Allergodil, semprotan siram

Analog

Spray Allergodil

Kasedhiya ing bentuk dosis liyane: tetes mripat .

Spray alergi alergi

Rega

, 589 р. Rata-rata online rega * , 589 r. (10 ml)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Obat kasebut dimaksudaké kanggo perawatan:

  • rhinitis alergi lan uga gigih (kalebu fever);
  • rhinoconjunctivitis mangsan lan terus-terusan;
  • gejala vasomotor rhinitis (hidung irung, sneezing, rhinorrhea, sindrom pasca irung).

Dosis lan administrasi

semprotan Allergodil Semprotan semprotan ing sinus hidung, tetep sirah sing lurus. Dosis sing dipilih gumantung ing penyakit.

Ing rhinitis alergi lan rhinoconjunctivitis, bocah-bocah umur 6 taun lan diwasa dituduhake kanggo ngresiki 1 dosis menyang saben irung sing kaping pindho saben dina. Tanpa anané efek sing dikarepake, bocah saka 12 taun lan diwasa diwajibake 2 dosis ing saben irung sing kaping pindho saben dina.

Panggunaan obat kasebut kudu dilakoni nganti ngilangi gejala penyakit kasebut. Tegese cocok kanggo nggunakake dawa. Durasi maksimal saka perawatan iku nem sasi, banjur istirahat kudu dijupuk.

Kanthi rhinitis vasomotor, bocah-bocah umur 12 taun lan diwasa diwenehake 2 dosis ing saben irung sing kaping pindho saben dina.

Perawatan kudu terus nganti gejala rampung ilang. Durasi maksimum perawatan yaiku 8 minggu.

Contraindications

Allergodil Ora dianjurake kanggo nggunakake Allergodil nalika:

  • hypersensitivity kanggo komponen;
  • ing umur 6 taun, yen bocah duwe rhinitis alergi utawa rhinoconjunctivitis;
  • ing umur 12, yen bocah duwe rhinitis vasomotor.

Pregnant lan lactation

Senadyan eksperimen ing kéwan, ora ana bukti-bukti efek teratogenik saka obat kasebut dideteksi, sanajan kanthi nggunakake dosis sing kaping pirang-pirang ngluwihi obat-obat terapeutik. Nanging, riset ing babagan wanita ngandhut lan lactating durung dilakoni. Mulane, ora dianjurake nggunakake Allergodil amarga risiko efek samping.

Efek sisih

Jebul, kanthi nggunakake tamba, ana iritasi tipis saka mukosa irung sing inflamed, sing disertai gejala karakteristik:

  • itching;
  • sensasi kobong;
  • nyenyet;
  • nosebleed.

Efek samping kasebut nyebarake dhewe sawise penghapusan alergi.

Iku arang banget ing pasien nalika nggunakake obat dicathet:

  • manifestasi alergi (urtikaria, gatal-gatal lan rashes ing kulit);
  • kekirangan umum;
  • dizziness.

Gejala kasebut ora tansah dadi efek samping saka obat kasebut. Padha bisa uga disebabake dening penyakit kasebut.

Yen semprotan kasebut ora diwenehi sirah sing lurus, nanging kanthi ngiringake maneh, rasa pahit ing tutuk bisa kedadeyan. Kanggo sawetara, iku meksa mual.

Formulir komposisi lan release

Kemasan allergodil Obat iki kasedhiya ing wangun semprotan das hidung. Solusi coklat dikemas ing 10 ml botol karo dispenser semprotan.

Alat kasebut ngandhut komponen ing ngisor iki:

  • azelastine (zat aktif);
  • hiperkolosa;
  • asam sitrat anhidrat;
  • sodium hydrophosphate dodecahydrate klorida lan dodecahydrate;
  • edetate dihydrate disodium;
  • banyu

Pharmacology and Pharmacokinetics

Bahan aktif obat kasebut yaiku azelastine, sing nduweni efek ing awak:

  • counteracts histamin - alergi utama provocateur;
  • ngilangi gejala alergi;
  • stabilitas membran sel mast;
  • ngganggu panyebaran histamin, trombosit, serotonin lan zat aktif biologis;
  • nyuda kabutuhan capillary lan exudation.

Obat iki nyuda gatal, nyuda, nyeri irung, rhinorrhea 15 menit sawise injeksi. Iku tetep paling ora 12 jam. Efek sistemik saka semprotan ing awak ora pati penting.

Interaksi karo obatan liyane

Allergodil nasal semprot karo kemasan Sajrone perawatan karo Allergodil, sampeyan kudu mungkasi nggunakake obat-obatan sing berbasis alkohol. Ing kombinasi karo etanol, azelastine duweni efek kuat ing sistem saraf pusat, sing ningkatake risiko efek samping.

Instruksi khusus

Kadhangkala obat kasebut nyebabake lemes lan kelaran (gejala kasebut bisa uga ditimbulake dening penyakit kasebut). Alkohol nambahake fenomena kasebut. Ing kasus kasebut, sampeyan kudu ngendhegake sementara kanggo nyetir lan nggarap mekanisme sing mbutuhake konsentrasi perhatian lan reaksi kacepetan dhuwur.

Urip rak

3 taun. Botol sing mbukak wis bener kanggo 6 sasi.

Kondisi panyimpenan

Tetep metu saka anak ing suhu 8-25 derajat.

Apotik liburan

Ora ana resep sing dibutuhake.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku duwe rhinitis alergi wiwit cilik. Saka bledug lan bau kuat wiwit rhinitis sing elek, sneezing, irung reddening lan dadi gedhe. Nalika aggravation teka, aku mung disimpen dening Allergodil. Iku cepet mandheg irung rambute, relieves hidung irung, lan uga nyuda inflammation. Aku kaya bentuk semprotan - kanggoku luwih gampang tinimbang tetes. Obat iki larang, nanging rega kasebut bener. Nerangake kualitas Jerman Christina, Cheboksary

Aku ora ngrasakake alergi musiman kanggo wektu suwe lan mung nggawe nganti aku ketemu babagan Allergodil. Wis sawise aplikasi sing sepisanan, iku ora bakal nyelehake irunge. A irung sing mlaku liwat sawetara dina, nanging aku duwe kuwat banget. Tegese cukup suwe, amarga cukup kanggo nindakake 1 injeksi menyang lubang nostril Oleg, Ivanovo

Aku nambani putra Allergodil, sing saiki umur 11 taun. Ing musim semi kita duwe alergi kuat, nyuntikake semprotan ing wayah esuk lan sore. Ing setengah jam, bocah bisa ambegan maneh karo irung, lan ing dina kapindho, kukune ora dadi ijo lan dadi transparan. Kanggo minggu, irung ril mati. Banjur kita ngulang perawatan sing diperlokake Lena, Khabarovsk

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.