Allergodil, ch. irungnya

Analog

  • Azelastine (Azelastine hydrochloride)

Kasedhiya ing bentuk dosis liyane: semprotan siram .

Ambane antiallergic .

Rega

, 474 р. Rata-rata rega online * , 474 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Allergodil - mata nyedhaki alergi. Obat iki nduweni efek sing kuwat lan langgeng lan bisa ditularake dening akeh pasien. Reaksi salabetipun arang jarang kedadeyan kanthi nggunakake sing dawa.

Indikasi

Fasilitas kanggo;

  • pencegahan lan perawatan conjunctivitis alergi lan keratitis sepanjang taun lan taun;
  • ngendhokke gangguan mata sing disebabake alergen - rambute kewan, mudhun, debu, lan liya-liyane;
  • perawatan saka penyakit mripat infèksius (disebabake chlamydia, adenovirus, virus herpes, lan liya-liyane) - mung ing resep.

Dosis lan administrasi

Allergodil nguburake mata. Dosis standar yaiku 1 irisan 2-4 kali dina.

Obat iki cocok kanggo bocah. Kanggo tujuan terapi, disaranake kanggo pasien saka 4 taun, ing prophylactic - saka 12 taun. Dosis kanggo wong padha karo wong diwasa.

Pengobatan allergodil terus dumadi nganti gejala-gejala kasebut diilangi, sing dianggep long-term wis diijini.

Kanggo tujuan nyegah, tamba kasebut wiwit ditrapake menyang mata 2 minggu sadurunge wiwitan eksaserbasi musiman.

Sadurunge nggunakake obat dianjurake kanggo ngunjungi dokter.

Contraindications

Allergodil eye drops wis praktis ora contraindications. Padha ora dianjurake kanggo nggunakake mung rong kasus:

  • umur nganti 4 taun;
  • hypersensitivity kanggo komponen.

Pregnant lan lactation

Produsèn ora nyaranake Allergodil sajrone trimester pisanan ngandhut lan nalika nyusoni.

Rekomendasi iki dimaksudaké kanggo ngamanake ibu lan anak sing isih bayi nganti paling akeh. Hasil panaliten nuduhaké manawa kanthi kenaikan dosis saben dina, zat aktif sing nyebabake ora nyebabake pelanggaran perkembangan embrio.

Efek sisih

Sajrone perawatan karo tamba, efek ngarepan saka mripat bisa:

  • exacerbation of sensitivity;
  • tearing;
  • pain;
  • itching;
  • gangguan;
  • ngganti werna saka membran conjunctival;
  • Sensasi badan asing;
  • membran mukus garing;
  • blepharitis

Ing kasus sing jarang, dicatet kulit garing, rasa kurang hawa, sing nglanggar rasa. Gejala kasebut ilang sawise tambalan obat.

Interaksi karo obatan liyane

Allergodil bisa digabungake karo tetes mripat liyane. Ing kasus iki, perlu njaga interval antara 15 menit antarane instillasi dana ing mripat.

Obat iki nambah aksi glukokortikosteroid, saéngga kombinasi kasebut mbutuhake ati-ati lan pengawasan medis.

Formulir komposisi lan release

Obat kasebut diprodhuksi ing bentuk tetes mata. Ing salah siji botol karo dropper - 6 utawa 10 ml. Komposisi 1 ml saka solusi kasebut yaiku:

  • Azelastine (zat aktif) - 0,5 mg;
  • hypromellose - 10 mg;
  • sorbitol 70% - 666,66 mg;
  • sodium hydroxide - kanggo pH 6;
  • benzalkonium chloride - 1.25 mg;
  • banyu - nganti 10 ml.

Pharmacology and Pharmacokinetics

Antiallergic lan anti-inflammatory properties saka obat amarga efek saka azelastine.

Iku tumindak kayata:

  • selektif pamblokiran reseptor histamin;
  • slows release saka bahan kimia sing gawan proses inflamasi;
  • nyuda nomer eosinofil lan sel adhesi molekuler.

Ing tumindak obat, gatal, nyuwek, ora nyenengake, mbengkongake membran lendhut, rasa ngenani awak asing katon.

Urip rak

3 taun. Botol sing mbukak bisa disimpen nganti 4 minggu.

Kondisi panyimpenan

Dilindhungi saka bocah, papan ing suhu ora ngluwihi 25 derajat.

Apotik liburan

OTC.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku duwe alergi permanen. Tablet bisa mbantu nyegarkan kadhemen kanthi cepet, lan mlebu ing mata kudu ditibakake. Aku sinau babagan Allergodil bubar, aku diwenehake dening dokter anyar. Eyes mandhegake gatal lan nyedhot banget kanthi cepet. Aku ora aran efek samping, sanajan aku wis nggunakake tetes meh meh kanggo taun kapindho. Ora ana kecanduan - efek isih kuat. Dmitry, Yaroslavl

Aku nyoba akeh tetes mata kanggo konjungtivitis alergi, nanging mung Allergodil mbantu aku. Sawise 2-3 dina, edemas sandi rampung ambruk, perasaan iki ora nyenengake saka bab ingkang macet ing mripatku. Ing kawitan, kanggo kasetyan, aku uga ngeculake tetes liyane, nanging banjur aku ninggalake Allergodil piyambak. Iku kuat, lan mulane dheweke nandhang gejala sing ora nyenengake. Yana, Dmitrov

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.