Allomedin

Analog

Tabung 4 g lan 10 g Ora ana analogue lengkap. Ing kasus herpes , sampeyan bisa nggunakake agen antiviral lan immunomodulator , sanajan padha beda-beda ing mekanisme tumindak.

Rega

, 403 р. Rata-rata online rega * , 403 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Allomedin minangka tamba antiviral sing dhasar anyar ing ngendi kuwalitas alloferon alam ditingkatake kanthi solusi inovatif.

Indikasi

10 g tabung ing telapak tangan sampeyan Gel iki njaga kulit lan membran mukus saka macem-macem virus sing nyebabake inflammation lan muncul tumor sing ora dikarepake.

Allomedin ngresiki infèksi herpes lan papillomavirus (ora ana lokasi lesi), kutil kelamin, warts lan molluscum contagiosum.

Gel bisa cepet ngowahi kulit sing sehat, yen herpes ora duwe wektu kanggo nyebar kanthi jero: letusan erupsi ilang bareng karo bengkak, gatal lan kobong. Nanging yen ora bisa ngrebut herpes ing tahap awal, perawatan bakal njupuk pitung minggu.

Dosis lan administrasi

Allomedin wis disemprotake ing wilayah sing disengaja: kanthi cepet diserep, nglindhungi lan mulihake integritas kulit lan membran mukus. Duration of treatment gumantung ing kerumitan penyakit:

  • sajrone manifestations herpetic entheng, gel digunakake kaping 1-3 dina kanggo ora luwih saka 2 dina saurutan;
  • kanggo manifestasi abot saka obat herpes diaplikasikan 1-3 kaping dina kanggo 5-7 dina;
  • karo infèksi papillomavirus manungsa, tamba dipigunakaké kaping 1-2 dina, lan jangka wektu kasebut ditemtokake dening dokter.

Nalika miwiti ngobati herpes, siji kudu njupuk Panggonan lokalisasie: labial (ing lambene) kena kena 2-3 dina, genital - kaping pindho. Full regenerasi kulit lan membran mukus bisa njupuk luwih akeh wektu: ing kasus iki, panggunaan allomedin terus.

Nizhpharm Yen ana prasyarat kanggo nyebabake rash herpetic (kadhemen, kaku, prolonged cahya kanggo srengenge, kunjungan menyang beautician, ngombé), sampeyan bisa nggunakake langkah-langkah pencegahan: aplikasi alllomedin ing wings hidung, lambe lan bagean epidermis liyane.

Panyakit virus liya nganjurake aplikasi gel:

  • kaping pindho dina kanggo 3 minggu - kanggo papillomas, kutil kelamin lan warts;
  • kaping pindho dina kanggo siji nganti rong minggu ing pusat moluska contagiosum.

Yen operasi wis direncanakake, aplikasi kasebut rampung miturut pola sing rada beda: sadurunge ngilangi wutah - 2 kali dina 3 nganti 5 dina, sawise ngilangi - 2 kali dina saka 5 nganti 7 dina. Nalika kulit ora katon, aplikasi allomedin ora mandheg.

Contraindications

Intoleransi individu saka komponen gel bisa. Gunakake kanggo perawatan bocah bisa dianjurake dening dokter anak.

Pregnant lan lactation

Pregnant lan lactating patients sadurunge nggunakake tamba ngirim takon karo dhokter.

Overdosis

Kasus kasebut ing praktik medis durung kacathet.

Acara ala

Iki kalebu reaksi alergi langka: utamané, urticaria, disertai gatal parah.

Komposisi lan farmakokinetik

Gel konsistensi Allomedin adhedhasar peptida allostatin lan sapérangan komponen sing gampang dipigunakaké ing kosmetik lan obat: banyu, allantoin, sodium hydroxide, phenoxyethanol, carbopol, lan etilhexylglycerol.

Ana ing allostatin yen misi pangenalan sel sing kena pengaruh saka dermis ditugasake, sawise iku menehi wiwitan reaksi protèktif sing nyebrangi panyebaran virus. Peptide ora ngrusak sel sehat: tugasé yaiku numpes "nyerang" lan miwiti proses regenerasi epitel.

Kondisi panyimpenan

Ing lengkap asli hidrogel nyimpen toko ora luwih saka 2 taun. Suhu panyimpenan saka + 2 ° C nganti + 8 ° C Sawise paket wis dibukak, gel kudu digunakake ing 14 dina, maksimal 30 dina, nyegah saka pangatusan.

Wangun rilis

Allomedin nyebabake wangun dosis sing entheng: yaiku hidrogel ora ana werna kanthi ambu. Kasedhiya ing tabung (10 g) lan ing ampoule plastik (4 g).

Produsen

Perusahaan Jerman Stada Arzneimittel

Cathetan

Nizhpharm Hydrogel gampang dipigunakaké ing wilayah sing kainfèksi, tanpa noda ing sandhangan lan tandha ing kulit.

Yen gel wis nyebabake mundhut akeh, banjur infèksi virus ngalami lekked ing awak, lan pelanggaran wis dilanggar ing kekebalan. Lan iki minangka alesan sing serius kanggo kontak imunolog.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku nyekel Allomedin sanalika aku rumangsa pratanda pisanan saka herpes nggoleki: kobong lan kenceng. Gel iki ora ilang saka kit ngarep - aku njupuk metu lan aplikasi lipstik ing. Herpes ora duwe wektu kanggo ndhelikake dhewe ing kabeh kamulyan: sapisan lan dheweke lunga. Aku nandhang sangsara ing wayah sore saka sekolah, nanging Allomedin minangka ubat sing paling efektif lan efektif. Dheweke ngalahake dheweke. Irina, Magnitogorsk

Kadhemen ing wayah wengi njedhul nganti kaping pirang-pirang taun. Allomedin dianjurake ing apotek. Saiki herpes katon luwih asring: saklawas taun. Saran pribadiku kanggo miwiti aplikasi gel saben rong jam sawisé sampeyan ngalami gejala awal infèksi kasebut. Ora kena nambah obat anti-inflammatory. Banjur kabeh bakal kelakon tanpa akibat lan cepet banget. Aku tetep ing kulkas - tansah ing tangan, lan kemasan kompak, trep. Oleg, Kaliningrad
[/ su_quote]

Allomedin tuku dina iki lan langsung nyoba. Iki paling apik sing dakkandhakake kanggo ngobati herpes. Kanggo jujur, aku wis mutusake yen kabeh obatan ora ana guna. Aku ngadeg sandi putusan: iki lenga Ajaib! Herpes ora mung mbengkongake lip, nanging uga kulit ing ndhuwur - aku ngaplikake gel, lan sawise limang menit, bisa ngobati rasa gerah karo rasa sakit. Gelembung-gelembung anyar mandheg ngembang, lan sing gedhe-gedhe lawas cepet diunekake lan ditarik metu karo kulit. Kanthi lendhut liya, efek iki dumadi ing dina katelu, ora sadurungé. Thanks kanggo kanca-kanca sing menehi saran gel iki, nambah mung sing disimpen saka herpes. Anastasia, Vologda

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

1 komentar

  • Natalia :

    Allomedin ditemokake bubar. Rong dina sadurunge pesta, herpes ngubengi, nganti kabeh pasuryan nyebar, aku nyudut kabeh Internet kanggo salep mujizat, amarga kabeh tegese aku ngerti ora tau mbantu ing wektu rekaman. Aku teka ing omah, langsung nyebar, sawise 15 menit nyeri lan papak ilang, lan banjur mbaka sethithik kabeh liya. Kadhemen mung ora duwe wektu kanggo mekar ing kabeh kamulyan! Ing dina pesta, ora ana pratandha, artis dandanan ora malah kudu nggarap apa-apa. Saiki aku terus supergel iki tansah di tangan, aku menehi saran everyone lan nyaranake. Iku becik yen ana alat sing efektif kaya sing mbantu supaya akeh.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.