat-obatan, akeh sing cenderung turu, Telfast ora nduweni efek. Musim panas iki wis tuku "Allegru". Olga, wilayah Irkutsk

Anakku duwe penyakit alergi wiwit umur 2 taun. Nalika wiwitan diwiwiti, alergen diidentifikasi kanthi cepet - iwak, panganan laut, lan sawetara tetanduran. Ing wiwitan, padha bisa mbungkus alergen, lan wiwit umur 5 taun, dhokter kasebut wiwit resep antihistamin beda, saka wektu kanggo wektu, nalika eksaserbasi. Kita nyoba akeh macem-macem, nalika umur 12, kita mandheg ing Telfast, awit Ora ana penenang, bocah ora mlaku ngantuk sedhela. Alena, Moskow

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.