Belogent, krim

Analog

Krim Belogent

  • Akriderm GENTA;
  • Betaderm;
  • Tselederm karo gentamicin (jarang di jual);
  • Celestoderm ;
  • Celestoderm-B kanthi garamisin;

Kortikosteroid populer adhedhasar zat liyane .

Rega

370 р. Rata-rata rega online * 370 p. (tabung 30g)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Krim Belogent nduweni efek antibacterial, antiallergic lan anti-inflamasi lokal. Iki ditrapake ing njaba, dianggo ing kulit.

Obat iki nduweni werna putih, katon kaya krim seragam, ora nduweni tambahan mekanik tambahan.

Indikasi sing digunakake

Tube Belogent ing tangan Iki digunakake kanggo ngobati macem-macem jinis penyakit kulit - dermatoses, sing bisa rumit saka infèksi bakteri. Bahan aktif saka krim gampang diserep, nuduhake efek sing nyatakake:

  • ngurangi reaksi inflamasi lan nyegah kemunculan anyar,
  • ngurangi gatal lan rasa sakit
  • ngilangi alergi,
  • ngurangi puffiness
  • numpes bakteri pyogenic (nyebabake pustular lesions).

Belogent nuduhake aksi sing efektif ing perawatan:

Krim Belogent didol kanthi gratis ing apotek, tanpa resep. Nanging janjian kuwi luwih apik kanggo koordinasi karo dokter.

Panganggone tamba kasebut dileksanakake nalika umur rong taun.

Dosis lan administrasi

Tipe balik Iki digunakake sacara eksternal, ing dosis cilik. Krim kasebut mung ditrapake ing kulit sing kena pengaruh. Cukup lapisan tipis sing entheng, diusap alon-alon.

Frekuensi perawatan - saka 1 nganti 4 kaping dina. Duration of treatment nganti gejala ilang, saka rong utawa telung dina nganti 2 minggu (maksimal 4 minggu ing pengawasan dokter).

Biasane, perawatan ditindakake kaping pindho dina , kanthi lara ringan sing suffices sepisan. Yen ing panggonan aplikasi, krim kasebut cepet dibusak, utawa kulit kasebut disemprot (kaya sikil, sikil, utawa sikil), banjur jumlah aplikasi bisa ditambah nganti kaping papat ing saben dina, nanging ora luwih.

Nggabungake panggonan sing dianggep ora dibutuhake. Ing kasus darurat, ing arah dhokter, bahan-bahan permeable sing dipigunakaké, jinis taplak lan jinis pangecungan ora dikecualeni.

Jumlah maksimum krim saben minggu yaiku 45 gram.

Course perawatan kudu ora ngluwihi rong minggu, ing kasus sing banget - papat. Ing taun, perawatan bisa uga perlu.

Contraindications

Tuba lan kothak ing meja

  • Hypersensitivity kanggo konstituen (utamané betamethasone, kortikosteroid lan gentamicin);
  • Open wounds and burns;
  • Reaksi kulit asil saka vaksinasi;
  • Ulkus tropis;
  • Infeksi kulit dening virus;
  • TBC kulit;
  • Tumor kulit;
  • Infeksi HIV;
  • Penyakit sifilis karo manifestasi ing kulit;
  • Herpes;
  • Shingles;
  • Ayam pox;
  • Panyakit jamur kulit (panggunaan antirungal obat sacara simultan);
  • Umur bocah nganti rong taun. Anak krim lawas bisa ditunjuk mung nalika pancen perlu lan digunakake miturut pengawasan dokter.

Efek sisih

Kemungkinan efek samping banget cilik. Iku mundhak ing kasus:

  • nggunakake suwek tanpa gangguan,
  • overdosis - nglamar akeh obat,
  • nglanggar integritas kulit ing situs aplikasi,
  • overlay occlusive (hermetically insulating) dressings.

Sekolah lawas Reaksi sing mungkin (khas kanggo obat-obatan kortikosteroid):

  • tampilan stretch mark (stretch mark);
  • urtikaria;
  • Jenis kukul jinis;
  • tambah gatal, kulit kobong;
  • gangguan kulit utawa kekeringan;
  • bintik putih (hypopigmentation);
  • skin atrophy - thinning, loss of elasticity;
  • Tuwuhé rambut (hypertrichosis);
  • peleburan pembuluh getih.

Efek sisih sing diilangi kanthi cara konvensional:

  1. tamba dibatalake;
  2. yen perlu, perawatan gejala.

Komposisi lan farmakokinetik

1 g krim isine:

  • 0.500 mg betamethasone;
  • 1,000 mg saka gentamicin sulfat.

Bahan aktif:

  • Betamethasone

Zat hormonal sintetis, krim kasebut ana ing bentuk betamethasone dipropionat. Nduweni efek cepet lan kuwat sawise aplikasi kasebut, ngresiki inflamasi, gatal, bengkak, iritasi. Ngalangi kedadeyan reaksi kasebut.

Efektivitas dhuwur saka inti hormonal ngijini sampeyan ngatasi masalah kulit kanthi cepet. Nanging terus digunakake sajrone nyebabake jangka panjang, yen aku bisa ngomong mangkono, "gawe ketagihan" lan bisa nyebabake akeh masalah. Mulane, kudu dileksanakake kanthi bener miturut instruksi kasebut.

  • Gentamicin

Antibiotik spektrum sing akeh. Iku efektif nglawan akeh jinis bakteri, kalebu streptococcus, staphylococcus, usus lan pseudomonas bacilli. Nanging therapy jangka panjang karo gentamicin bisa nyebabake pangembangan mikroorganisme sing tahan lan kedadeyan superinfeksi.

Sifat farmakokinetik

Betamethasone diserap liwat kulit sing ora diganti. Ing ati, biotransformed, banjur diekskresi utamané ing urin lan, nganti luwih dawa, ing empedu.

Gentamicin liwat kulit utuh ora digunakke.

Fitur aplikasi

5981 Gunakake kanthi ati-ati krim ing kulit ing pasuryan. Aplikasi bisa nyebabake dermatitis perioral, rosacea (rosacea), proses inflamasi sing nyebabake pembentukan jerawat lan komedone (jerawat).

Ing area mata, armpits lan lipatan inguinal bisa nimbulaké tuwuhing wangun - atrophik striae, disebut minangka stretch mark. Mulane, panggunaan situs kasebut ora dianjurake.

Kanggo wanita sing ngandhut lan lactating, krim kasebut diwènèhaké jroning darurat, nalika resiko dipigunakaké ditrapaké kanthi efek terapeutik sing dikarepake. Durasi perawatan kudu minimal.

Ora dianjurake kanggo aplikasi Belogent ing babagan kulit. Iki bisa nyebabake overdosis kortikosteroid betamethasone lan réaksi sing gegandhengan.

Interaksi karo obat-obatan liyane ora dicakake. Nanging ora dianjurake sajrone nggunakake kanggo nglaksake vaksinasi preventif.

Iki dirilis tanpa resep. Simpen ing panggonan sing garing lan peteng ing suhu ora ngluwihi 25 ° C lan ora luwih saka 4 taun saka tanggal pabrik.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku nglangi ing blumbang Yekaterinburg. Nanging yen diaktifake, isih cukup adoh. Bubar wiwit ngandhut kulit ing irung, lara kesandhung muncul. Kula kanca minangka dokter, menehi saran krim Belogent. Wiwit dino aku nglamar, uripku wis bali normal. Alat, mesthi, ora murah, nanging efektif. Elena, Yekaterinburg

Nggunakake deterjen kanthi permanen wis nyebabake gatal, bintik abang nyenyet ing tanganku. Dokter sijine eksem alergi. Antihistamines lan Belogent. Sawise aplikasi krim sing pisanan, sores ilang luwih, nanging ing wayah esuk dheweke ditinggalake mung nganggo dhuwit. Kabeh cepet banget. Kelemahane krim mung arupa mambu. Katerina, Simferopol

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.