Baneocin, bubuk

Analog

pack bubuk Analog sing lengkap ing bentuk bubuk ora ana.

Baneocin uga kasedhiya ing wangun salep . Kejabi wong, ana salep antibiotik liya:

Obat-obatan kasebut ora lengkap analog struktural, takon dhokter sampeyan.

Rega

330 р. Rata-rata rega online * 330 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Baneocin ing bentuk wêdakakêna minangka antibiotik gabungan kanggo nggunakake jaba saka spektrum aksi sing jembar, sing ora ana analog, ora adoh, lan digunakake kanggo nambani wong diwasa lan bocah-bocah meh umur.

Indikasi

bubuk lan ointment Wêdakakêna baneosin dipigunakaké kanggo infèksi dermatologis bakteri, patogen sing sensitif marang bahan aktif tamba:

  • nangis impetigo contagious;
  • furunculosis;
  • carbunculosis;
  • folliculitis;
  • hydradenitis;
  • pyoderma;
  • kena ulih trophik;
  • Ektema kasebut;
  • popok dermatitis karo komplikasi bakteri;
  • erupsi herpetic rumit;
  • rumit cacar;
  • infeksius dermatitis ;
  • shingles karo komplikasi bakteri;
  • ulcers kulit purulent.

Kadhangkala (kanthi ijin saka dokter) Baneocin digunakake minangka agen prophylactic kanggo:

  • care tatu umbilical ing bayi anyar;
  • keperawatan pascaoperasi kanggo nyegah wounds lan jahitan;
  • sawise prosedur-prosedur kosmetik invasif kanggo nyegah komplikasi bakteri, khususake, sawise tusukan earlobe;
  • nambani pembakaran, abrasions, wounds lan retak ing kulit.

Dosis lan administrasi

bubuk ing sawit Iki ditrapake sacara eksklusif. Kanggo nindakake iki, gunakake cap dosis lan lapisan tipis kanggo nyebarake bubuk ing kulit sing rusak utawa kasebut. Nelpon bandage ing ndhuwur ora perlu. Frekuensi prosedur kasebut rata-rata 2-4 kali dina. Kanthi lumahing tatu sing akeh, dumadi saka 20% awak, tamba bisa digunakake mung sedina sedina.

Kanggo ngurus pusungku bayi, sampeyan kudu nambani tatu kanthi hidrogen peroksida, garing nganggo swab katun sing resik, banjur sprinkle ing ndhuwur karo Baneocin. Nganti 5 prosedur bisa dilakoni saben dina. Wektu perawatan saka tatu umbilical biasane saka 2 nganti 5 dina lan ora kudu ngluwihi seminggu.

Dosis maksimal kanggo pasien diwasa kanthi permukaan tatu sing ngluwihi kira-kira 200 g bubuk (20 kaleng 10 g saben). Yen perlu kanggo mbaleni perawatan mingguan karo Baneocin, dosis terapeutik maksimum bisa nganti 100 g (10 kaleng 10 g saben).

Efek terapi saka Baneocin ora dikurangi yen tamba kasebut dicampur karo getih utawa cairan awak liyane.

Contraindications

Kontraindikasi mutlak kanggo perawatan karo bubuk Baneocin yaiku:

  • infeksi bakterial ing mripat;
  • hypersensitivity marang komponèn tamba.

Gunakake kanthi ati-ati ing kahanan:

  • yen tatu utawa lara diobong ing kulit cukup ènthèng, amarga ing kasus iki zat aktif bisa diserap menyang getih lan nyebabake pangrungon, apparatus vestibular, gangguan sistem saraf perifer;
  • yen pasien ngalami gagal ginjal utawa gagal jantung kanthi ngilangi urin, kaya ing kasus iki, Baneocin, nalika diserap ing getih, bisa nyebabake racun ing ginjel.

Pregnant lan lactation

closeup bubuk Pasinaon khusus babagan efek Baneocin ing awak wanita sing ngandhut lan perkembangan janin durung ditindakake. A ibu utawa ibu sing bakal nyedhiyani disaranake supaya takon dhokter sadurunge nggunakake obat kasebut, amarga yen mlebu getih, bahan aktif obat kasebut nembus menyang susu ibu lan ngatasi larangan plasenta lan secara teoritis bisa ngrusak bayi utawa janin.

Efek sisih

Paling asring dikembangake kanthi nggunakake jangka panjang Baneocin ing pasien kanthi permukaan tatu sing akeh, ing latar mburi renal utawa gagal jantung. Bisa:

  • Reaksi kulit alergi kanthi redness lan gatal;
  • lesi vestibular;
  • mundhut pangrungon, nganti rugi lengkap;
  • gangguan ginjal;
  • kelumpuhan sak wentoro amarga konduksi konduktivitas neuromuskular.

Kemungkinan komplikasi serius mundhak kanthi nggunakake Baneocin sacara simultan ing dosis gedhe lan obat kasebut:

  • antibiotik liyane (cephalosporin utawa aminoglikosida);
  • furosemide;
  • relaxant otot;
  • obat narkotika.

Komposisi lan farmakokinetik

Komponen Dhaftar Jumlah ing 1 g bubuk (ing IU)
Bahan aktif bacitracin zinc neomycin sulfate 250 5000
Bahan tambahan jagung pati magnesium oksida

Loro bahan aktif Baneocin, bacitracin lan neomycin, yaiku antibiotik bakterisida sing nyegah pertumbuhan lan reproduksi mikroorganisme sing paling umum lan mbebayani kanggo manungsa, khususe:

pilihan kemasan liyane

  • staphylococcus;
  • streptococci;
  • clostridia;
  • treponema pallidum;
  • anthrax bacillus;
  • Listeria;
  • fungi actinomycete;
  • patogen saka gonorrhea;
  • enterobakteri;
  • salmonella;
  • Klebsiella;
  • E. coli lan liya-liyane.

Nalika diterapake ing njaba, tamba kasebut bisa ditindakake kanthi eksklusif ing kulit lan ora bisa nyerep ing jero, sanajan ana ing tatu lan permukaan getih sing ngobati.

Liyane

Ing farmasi, Baneocin bisa dituku minangka bubuk tanpa resep. Simpen ing panggonan sing garing lan peteng ing suhu kamar. Umur urip 2 taun.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku dadi salah sawijining wong sing percaya banget karo iklan. Aku tuku Baneocin persis amarga propaganda iklan, lan sijine ing kit pertolongan pertama - mung ing kasus. Secara harfiah sawetawis sasi dheweke teka ing praktis kanggo kula: putri kaping lima taun gagal kanthi teliti ing kuping. Ranka ora waras, suppuration muncul. Aku ngelingi bubuk sing aku tuku, digunakake, lan dina sabanjure aku gumunake asil - suppuration meh ilang. Telung dina sabanjure, tatu kasebut uga bisa ditambani. Dadi, Baneocin nyathet kabeh dhuwit sing dituku ing iklan sing rampung! Kajaba iku, iku banget ekonomi lan ora larang banget. Valeria, Moskow, Rusia

Aku ketemu Baneocin nalika anakku cilik duwe cacar. Ing wiwitan, aku secara tradisional mutusake kanggo "nutupi" kabeh rashes karo cat ijo. Nanging dokter ahli bedahku yakin yen iki pungkasan abad lan menehi saran Baneotsin ing bubuk. Pucuk ngisor: ora ana titik ijo unaesthetic lan wabah tenggorokan, obat lelara sing cepet. Aku seneng! Katya, Brest, Belarus

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.