Alpizarin

Analog

Bentuk dosis loro Ora ana analogue lengkap. Waca antivirals lan immunostimulan liyane .

Rega

, таблетки: 225 р., мазь: 97 р. Rata-rata rega online * , pil: 225 p., Salep: 97 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Alpizarin - tamba dirancang kanggo pertempuran virus. Nerangake ing bentuk tablet (100 mg ing 10, 20, utawa 30 pot saben pak) utawa salep (ing tabung utawa komplit 10 utawa 20 g).

Komponen aktif obat kasebut yaiku tetrahydroxyglucopyranosylxanten. Punika ditemokake ing godhong mangga. Ngapikake kekebalan, nglawan bakteri lan virus - tumindak sing ditindakake.

Indikasi

Pil - blister ing latar mburi packaging Alpizarin dianjurake kanggo nggunakake ing ngarsane penyakit iki:

  • shingles ;
  • kutil kelamin lan kutil;
  • pitik pox;
  • herpes saka macem - macem jinis;
  • penyakit lisan dipicu dening virus;
  • Eksema herpetiform.

Dosis lan administrasi

Tablet Alpizarin dijupuk kanthi lisan. Dosis gumantung ing umur:

  • bocah nganti umur 6 taun - 2-3 dina kanggo 50-100 mg obat (maksimum dosis - 3 tablet saben dina);
  • bocah nganti umur 12 taun - nganti 3 kali per dinten, 100 mg obat (maksimum dosis - 3 tablet saben dinten);
  • wong diwasa lan bocah saka umur 12 taun - saka 3 nganti 4 kaping dina, 200 mg saka tamba (maksimum dosis - 8 tablet saben dina).

Durasi saka nggunakake tablet gumantung saka penyakit:

  • shingles lan pox pitik - saka 5 nganti 21 dina;
  • penyakit lisan sing disebabake dening virus - saka 5 nganti 15 dina;
  • Eksema Herpetiform - saka 1 nganti 3 minggu.

Supaya bisa nyegah repearance saka herpes, dianjurake kanggo nggunakake obat ing 10-14 dina sawise mburi perawatan.

Ointment - tabung lan kothak Obat sing ana ing ointment kudu disiapake saben jam 4-6. Anak kudu nggunakake salep 2%, wong diwasa 5%. Aplikasi kanggo membran lendhut mung bisa 2% salep. Duration aplikasi gumantung saka penyakit:

  • herpes alat kelamin - 2% ointment kanggo 7-10 dina;
  • Eksekusi Kaposi herpetiform lan infeksi komputer digital - 1-3 minggu;
  • Penyakit lisan provoked dening virus - ing 5-15 dina (kanthi wangun ulcerative-erosive - ing 2-4 minggu);
  • shingles lan pox pitik - kanggo 5-21 dina.

Contraindications

Alpizarin ora bisa digunakake ing penyakit lan kondisi awak:

  • umur bocah (tablet nganti 3 taun, ointment - nganti 1 taun);
  • lack of lactase;
  • intoleransi laktosa;
  • intoleransi individu kanggo komponen obat kasebut.

Pregnant lan lactation

Sajrone meteng, kabeh formulir dosis saka alpizarin wis kontraindikasi. Sajrone lactation, gunakake kanthi ati-ati (mriksa karo dokter).

Overdosis

Ora ana kasus overdosis, lan padha banget ora mungkin.

Efek sisih

alpizarin-4 Sawise nggunakake obat, manifestasi alergi bisa tanpa intoleransi kanggo komponen.

Uga, reaksi alergi bisa kedadeyan sawise nggunakake obat kasebut.

Sakit kepala, apathy - efek samping sistem saraf. Muntahake lan diare ora dikalahake.

Komposisi

Zat aktif ing tablet lan ointment: tetrahydroxy glucopyranosylxanten (sajrone 100% inti) - 0,1 g (saben tablet), 2 utawa 5 g (ing salep).

Pengirim ing tablet: gula susu (lactose) - 0,1 g; pati pati - 0,0475 g, calcium stearate (calcium stearate) - 0,0025 g.

Oksigen ana ing ointment yaiku vaseline medis.

Pharmacokinetics

alpizarin-5 Nalika njupuk pil, panyerepan saka saluran pencernaan dumadi kanthi cepet. Zat aktif ing plasma getih bisa ditemtokake ing wektu 0.5-5 jam sawise administrasi. Iku ngubungake karo protein getih (saka 90% nganti 70%).

Zat aktif wis dieksklusi utamane extrarenaline. Ekskresi dening ginjel saben dina ora luwih saka 0,1%.

Katentuan kanggo Advertisement lan panyimpenan

Salep kasebut didol tanpa resep. Tablet disedhiyakake mung dening resep. Umur tumpukan maksimal tablet - 5 taun, ointment - 2 taun. Simpen ing panggonan kang peteng, ora ana sing bisa dicekel bocah.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Putra cilik sing bubar "nggawa pox saka sekolah. Aku looking for a medicine apik, ketemu Alpizarin. Dokter durung nyritakake apa-apa marang dheweke, mula aku banjur mangkat menyang konsultasi. Dokter disetujoni pilihan, supaya dheweke langsung menehi pil kanggo putrane. Thank Allah, ora ana efek samping. Anakku ngetutake perawatan karo pil iki. Muga-muga, aku ora nglampahi kothak siji (ana 20 wong ing kono). Perawatan njupuk mung rong minggu. Saben uwong seneng, putra, banget, Alpizarin ora cacat! Irina, 45, Omsk

Aku duwe herpes saka kanca nalika sekolah. Wiwit, lambe saya wiwit-terusan wiwit katon kurang ajar. Kepiye carane kuciwa nalika aku sinau sing ora ana prewangan kambuh prewangan nyegah? Ya, lan perawatan herpes angel menehi. Akeh obat sing nunjuk banget kinerja banget! Aku sinau babagan lenga Alpizarin kanthi murni. Lan aku ora nyenengake, amarga obat apik banget. Ora duwe ambu ora enak, ora nyebabake peeling lan pancen bener! Rega luwih saka puas. Alina, 22 taun, Perm

Aku tuku Alpizarin ing bentuk tablet lan ointment, nalika perlu kanggo nglawan herpes. Aku bisa nolak review sing jujur ​​lan adil babagan preparation, kaya aku wis digunakake akeh lengo liyane, etc Alpizarin mbantu - dheweke yakin iki, awit nalika ngobati dheweke ora nggunakake apa-apa. Ora ana efek samping. Rega cocog karo kualitas. Nanging aku ora bisa ngomong yen Alpizarin iki - obat sing paling apik kanggo herpes. Mesthine efektif, nanging ora bisa disebutake minangka persiapan super ajaib. Vlad, 30 taun, Surgut

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

1 komentar

  • Svetlana :

    Aku iki dibantu dening salah siji tablet Alpizarin, utamané yen aku ngombe ing tandha pisanan herpes.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.