Arbidol

Analog

bungkus 20 lan 40 tab Bahan aktif Umifenovir mung kasedhiya ing sangisore jeneng merek Arbidol lan Arbidol maksimal. Ora ana analogue lengkap.

): Analog sing inexpensive, sing padha ing tumindak, kanthi basis zat liya (ing tanda kurung prakiran sing dituduhake):

  • Arpeflu (70 r.)
  • Grippferon, irung irung (200 r.)
  • Ingaron, nasal tutuk (250 r.)
  • Yodantipirin (200 r.)
  • Kagocel (240 r.)
  • Echinacea (100 rub.)

Minangka analog ing sapunika, sampeyan bisa migunakake obat antiviral lan immunomodulator liyane .

Sadurunge tuku analog, maca instruksi kasebut.

Rega

: 237 р. Rata-rata online rega * : 237 r. (10 tablet)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

paket 10 tab Arbidol minangka agen antivirus sing dikembangake dening pharmacologists domestik.

Efektif ing perawatan serotipe A lan B, ORS (sindrom pernapasan akut) kanthi panyakit infèksi sing dumadi (radhang paru-paru, bronkitis), ARVI.

Minangka komponèn saka terapi komplèks, Arbidol diwènèhaké ing kasus-kasus ing ngisor iki:

  • infeksi rotavirus ("flu usus") ing bocah-bocah luwih saka telung taun;
  • bronchitis kronis;
  • herpes ;
  • pneumonia.

Kanggo tujuan prophylactic, tamba kasebut ditetepake kanggo ndhukung status imun sajrone periode infeksi virus mangsan lan kanggo nyegah komplikasi sajrone campur tangan bedhah.

Dosis lan administrasi

1 tablet nutup Ing perawatan influenza sajroning macem-macem serotip lan infeksi virus pernapasan akut, dibebani pneumonia lan bronkitis, Arbidol diwenehake kanthi lisan sadurunge mangan ing dosis iki:

  • wong diwasa lan bocah saka umur 12 taun - 200 mg saben 6 jam. Duration of therapy yaiku 5 dina, sawise iku kudu njupuk dosis pangopènan 200 mg saben 7 dina kanggo 4 minggu.
  • anak saka umur 3 nganti 6 taun - 50 mg saben 6 jam, duration of therapy 5 dina;
  • Anak-anak saka 6 nganti 12 taun - 100 mg saben 6 jam, duration therapy 5 dina.

Ing dosis sing padha, agen kasebut ditrapake kanggo perawatan infèksi influenza lan infeksi saluran napas akut tanpa komplikasi, nanging tanpa dosis pangopènan sawise 5 dina nggunakake.

Dosis sing padha diamati ing perawatan saka flu usus, bronchitis kronis, herpes berulang. Sawise 5 dina terapi obat utama, dosis kasebut diatur dening dokter sing nekani.

Kanggo nyegah infèksi lan infèksi musiman saka virus etiologi, Arbidol dijupuk 1 dina saben dina kanggo 2 minggu ing dosis iki:

  • wong diwasa lan bocah saka umur 12 taun - 200 mg.
  • anak saka umur 3 nganti 6 taun - 50 mg.
  • anak saka 6 nganti 12 taun - 100 mg.

Ing tengah epidemi influenza lan infèksi virus respirat akut liyane, frekuensi njupuk obat tambah nganti 2 kali dina dosis sing padha. Sabanjure terapi pencegahan karo Arbidol sajrone wabah epidemik yaiku 3 minggu.

Supaya bisa nyegah komplikasi sawise operasi, agen ing dosis sing padha ditrapake 2 dina sadurunge operasi, ing dina kaping 2 lan 5 sawise.

Overdosis

Efek sisih nalika ngluwihi dosis terapeutik Arbidol ora ditandhani.

Efek sisih

Ing kasus-kasus langka, reaksi alergi kanggo komponen obat kasebut.

Komposisi lan farmakokinetik

Sekolah lawas Bahan aktif Arbidol umifenovir. Zat iki bisa nyegah (nresep) hemagglutinin - protein permukaan virus lan nyegah fusi virus kanthi membran sel awak.

Mangkono, obat kasebut nyegah penetrasi virus menyang sel kasebut lan panyebarane.

Konsentrasi zat aktif yaiku 50 utawa 100 mg saben 1 kapsul / tablet, gumantung saka wangun pelepasan.

Bahan-bahan sing ana ing preparation Arbidol:

  • silika;
  • pati pati;
  • selulosa;
  • kalsium stearat;
  • Povidone.

Ruang urip lan panyimpenan

Suhu ing kamar ing ngendi tamba disimpen ora kudu ngluwihi 25 ° C. Umur urip 24 jam saka tanggal produksi. Obat wis kadaluwarsa ora bisa digunakake. A resep kanggo vacation saka apotek dibutuhake.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Kita ora kepengin "penggemar" ing karya, saengga ing tandha cilik wae, aku miwiti perawatan kejut. Nalika aku nemokake gejala flu, saran saka rekan aku nggunakake Arbidol. Obat iki minangka kapsul saka rong bagean sing warni, sampeyan bisa nemokake iku ing sembarang apotek. Aku miwiti nrima kanthi cepet nalika aku ora sehat lan ora nyenengake. Instruksi nuduhake yen sampeyan kudu njupuk pil kanggo 5 dina, nanging mesthine, aku dianggep karo Arbidol seminggu, nganti aku pancen yakin yen flu wis entek. Ora ana efek samping sing ditemokake, sing banget bungah. Siji-sijine wae sing ana keluhan iku ora trep banget kanggo ngetok kapsul, sanajan ing pungkasan perawatan aku kudu nglakoni. Rega minangka agen antiviral ora paling budgetary, nanging kacepetan aksi narkotika kasebut. Iku luwih apik kanggo mbayar luwih sethithik tinimbang minggu kanggo ngetokake obatan murah lan tetep "sayuran". Maxim, Moscow

Saben wayah kadhemen, kulawarga kita "dikurangi" dening ARVI. Anak wadon nggawa infeksi saka sekolah lan banjur ditarik. ... Terus nganti ibu sing disaranake Arbidol kanggo nyegah. Nalika putriné ngeluh babagan tikus pisanan ing gulu, dheweke langsung menehi pil. Lan oh, ajaib! - A minggu wis liwati, lan flu ora tau ngunjungi kita! Saiki, kanthi mangsa udan sing adhem, aku tansah nyedhaki arbidol. Natalia, Ust-Kamensk

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.