Amiksin

Analog

3 paket, kabeh pilihan dosis

  • Lavamax
  • Tilaxine
  • Tiloram
  • Tiloron

Waca antivirus lan immunomodulator liyane .

Rega

, 595 р. Rata-rata rega online * , 595 r. (10 tablet 0,06)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Saiki, apotek sing nyedhiyakake obat antiviral sing akeh lan sing diklasifikasikake minangka imunomodulator, Amiksin dianggep minangka salah siji sing paling populer.

Apa tamba

Packaging 125 mg Amiksin minangka antiviral lan uga agen immunomodulatory. Iku nyumbang kanggo produksi ing awak manungsa interferon alpha, beta, gamma - iki minangka zat sing alami "healers".

Nalika tamba dijupuk, mula tumindak ing usus - yaiku sel-sel epitel sing miwiti ngasilake hepatosit, T-limfosit, neutrofil. Produksi interferon minangka skema intestinal-ati-getih sing jelas, periode asimilasi maksimal 24 jam.

Kajaba iku, Amiksin nduweni efek stimulasi ing sel stem sumsum tulang, lan uga ngijini sampeyan kanggo nambah produksi antibodi, ngurangi derajat imunosupresi, ngatasi rasio suppressor T lan sel T helper.

Obat iki duweni efek sing apik lan bisa ditularake ing perawatan saka macem-macem infeksi virus, kalebu virus flu, herpes lan hépatitis. Komponen aktif saka tamba kasebut langsung karo sel rusak, netralake virus kasebut.

Indikasi

amixin-2 Indikasi kanggo njupuk Amixin ditemtokake dening kelompok umur. Dadi, kanggo wong diwasa janjian kasebut:

  • Nyegah lan ngobati SARS lan virus influenza
  • Hepatitis A, B, C
  • Virus herpes , kabeh jinis
  • Infeksi Cytomegalovirus
  • Iki digunakake minangka bagéan saka therapy komplèks kanggo macem-macem jinis reaksi alergi lan encephalomyelitis virus (iki kalebu patologi kayata multiple sclerosis, leukoencephalitis)
  • Ditunjuk minangka bagian saka perawatan urnaitalis lan respiratori klamidia.
  • Ing perawatan saka pulmonary tuberculosis.

Uga, Amixin asring diwènèhaké kanggo bocah-bocah. Minangka aturan, diusulake supaya nggunakake obat ing bocah-bocah ing umur 7 taun. Padha dipigunakaké kanggo ngobati flu lan macem-macem infeksi virus respiratory akut.

Dosis lan administrasi

amixin-1 Amiksin kasedhiya ing pil, sing kudu diombe tanpa ngunyah. Obat kudu dijupuk nganggo banyu. Solusi paling apik bakal njupuk pil sawise dhaharan.

Dosis lan duration saka Course gumantung ing penyakit, carane kahanan wis mlaku, lan carane lawas sabar punika:

  • Kanggo hepatitis A virus, kanggo prophelaxis, 125 mg kudu dijupuk seminggu sawise 6 minggu; 125 mg saben dina saben dina diwenehake kanggo perawatan, sawise 125 mg saben dina liyane, supaya total 10 tablet dijupuk
  • Hepatitis B virus - kanggo perawatan kondisi akut, 125 mg ditindakake kaping pindho dina 2 dina, sawise 125 mg saben dina, nganti 16 tablet; kanthi infèksi sing cetha - pisanan 2 dina, 125 mg saben dina kaping pindho, banjur 125 mg saben dina liyane supaya ana total 20 tablet
  • Perawatan hepatitis B kronis kanthi terapi utama kalebu pandhuan sing padha karo perawatan infèksi sing terus-terusan, terapi pendukung ing kahanan iki 125 mg 1 dina seminggu, total 20 tablet kudu dirilis
  • Hepatitis akut Panyuwunan regimen ing ngisor iki: dina pisanan 125 mg 2 kali, sawise - 125 mg saben dina liyane, total 20 tablet kudu diduweni
  • Hépatitis C kronis ing tahap wiwitan nyedhiyakake regimen sing padha kaya ing akut, mula wektu iku kanggo mindhah menyang terapi perawatan, sing kalebu njupuk 125 mg seminggu sak nomer total 20 tablet.
  • Kanggo nyegah SARS lan virus influenza, padha dianjurake 125 mg seminggu sawise 6 minggu.
  • Kanggo perawatan SARS lan influenza, sampeyan kudu ngombe obat miturut skema: ing dina pisanan, 125 mg 1 dina saben dina, sawise 125 mg saben dina liyane, supaya ana 6 tablet total
  • Kanggo perawatan infeksi herpes lan cytomegalovirus, 2 dina pisanan diwenehake 125 mg 1 dina saben dina, sawise dosis diganti dadi 125 mg saben dina liyane supaya total 20 tablet metu
  • Ing proses terapi klamidia, ing 2 dina pisanan, 125 mg ditindakake sapisan dina, sawise 125 mg saben dina liyane, kanthi total 10 tablet.
  • Kanggo perawatan komplèks infèksi neurovirus, dosis kasebut disetel dening dhokter saben-saben. Ing kasus iki, perawatan njupuk paling ora 4 minggu
  • Terapi saka tuberkulosis nyebabake nggunakake dina pisanan lan kaloro, 125 mg saben dina kaping pindho, sawise 125 mg saben dina ing jumlah total 20 tablet
  • Kanggo bocah-bocah luwih saka 7 taun, dosis iki 60 mg: kanggo influenza uncomplicated lan ARVI, 60 mg digunakake sapisan dina kanggo 1.2, 4 dina; kanthi abot banget - 1 tablet dosis 60 mg ing 1,2,4, 6 dina

Contraindications

  • Kandhutan, kapan wae;
  • Periode laktasi;
  • Umur bocah nganti 7 taun;
  • Kanthi ora intoleransi marang tamba kasebut.

Efek sisih lan Overdosis

Kothak lan blister ing meja Efek sisih ora ditepungi, kalebu:

  • Mual lan bisa muntah
  • Reaksi alergi
  • Ngisor
  • Angioedema

Yen efek samping kedadeyan, obat kasebut kudu mandheg lan sampeyan kudu takon karo dokter. Ing dosis saka gejala obat sing padha diamati, sing nyedhiyakake piyambak lan efek samping.

Kanggo ngresiki sistem pencernaan kanthi ngobati obat-obatan, sampeyan kudu ngumbah weteng.

Liyane

Iki dirilis tanpa resep. Umur urip 3 taun. Simpen ing garing, dilindhungi saka cahya, ora bisa dituju ing bocah, ing suhu ora ngluwihi 30 ° C.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Heard babagan antiviral sadurunge, nanging dheweke ora nyoba suwe. Nalika kabeh wong lara karo flu, dheweke wiwit ngombe Amiksin, lan sawise dosis pisanan, dadi luwih apik: suhu mandeg mundhak, lan gejala kasebut cenderung ilang. Ing dina kapindho, wis luwih apik. Elena, Omsk

Ubat iki kalebu ing perawatan standar kanggo infeksi virus. Flu biasa, sing angel ditrima, dilewati dening. Mulane, iku pilihan proteksi sing gedhe ing musim dingin. Sofia, St. Petersburg

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.