Baneocin, salep

Analog

baneocin-t Ora ana analogue lengkap. Ana lenga antibiotik liya:

Obat-obatan kasebut ora lengkap analog struktural, takon dhokter sampeyan.

Baneocin uga ana ing bentuk bubuk .

Rega

354 р. Rata-rata dodolan online * 354 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Ointment Baneotsin - antibiotik gabungan modern kanggo panggunaan lokal. Kasil digunakake kanggo nambani penyakit infeksi jroning bocah lan wong diwasa. Wis contraindications, nanging kanthi nggunakake suwene ora nimbulaké kecanduan lan komplikasi.

Indikasi

Bidhang kedokteran Daftar penyakit lan kondisi sing Baneocin salep digunakake
Pediatrik
  • popok dermatitis karo komplikasi bakteri;
  • perawatan tatu umbilik ing bayi anyar;
  • panas prickly;
  • Care kanggo kulit rashes karo cacar air.
Dermatologi
  • nangis impetigo contagious;
  • furunculosis;
  • carbunculosis;
  • folliculitis;
  • hydradenitis;
  • pyoderma;
  • kena ulih trophik;
  • Ektema kasebut;
  • erupsi herpetic rumit;
  • infeksius dermatitis;
  • shingles karo komplikasi bakteri;
  • ulcers kulit purulent.
Surgery
  • perawatan permukaan lan sutures tatu sawise surgery;
  • Nyegah komplikasi infèksi saka lara sing diobong.
Ginekologi
  • Care kanggo lara pas wektune, retakan lan jahitan perineum, kalebu sawise episiotomi;
  • care retak nipple ing wanita sing nresep.
Otolaryngology
  • perawatan kuping lan irung kasebut;
  • perawatan saka otitis externa;
  • perawatan infeksi sekunder ing rhinitis;
  • Nyegah infeksi sekunder sawise operasi sinus.

Cathetan: Kanggo wounds tanpa komplikasi ora perlu antibiotik, Solcoseryl cukup utawa salep panyembuhan .

Dosis lan administrasi

Ointment Baneotsyin ora mung ngilangi sumber infeksi, nanging uga nyepetake penyembuhan saka wounds, ningkatake proses inflamasi.

Pilihan aplikasi Fitur prosedur Prosedur multiplicity, durasi panggunaan
Aplikasi kulit lapisan sing tipis saka ointment disebar ing kulit, bandage gauze diterapake ing ndhuwur 2-3 kali dina wong diwasa, 1-2 kali ing bocah. Perawatan nganti terapi lengkap ing 7-10 dina.
Penyisipan telinga ing kuping, irung, utawa tatu salep ditrapake ing lapisan tipis ing turundum bandage utawa katun lan disuntikake menyang rongga saka kuping, irung utawa tatu Turunda utawa bandages ganti saben 8-12 jam. Durasi saka perawatan ditemtokake dening dokter.

Utamané efektif kanggo nggunakake Baneotsin salep ing perawatan pustular lan rambute kukul ing pasuryan. Kanggo nindakake iki, perlu ditrapake titik kanggo kabeh kukul, yen ana sawetara, utawa nyebarake ing lapisan tipis ing area kulit kanthi rashes akeh banget. Iku cukup kanggo nindakake prosedur sapisan dina, sadurunge arep turu. Biasane njupuk 2-3 dina kanggo nambah kondisi kulit ing pasuryan.

Contraindications

baneocin2 Kontraindikasi mutlak kanggo perawatan karo Baneocin minangka salep yaiku:

  • infeksi bakterial ing mripat;
  • hypersensitivity kanggo komponèn tamba;
  • patologi gendheng, piranti vestibular utawa kuping ing kuping utama.

Gunakake kanthi ati-ati ing kahanan:

  • yen tatu utawa lara diobong ing kulit cukup ènthèng, amarga ing kasus iki zat aktif bisa diserap menyang getih lan nyebabake pangrungon, apparatus vestibular, gangguan sistem saraf perifer;
  • yen pasien ngalami gagal ginjal utawa gagal jantung kanthi ngilangi urin, kaya ing kasus iki, Baneocin, nalika diserap ing getih, bisa nyebabake racun ing ginjel.

Pregnant lan lactation

baneocin51 Pasinaon khusus babagan efek Baneocin ing awak wanita sing ngandhut lan perkembangan janin durung ditindakake. Wektu ibu utawa wanita sing nambani kudu takon dhokter sadurunge nggunakake obat kasebut, amarga yen entuk getih, bahan aktif obat kasebut nembus menyang susu ibu lan ngatasi larangan plasenta lan secara teoritis bisa nyebabake bayi utawa bayi.

Efek sisih

Paling asring dikembangake kanthi nggunakake jangka panjang Baneocin ing pasien kanthi permukaan tatu sing akeh, ing latar mburi renal utawa baneocin-Q gagal jantung. Bisa:

  • Reaksi kulit alergi kanthi redness lan gatal;
  • lesi vestibular;
  • mundhut pangrungon, nganti rugi lengkap;
  • gangguan ginjal;
  • kelumpuhan sak wentoro amarga konduksi konduktivitas neuromuskular.

! Salep antimikroba liya:

Kemungkinan komplikasi serius mundhak kanthi nggunakake Baneocin sacara simultan ing dosis gedhe lan obat kasebut:

  • antibiotik liyane (cephalosporin utawa aminoglikosida);
  • furosemide;
  • relaxant otot;
  • obat narkotika.

Komposisi lan farmakokinetik

Komponen Dhaftar Jumlah ing 1 g (ing IU)
Bahan aktif bacitracin

neomycin

250 5000
Bahan tambahan lanolin

putih paraffin alus

Loro bahan aktif Baneocin, bacitracin lan neomycin, yaiku antibiotik bakterisida sing nyegah pertumbuhan lan reproduksi mikroorganisme sing paling umum lan mbebayani kanggo manungsa, khususe:

baneocin-b

  • staphylococcus;
  • streptococci;
  • clostridia;
  • treponema pallidum;
  • anthrax bacillus;
  • Listeria;
  • fungi actinomycete;
  • patogen saka gonorrhea;
  • enterobakteri;
  • salmonella;
  • Klebsiella;
  • E. coli lan liya-liyane.

Nalika diterapake ing njaba, tamba kasebut bisa ditindakake kanthi eksklusif ing kulit lan ora bisa nyerep ing jero, sanajan ana ing tatu lan permukaan getih sing ngobati.

Liyane

Ing farmasi, salep Baneocin bisa dituku tanpa resep. Simpen ing panggonan sing garing lan peteng ing suhu kamar. Umur urip 3 taun.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Kulitku suami banget lembut lan sensitif. Sajrone cukur, gampang rusak lan pustule cilik lan rashes asring katon ing. Sampeyan ora bisa nindakake apa-apa bab iki: ora ana lotions, krim lan kosmetik lembut ora bantuan. Dermatolog sing akrab dianjurake kanggo nggunakake salep Baneotsin minangka prophylactic marang eruptions pustular. Mung kudu digunakake ora kerep banget lan kanthi jumlah minimal - ketik kanthi bener ing kulit rusak. Suwe-suwe bojoku ngrungokake pitutur sing penting lan ora nyenengake bab iki: kabeh pemotongan lan abrasions sawise cukur mandheg nyebabake inflaming lan festering, wiwit marasake luwih cepet. Anna, Vladivostok, Rusia

Aku kudu nggunakake salep Baneocin ing wektu sesambetan kanggo ngobati jahitan sawise episiotomi. Sakdurunge, aku nyoba nyelehake seam sing ora bisa ngobati iki kanthi cara liya, nanging kondhisi saya ngeculake sedhela. Jamban terus dadi udan lan inflamed. Iku ketoke kanggo kula sing ora ana kawilujengan, nanging kenalan santai menehi saran kula kanggo nggunakake Baneocin. Lan mujizat kedaden: secara harfiah sawise prosedur kapindho, aku nyadari yen lapisan mbebayani sandi mandegake lan wiwit marasake. Minggu kepungkur, perlu kanggo perawatan ilang kabeh. Iku misale jek kula yen wong wadon sing nandhang nalika ngepruk kudu ngerti babagan lenga miraculous iki. Alena, Smolensk, Rusia

Baneotsin sampurna mbantu aku ngatasi tato sing ora nambani dawa ing pundhakku. Radang paru-paru lan pethèt iku secara harfiah luwih saka 2 dina. Efek antibakteri katon. Obat salep banget, aku menehi saran kabeh penyihir tato! Vladimir, St. Petersburg, Rusia

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.