Beloderm, ointment

Analog

img_thumb2 Dhaftar analog struktural (kanthi zat aktif sing padha):

Daftar analog sing adhedhasar kortikosteroid liya:

Rega

200 р. Rata-rata online rega * 200 r. (tabung 20 g)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Ointment "Beloderm" duwe anti-inflamasi, antiprurit, anti-alergi, vasoconstrictor, anti-eksudatif lan anti-proliferasi efek.

Indikasi sing digunakake

13504484

Obat "Beloderm" sajrone salep lan krim efektif kanggo perawatan dermatoses subakute lan kronis, kalebu jinis lesi kulit sing garing, leken, lan uga, yen perlu, efek occlusive .

Dosis lan administrasi

Ointment Ointment nuduhake obat kanggo njaba nggunakake. "Beloderm" ditrapake kanthi lapisan tipis ing area kulit sing kena pengaruh lan rada diolah. Frekuensi aplikasi kira-kira kaping pindho saben dina.

Diijini aplikasi sing luwih sering saka lenga elbows, palem lan sikil.

Durasi rata-rata panggunaan saka sawetara dina kanggo sasi, gumantung saka tingkat keruwetan penyakit lan tingkat kerusakan.

Kanthi tujuan nyegah nglamar ointment dileksanakake ing sawetara dina sawisé ilang gejala kasebut. Course therapy bisa ditindakake kaping pirang-pirang taun.

Contraindications

  • penyakit infèksi, kalebu tuberkulosis, cacar air lan sifilis;
  • kulit ulcers;
  • virus, jamur lan bakteri lesi ing kulit;
  • inflamasi akibat saka vaksinasi;
  • ing ngarsane permukaan tatu sing mbukak;
  • kukul;
  • rosacea;
  • tumor kulit lan subkutan.

Penggunaan salep Beloderm nalika ngandhut lan nyusoni diwenehake ing kasus sing luar biasa, lan aplikasi kasebut kudu cendhak. Kontraindikasi absolut yaiku bocah nganti nem sasi.

Efek sisih

6685 Efek samping arang banget lan ditondoi dening keruwetan banget. Reaksi dermatologis bisa dumadi ing wangun hipersensitivitas kulit, kalebu gatal, kemerahan lan kobong, uga owah-owahan kayata kukul, hypopigmentation, striae, atrophy kulit, hypertrichosis lan munculé infeksi kulit sekunder. Kanthi pembentukan manifestasi kasebut obat kudu dibatalake lan takon dhokter.

Komposisi lan farmakokinetik

Asam salep yaiku zat aktif ing wangun hormon steroid sintetis betamethasone ing konsentrasi 0,05%. Komponen tambahan:

  • chlorocresol;
  • sodium dihydrogen phosphate monohydrate;
  • asam fosfat;
  • petrolatum;
  • lenga mineral;
  • macrogol cetostearate;
  • cetostearyl alcohol;
  • sodium hydroxide;
  • banyu

Instruksi khusus

tube2 Nggunakke ointment ing kulit ing pasuryan ora dianjurake amarga perkembangan rosacea, dermatitis perioral, utawa kukul. Obat iki dilarang dienggo ing area mripat, amarga panggunaan salep Beloderm ing wilayah kasebut bisa nyebabake katarak, glaukoma, infeksi mata jamur lan eksaserbasi lesi herpetik.

Digunakna terus-terusan saka ointment ing armpits lan fold inguinal ora dianjurake, amarga anané occlusion alam lan risiko striae. Perkembangan infèksi kulit karo jamur utawa baktèri mbutuhake tambahan antibakteri utawa agen antijamur tambahan.

Ing praktik pediatrik, tamba kasebut bisa diwènèhi resep kanggo wektu sing cendhak lan kanthi ati-ati banget.

Janjian kanggo bocah-bocah ing yuswa enem wulan dilarang.

Kanggo ngurangi risiko efek samping, panggunaan salep kanggo lampin utawa dressings ora dianjurake.

Iki dirilis tanpa resep. Tansah ora luwih saka 4 taun saka tanggal produksi, ing suhu ora ngluwihi 25 ° C, metu saka jangkauan bocah. Tanggal produksi dituduhake ing packaging.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Kanggo sawetara taun saiki, aku wis nggunakake salep Beloderm kanggo nyuda serangan saka psoriasis. Aku wareg karo tamba: cepet banget ngilangi kondisi kasebut lan ngilangi rasa ora nyaman. Iku trep kanggo nggunakake, amarga ointment duwe tekstur apik lan gampang banget kanggo aplikasi. Supaya adoh, kabeh apik lan aku ora weruh perlu ngganti obat kasebut menyang liyane. Vladimir Y., kutha Alexandrov

Beloderm kudu ana ing kit ngarep sepindah. Aku kerep ngalami dermatitis akut, lan tamba cepet lan ora nyebabake efek samping. Iki digunakake kaping pirang-pirang lan saben wektu remisi stabil ana kanthi harfiah rong utawa telung dina sawise wiwitan aplikasi. Bener, sampeyan kudu nyelehake ing tangan telu kaping telune, nanging luwih asring, amarga sampeyan kerep lali dhewe lan ngumbah lenga saka tangan. Aku uga dianjurake obat iki kanggo kanca-kanca. Tamara Borisova, wilayah Moskow

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

1 komentar

  • Tatyana, Wilayah Altai :

    Beloderm - kaslametan saya ing periode exacerbation saka dermatitis Ora ana reaksi sisih Aku menehi saran ALL !!!

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.