Bepanten

Analog

Bepanten normal

  • D-panthenol
  • Dexapanthenol
  • Kroha, krim bayi OOO KorolevFarm
  • Panthenol
  • Spray Panthenol
  • Panthenol Vialayn
  • Pantesol, semprotan
  • Pantoderm
  • Bepantol (umpluk)

Priksani volume nalika milih pasangan. Kanthi terus-terusan, sampeyan bisa nyimpen kanthi cepet kanthi tuku tabung 100 gram sekaligus.

Dhaftar salep kanggo nyegah retakan .

Lan kanthi cara iki, apa sampeyan bisa njamin kualitas sing padha?

Rega

419 р. Rata-rata rega online * 419 r. (30g)

Endi tuku: Buy Bepanten lan analoge kene:

Pandhuan kanggo nggunakake

Bepanten plus Saben kita ngerti babagan masalah kulit bayi alus - ruam popok, scuffs lan kejutan "penake" liyane.

Ya, lan kulit sensitif diwasa kanthi periodik perlu alat sing bisa mbantu nyingkiri ulkus, dhukungan sajrone tahap akut penyakit dermatologis.

Saliyané krim Bepanten, Bepanten Plus uga diprodhuksi. Tambahan uga chlorhexidine kanggo komponen disinfeksi lan cooling / anesthetic. Nanging ora kaya Bepantin biasa, kudu digunakake luwih ati-ati nalika nyusoni.

Indikasi

! Related Links
Kanggo ngobong luwih becik nggunakake semprotan Panthenol .

Lan yen sampeyan duwe tatu ing kulit sing wis inflamed, sampeyan kudu lenga antimikroba, umpamane, Levomekol .

Loro-lorone bocah lan wong diwasa bisa nggunakake bepanten. Lan cocok malah kanggo bayi sing bayi anyar. Indikasi sing digunakake yaiku:

  • Iritasi, gatel gatal saka kulit;
  • Manifestasi manifestasi alergi;
  • Anal fisika;
  • Burns - solar, thermal, chemical;
  • Panggonan serangga, kewan;
  • Dermatitis , sawijining manifestasi;
  • Manifestasi kulit ing bayi anyar;
  • Perawatan kasur bedores;
  • Masalah karo puting nalika nyusui.

Akeh ibu sing isih enom nyatakake nipples lan rasa ora nyaman nalika nyusoni. Ing kasus iki, bepanthen cepet mbantu mbusak manifestasi kasebut.

Tuba lan kothak ing meja Uga, salep perawatan lan dhukungan sing apik banget kanggo pasien bedhekan utawa bocah cilik - nyegah lara meksa, ruam popok lan iritasi dermatologis.

Dina iki, akeh ahli pediatrik nyaranake nggunakake obat kasebut ing perawatan saben dina. Akeh wanita nggunakake bepanthen minangka krim wajah, utamane yen kulit sensitif, gampang rawan, reaksi alergi, sawise ditinggalake suwe.

Werna kulit, tangan sing kena pengaruh deterjen agresif, uga goresan lan abrasion uga luwih apik dilirwakake - supaya kabeh karusakan bakal dilalekake ing wektu paling cendhak lan ora bakal ninggalake tandha.

Dosis lan Administrasi

Yen bepanthen digunakake kanggo nyegah perawatan, prosedur kanggo wong tuwa kudu kaya ing ngisor iki:

  • Wilayah kulit sing rawan kerusakan lan iritasi kudu diresiki;
  • Kulit kudu garing sadurunge nggunakake;
  • Salep diwenehake karo owah-owahan sandhangan, lampin utawa lampin.

konsistensi saka ointment lan krim Kanggo tatu penyembuhan utawa karusakan kulit, produk ditrapake ing wilayah sing rusak kanthi lapisan tipis kaping pirang-pirang dina nganti tumor. Ing perawatan ing karusakan utawa lesi ing membran lendhut cervix kudu salep kanthi teliti diterapake ing wilayah masalah 1-2 kaping dina, sampeyan bisa nggunakake alat ing bentuk tampons direndhem ing alat.

Yen wong wadon ciloko lan ora duwe rasa nyenyet, nyenyet nalika nyusoni, salep kudu diaplikasi kanthi lapisan tipis sajrone saben pakan. Keuntungan sing bisa ditampa saka tamba kasebut bisa dicathet kanggo safety - ora perlu kanggo mbusak sisa ointment sadurunge nyedhiyakake sabanjure, kanggo bayi obat iku pancen ora aman. Gunakake salep kudu nyebabake rasa ora nyenengake lan ngrusak karusakan.

Contraindications

Kanthi kabeh omset positif, ora bisa dadi persiapan universal kanggo kabeh. Nanging, saka contraindications tegese mung intoleransi individu, hypersensitivity lan reaksi alergi marang komponen bepantin bisa dicathet.

Efek sisih

Ing sawetara kasus sing arang banget, tamba bisa nyebabake efek samping tartamtu. Minangka aturan, masalah iki kedadeyan karo penyalahgunaan alat sing nyebabake nyawa lan kuwatir utawa uga disebabake sensitivitas awak marang komponen salep. Antarane efek samping sing umum dicathet, itik, kurang asring urtikaria, akeh.

Komposisi

Krem-bepanten-plyus Bepanten sing ana ing saben gram 50 miligram dexpanthenol. Iki minangka zat aktif sing kuat yaiku provitamin B5.

Vitamin iki becik diserep lan kena pengaruh lapisan jero epidermis, nyedhiyakake efek nggunakake salep. Nalika nyusup menyang epithelium, dexpanthenol diowahi dadi asam pantothenat, yaiku bagean saka koenzim A.

Antarane zat tambahan sing ana ing ointment bisa dicathet:

  • Emulsifier;
  • Cetyl stearyl alcohol;
  • Putih abang;
  • Lanolin;
  • Paraffin alus;
  • Minyak Vaseline;
  • Minyak almond;
  • Banyu disaring.

Pharmacokinetics

bepanthen plus Bepanten sumunar kanthi apik, sawise iku wis cepet diowahi. Akibaté, jumlah asam pantothenat sing dibutuhake ditambahake. Nalika zat kasebut ngetokake rah, protèin iki ngubungaké protein plasma, biasané albumin lan B-globulin.

Ing negara sadurungé, zat kasebut diekskripsikake saka awak ing wangun sekresi alam.

Asam pantothenat mbantu mbenakake membran lendhut lan kabeh lapisan kulit. Amarga ing tumindak asam, metabolisme ing sel kasebut bakal dikembalikan lan dibenakake, divisi kasebut ditingkatake, kolagen bakal dibalekake.

Efek saka obat - moisturizing, regenerasi, efek anti-inflamasi. Keuntungan saka alat iki yaiku kemampuan kanggo nerapake bagian awak sing bisa ditemokake, ing ngarsane wounds "wet", ing ngendi ana rambute.

Liyane

Alat bepanten dirilis kanthi bentuk salep, krim lan lotion. Ing rong kasus kapisan, volume 30 lan 100 gram beda karo agen, lan kanggo lotion - 200 mililiter. Salep katon kaya inti warna putih utawa putih-kuning, homogen, nyenengake kanggo tutul.

Tansah tabung kanthi salep luwih adoh saka sinar srengéngé langsung, ing kamar sing ditenun kanthi apik lan ora lembab. Sampeyan ora bisa nyimpen alat ing suhu ing dhuwur 25 derajat, amarga iki bisa ndadekake efektifitas lan kesetaraan bepanten sing digunakake.

Umur urip 3 taun. Iki dirilis tanpa resep.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Piranti kasebut kudu tansah ana ing omah lan apotek ing situs kasebut, bebarengan karo plester kasebut kudu digawa menyang papan dolanan utawa ing dalan. Lendhut cacat ora dicethakaké, alat kasebut nduweni nilai banget - efektifitas rega. Antarane kaluwihan saka tamba iku: Cepet asil; Ora duwe karusakan sing padha kanggo nambani anak nalika nyusoni; Punika uga ditrapake dening anak, amarga ora menehi sensasi ora nyenengake; Ora ninggalake tandha ing sandhangan sawise diresiki. Ivanov Oleg, Sochi

Bayi kasebut wiwit ngalami rashes, panggonan garing katon ing sirah. Miturut rekomendasi dokter ahli, dheweke tuku minyak bepanten lan masalah ilang ing sawetara aplikasi. Piranti kasebut ditetepake ing kit kawitan sepindah kulawarga, amarga aman lan serbaguna. Aku nyaranake kanggo ibu sing enom kanggo bocah lan nggunakake dhewe. Irina, Rostov-on-Don

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

2 komentar

  • Lisa :

    Dadi kanggo ngumbah utawa ora Bepanten PLUS sadurunge dipangan ??

    • Doc :

      Hello

      Petunjuk resmi nyatakake yen sampeyan bisa nggunakake nalika dipangan, nanging amarga klorheksidine kalebu ing komposisi, disaranake nyuwap kanthi cepet sadurunge dipangan.

      Utawa nggunakake Bepanten tanpa "plus", ora perlu kanggo ngumbah.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.