Amorolfin (loceryl)

kuku polish saka jamur Amorolfine kasedhiya ing Loceryl ing bentuk dosis "kuku polish" (50 mg amorfofin ing 1 ml).

Analog adhedhasar inti sing padha - Oflomil .

Deleng uga pernis liyane . Nalika milih analog, pirsani volume botol!

Rega

: 1434 р. Rata-rata rega online (varnish Lotseril) * : 1434 r.

Apa analog ora njamin kualitas sing padha

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Informasi umum

Amorolfin varnish Iku antifungal (antimycotic) agen kanggo nggunakake ruangan. Keunikan punika dumunung wonten ing kasunyatan bilih wangun rilis punika kuku polish.

Bahan aktif yaiku amorofine. Iki nyebabake kerusuhan ing biosintesis sterols, ngubah struktur sel jamur. Efektivitas zat kasebut nyebabake strain jamur sing nyebabake candidiasis.

Sampeyan kudu disimpen ing kemasan sing disegel ing temperatur nganti + 30 ° C. Wis urip telung taun. Sawise wektu iki ora bisa digunakake. Kanggo anak, kudu ora kasedhiya.

Efek babagan pengobatan

Sawise nglamar solusi menyang piring kuku Amorolfin menyang lan banjur menyang amben kuku. Iki kedadeyan ing dina kapisan. Wis aplikasi dhisikan ngidini sampeyan kanggo njaga konsentrasi efektif saka zat saka minggu nganti 10 dina.

Interaksi narkoba sing penting banget karo obat-obatan liyane durung ditetepake.

Sapa sing dimaksud kanggo perawatan?

Indikasi kanggo janjian saka Lotseril yaiku:

  • onychomycosis saka sisi njaba lan njero tangan, piring kuku, sikil (disebabake dermatophytes, jamur lan jamur ragi);
  • Nyegah infeksi jamur nalika ngunjungi gedung olahraga, kolam renang, bak mandi lan panggonan sing padha ing ngendi ana kemungkinan sing dhuwur "nyekel" jamur kasebut.

Kanggo kuku sing kena pengaruh, polish kuku diresepake yen nganti 2/3 area piring disentuh.

Carane nambani jamur kuku ing sikil - dhaptar obat-obatan

Contraindications

Contraindications kanggo nggunakake Amorolfin kalebu:

  • sensitivitas dhuwur kanggo zat aktif
  • reaksi alergi
  • meteng lan laktasi,
  • bocah cilik (amarga kurang nyukupi safety studies).

Efek sisih

lak Ing pandhuan kanggo Lotseril ana praktik ora ana data babagan efek samping. Iki amarga keracunan sing ora aktif saka zat aktif. Kadhangkala sampeyan bisa mirsani alergi lokal ing zona kuku saka nggunakake varnish ing wangun:

  • sensasi kobong
  • gatel
  • redness.

Manawa manifestasi iki ilang sajrone rong jam.

Tip tambahan

Kanggo nyegah komplikasi, sampeyan kudu:

  1. Pakaryan sarung tangan khusus kanggo nglindhungi kuku varnished (yen karya digandhengake karo pelarut organik).
  2. Nyingkirake kosmetik hiasan kanggo kuku.
  3. Aja duwe ekstensi kuku.
  4. Aja nangani kuku sing sehat karo file sing digunakake nalika nangani kuku sing kena pengaruh.

Cara nggunakake tamba kasebut

pedicure Nalika onychomycosis , varnis Amorolfin diterapake ing wilayah kuku sing kena sapisan utawa kaping pindho saben minggu. Bagian sing kena kena kuku kanthi file sing ditempelake ing obat kasebut sadurunge dibusak. Sabanjure, lumahing kuku wis di resiki lan disinfected nggunakake tampon moistened karo alkohol. Manipulasi iki kudu rampung saben wektu sadurunge nggunakake obat kasebut.

Banjur Loceril diterapake kanthi spatula khusus ing kabeh area kuku sing diseased. Sampeyan kudu garing kanggo 3-5 menit. Nalika ngilangi spatula saka botol, aja nyentuh gulu. Sasampunipun proses kuku, spatula dipunwontenaken kanthi tampon ingkang sami. Botol ditutup kanthi cepet sawise prosedur kasebut.

Perawatan terus nganti wilayah sing kena tuwuh rampung lan kuku wis dibalèkaké. Rata-rata, wekdal punika setengah taun kanggo kuku lan nganti setahun kanggo kuku kuku.

Kuku lokil lokalin

Sawise aku ana ing rumah sakit, lan amarga akal-akalan aku mlaku-mlaku ana kaping pirang-pirang ing lantai kanthi sikilku. Sawise sawetara wektu, aku weruh ing kuku kuku jamur sing cepet berkembang. Wiwitane, perawatan wiwit nglancarake ointment antifungal, nanging asile cilik banget. Sawise akeh panandhang, aku mutusake kanggo nambani sing apik, sanajan larang, obat. Dadi aku tuku Loceril lacquer lan pancen ora nyesal. Prosedur nglamar lacquer katon kanggo kula dawa lan nyenengake, nanging aku bungah ora perlu kanggo mbaleni saben dina, nanging mung nindakake mung seminggu. nborovikhina, Odintsovo

Loceryl tuku khusus kanggo pasangan. Kemasan ngasilake kaget. Kothak kapenuhan barang bantu, disedhiyakake apik ing panggonan. Pandhuan ing paket kasebut langsung nyedhiyakake informasi sing perlu babagan alat kasebut. Kothak mbukak nyaman, mung kudu nutupi tutup ndhuwur. Bojoku nglamar tamba kasebut miturut instruksi 2 kali seminggu kanggo 4 sasi, nganti asil sing jelas katon. Sawise nem sasi, dheweke tansaya kuku sehat. Aku ora pracaya mata, amarga sadurunge, karo apa obatan sing ora digunakake, kabeh ora ana gunane. Kanggo perawatan jamur ing kuku Loceril minangka obat sing becik. Iki digunakake minangka varnish normal lan meh ora katon ing kuku. Antarane sarana sing ditindakake lan dites, iku dadi paling efektif. Mungkin ana sing luwih apik tinimbang dheweke, nanging aku ora ngerti obat kasebut. Maria, Rusia, Penza

Sawise lumaku menyang apartemen kulawarga cilik, aku kanthi sengaja ngangkat jamur kuku, ngunjungi kamar mandi sing digawa tanpa sepatu sing cocok. Aku disaranake kanggo Lotseril minangka sarana sing paling efektif. Farmasi nyatakake yen dheweke ora wedi marang rega kasebut, amarga botol kasebut bakal tahan suwe, lan iku pancen bener. Aku seneng banget karo kit, kabeh ana ing tangan. Perkembangan saka penggunaan varnish wis katon, rauh kuku bakal sehat, lan aku bakal lali babagan jamur kaya ngimpi sing elek. Dakota92, Rusia, Sochi

Aku ora ngira yen masalah kaya mengkene minangka jamur kuku bakal ndemek aku. Mulane, ing pratandha pisanan, aku wiwit perawatan karo ointment antifungal, nanging padha ora cocog karo aku. Kasunyatane, iku pancen ora nyenengake kanggo aku kerep nyedhiyakake salep ing kuku, lan aku tansah kelalen. Makane aku tuku Lotseril. Alat kasebut, sanadyan ora mirah, nanging aku seneng banget karo metode lan frekuensi panggunaan. Gumantung ing nandhang lara saka penyakit, varnish kudu Applied mung sepisan utawa kaping pindho saben minggu. Wiwit kuku ora diabaikan, aku nganakake prodhuk miturut pandhuan mung sapisan pitung dina. Sawise seminggu, aku kanthi teliti trimmed lan sawed kuku karo file sing teka karo kit, banjur smeared karo varnish nggunakake aplikator. Piranti kasebut terus tumindak ing jamur sawisé aplikasi, lan mulane ora perlu asring nyelarasake. Sawise 6 sasi, ora ana tilase jamur, lan aku seneng banget. Ana uga obat sing ditinggalake ing botol, kadhangkala aku nggunakake kanggo prophelaxis. Irina, Rusia, Volgograd

Jamur kuku kita lara karo kabeh kulawarga. Ibu saya disembuh kanthi bantuan ointments lan sprays, nanging aku ora banget diatur, aku tansah lali kanggo aplikasi medicine. Aku krungu Loceril babagan kuku polish saka iklan, dadi kasengsem, banjur kanca liyane marang kula bab wong, padha ngandika, apik banget, mbantu. Aku tuku lacquer ing farmasi. Siji pack varnish cukup kanggo kabeh pangobatan. Werna kanggo aplikasi mung lan mung sepisan seminggu, kang cocok kanggo kula, lan katon apik ing kuku lan glitters. Aku diterangake yen perawatan saka jamur ing kuku bisa njupuk wektu akeh, supaya liyane obat iki aku ora wis nyedhaki, aku wis lali kanggo smear lan nilar iku. Aku weruh asil pisanan sawise 2 minggu, aku seneng banget. Kuku dadi sehat ing setengah taun. Aku nyenengake obat kasebut, mbantu akeh kanggo nglawan jamur ing kuku. Yen sampeyan ora cukup begja kanggo ngadhepi masalah kuwi, aran gratis kanggo tuku Loceryl, sampeyan ora bakal nyenengake. Svetlana, Rusia, Voronezh

Ninggalake saran sampeyan ing komentar!

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

2 komentar

  • Novel :

    Aku wis nggunakake Lotseril kanggo 4 wulan. Aku ora weruh asil khusus! Apa mung nglereni perkembangan jamur kasebut. (Aku nggunakake ing kuku kuku). Banjur wektu bakal ngomong. Padha ngomong iki proses dawa! (Rata-rata 10-12 wulan). Muga-muga !!!

    • Admin :

      Sampeyan kudu ngenteni nganti kuku sehat mundhak. Konsultasi karo dokter, mbok menawa uga diwenehake pil.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.