Analog Suprastin

Rak kanthi obat Obat iki banget populer karo kita, lan ana alasan kanggo - efek apik, wektu dites lan ing wektu sing padha cukup aman (diwenehake malah kanggo bocah cilik). Apa ana pengganti sing pantes kanggo dheweke?

Bahan aktif utama saka Suprastin yaiku chloropyramine .

Yen sampeyan butuh solusi kanggo injeksi , banjur bisa uga ditemokake ing apotek miturut jeneng "Chloropyramine", kanthi rega ngisor "asli".

Tablet "Chloropyramin" saka manufaktur liyané didol, sanajan ora asring. Ing wektu nulis, mung 25% apotek sing duwe produk kasebut ing macem-macem. Lan biaya sing kira-kira loro kaping Suprastin. Ana analog sing luwih lengkap.

Elinga yen rega murah ora ateges kualitas apik. Manufaktur gedhe, minangka aturan, ngurus reputasi lan ngasilake barang-barang sing dijamin kualitas, sanajan kanthi rega sing luwih dhuwur.

Ana pirang-pirang tablet saka aksi sing padha - antihistamin, iki daftar karo perkiraan harga *:

Jeneng Diperkirakan rega Saka umur diwasa
Diazolin 78 r. saka umur 3 taun
Claritin 165 r. wiwit 2 taun
Loratadine 64 r. wiwit 2 taun
Tavegil 134 r. wiwit 6 taun
Tsetrin 166 r. wiwit 6 taun

Tablet bisa beda-beda ing contraindications lan produk-produk. Sadurunge milih panggantos, maca instruksi!

Lan elinga yen analog - ora ateges "kualitas sing padha . "

Deleng uga antihistamin liyane.

* - rega rata-rata ing antarane sawetara panuku ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.