Batrafen, lacquer

Analog

lacquer Batrafen (Cyclopirox) Analog ing komposisi - Fonzhial, saiki metu saka saham. Ora ana obatan sing adhedhasar ciclopirox. Kaya analog aksi:

Nalika milih analog, pirsani volume botol!

Rega

: 2392 р. Rega rata-rata lasquer online Batrafen * : 2392 r. kanggo 15 ml.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

batrafen-300x200 Batrafen obat iki kanthi nyebarake macem-macem efek mikroorganisme jamur. Onychomycosis saka kuku saka extremities berkembang miturut pengaruh jamur beda lan kanggo ngerti persis jinis infèksi, perlu kanggo nggoleki kuku scraping. Iki bakal ngomong yen lacquer Batrofen bakal efektif ing saben cilik.

Komposisi lan mekanisme aksi

Bahan aktif utama obat kasebut, sing duweni efek negatif marang koloni jamur, yaiku Cyclopirox. Zat iki nduweni aktivitas dhuwur marang jamur, jamur kaya ragi, dermatomycetes lan sawetara mikroorganisme jamur liyane.

Kajaba iku, Batrafen nduweni efek antibakteri marang sawetara bakteri gram positif lan panyakit penyakit kulit sing paling gram negatif. Akeh macem-macem efek ngijini sampeyan kanggo prescribe lacquer Batrofen kanggo perawatan onychomycosis saka macem-macem spesies. Waca: Cara kanggo nambani jamur kuku ing sikil .

Efek sisih lan kontraindikasi

foto ing latar mburi karpet Nglamar varnish Batrafen biasane ora nyebabake owah-owahan sing ketok ing kulit lan kuku. Ing sawetara pasien, hypersensitivity menyang bahan aktif utama lan komponen tambahan saka obat kasebut bisa ditulis.

Iki ditampilake dening kobong kulit, kemerahan, pembentukan roller edematous kuku, lan kulit bisa dicukur. Yen tandha-tandha iritasi bisa diganggu, mula perlu kanggo ngganti agen eksternal kasebut kanggo jamur kanthi analog. Reaksi alergi jarang ana ing varnish.

Amarga riset ora cukup nalika nggunakake tamba nalika ngandhut, ora trep kanggo nggunakake sawise konsepsi. Aja nggunakake kuku polish lan kabeh wektu lactation.

Katentuan Pangginaan supados langkung gamblang

Luck Batrofen kudu digunakake kanthi bener. Aplikasi prasaja saka tamba iki ora bakal mbantu ngatasi infeksi jamur.

  • Sadurunge aplikasi lacquer pisanan, perlu nyiyapake plastik kuku rusak dening jamur. Iki, sing paling akeh dipotong karo gunting banjur bagian saka kuku dijupuk nganggo file kuku. Kanthi bantuan saka berkas kuku, kuku digawe ora rata, iki bakal nambah penetrasi zat aktif menyang piring kuku.
  • Varnish kudu dilapisi nganggo lapisan tipis ing piring sing disiapake.
  • Sajrone wulan pisanan perawatan, tamba diterapake saben dina liyane.
  • Sajrone wulan kapindho perawatan, polish kuku kudu diupdate kaping pindho saben minggu.
  • Sajrone sasi katelu mbusak infeksi jamur, lacquer digunakake sepisan seminggu.

gambar Sajrone kabeh perawatan saka kira-kira sepisan seminggu, kuku kudu dianggep kanthi pelarut kanggo mbusak remnants saka tamba. Sawise iki, kuku dipasang maneh karo file kuku lan ditutupi lapisan anyar varnish ing ndhuwur. Yen pucuk sing wis dirajut rusak, sampeyan kudu nglamar maneh obat kasebut. Mung tundhuk marang kabeh kondisi nalika nggunakake alat kasebut bakal bantuan kanggo entuk asil dhuwur saka perawatan antijamur.

Pasien uga perlu ngerti yen panggunaan agen njaba siji ing kasus lanjut onychomycosis ora cukup. Kanggo ngilangi jamur kanthi lengkap saka awak, perlu njupuk obat antijamur sistemik, dermatolog uga kudu milih ing basis data saka ujian diagnostik.

Wektu nggunakake varnish bisa nganti 6 sasi. Yen ora ana asil sing nyatakake ing minggu pisanan saka perawatan, sampeyan kudu takon karo dokter babagan kamungkinan ngganti obat kanthi analog.

Ulasan

Aku entuk jamur kuku cukup bubar. Wiwitane, wulu kuning muncul ing kuk, banjur wiwit crumble saka pinggir. Ing farmasi, aku disaranake kanggo tuku lakuer Batrafen. Aku wis digunakake kira-kira sak sasi, sawise sing pucuk maneh dadi kaya sadurunge. Saiki obat iki tansah ana ing kit sepindah. Katya, 28 taun

Onychomycosis saka kuku kuku wiwit berkembang kanthi cepet sawisé ditindakake kanthi antibiotik. Meh kabeh kuku dadi kuning lan kandel. Almarhum, dheweke nesu banget. Dermatolog nyatakake kula tablet antijamur lan lacquer Batrafen. Kabeh perawatan wis entuk manfaat, mung masalah sing nyusup minangka rega dhuwur saka botol lacquer dhewe. Vera, 34 taun

Ninggalake saran sampeyan ing komentar!

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.