Bifidumbacterin, lilin

Analog

bifidumbakterin-3

Rega

: 87 р. Rata-rata online rega * : 87 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

bifidumbakterin-2 Suppositori vaginal-rektal (kanthi cara sing prasaja - lilin) ​​Bifidumbakterin dirancang kanggo ngramini mikroflora.

Komponen aktif saka supositoria yaiku bifidobacteria bifidum - jinis bakteri anaerob, sing ditondoi kanthi kacepetan reproduksi ing awak lan panindheg cepet saka mikroorganisme patogen, ngumpetake lan dekomposing menyang komponen kesehatan sing ora aman.

Indikasi

Obat kasebut diwenehake kanthi vagina ing pangolahan radang organ-organ pelvis ing wanita:

  • Vulvitis;
  • colpitis;
  • Bartholinite;
  • salpingo-oophoritis;
  • cervicitis lan liyane

bifidumbakterin-5 Ing subakute lan kronis lan kelainan microflora vagina: gardnerellosis, lan liya-liyane.

Bifidumbacterin bisa digunakake minangka bagéan saka terapi komplèks ing perawatan sawetara infèksi urogenital: klamidia, gonore, herpes kelamin, lan liya-liyane.

Uga, supositoria diwenehake kanggo nyegah komplikasi pascamoperatif minangka infeksi sajrone nyiapake operasi ginekologi.

Lilin Bifidumbakterin kanggo administrasi rektum ditrapake kanggo:

  • colitis kronis;
  • disfungsi usus;
  • akut dysbacteriosis, sing muncul minangka akibat saka infèksi usus akut.

Ing pediatri, Bifidumbacterin digunakake minangka bagian saka terapi komplèks ing perawatan gangguan gastrointestinal ing dysbiosis, diathesis lan anemia akut, lan pencegahan rickets. Bisa ditetepake kanggo nyegah mikroflora sajrone transisi saka nyusoni kanggo gawean.

Dosis lan administrasi

bifidumbakterin-1 Ing perawatan infèksi urogenital ing wanita, tamba kasebut diwajibake vaginally, 1 lilin kaping pindho saben dina kanggo 5-10 dina.

Wanita hamil Bifidumbacterin ditetepake kanggo nyegah pangembangan infeksi vagina sing nglanggar kemurnian vagina 1 lilin saben dina. Terapi terus nganti sekresi vagina rampung stabil.

Minangka bagéan saka terapi rehabilitasi sasampunipun perawatan antibiotik, 1-2 supositoria diwenehake saben dina. Wektu kursus rehabilitasi yaiku 5-10 dina.

Ing infèksi usus akut lan penyakit gastrointestinal, tamba diresiki kanthi dawa, 1-2 lilin telung dina. Kombinasi bisa nganggo obat lisan (kapsul lan tablet Bifidumbakterin). Durasi saka terapi gumantung ing diagnosis tartamtu lan tingkat kerumitan saka penyakit kasebut.

Contraindications

Suppositori Bifidumbacterin ora dianjurake yen pasien hypersensitive kanggo actinobacteria. Kanthi ati-ati, tamba kasebut ditrapake kanggo wanita ngandhut lan bocah ing bocah umur 3 taun.

Overdosis lan efek samping

bifidumbakterin-4 Wiwit komponen aktif obat (bakteri bifidum) ora agresif sajroning efek farmakologis, ora ana efek samping obat sing diamati.

Ing kasus sing jarang, reaksi alergi marang komponen sing ndhukung sokongan bisa. Kasus akibat negatif sing ngluwihi dosis obat ora tetep.

Komposisi lan farmakokinetik

Obat iki kasedhiya ing bentuk supositoria saka werna putih utawa wernane putih ing wangun silinder utawa kon. Konsentrasi zat aktif ing 1 dosis (1 lilin) ​​- paling 10 yuta bakteri bifidum. Paraffin, emulsifier T-2 lan lemak lemak minangka komponèn tambahan.

Interaksi karo obatan liyane

Panganggone antibiotik bebarengan nalika perawatan karo suppositories Bifidumbacterin nyuda efek terapeutik sing terakhir. Efek positif saka tamba nambahake asupan simultaneous vitamins saka grup B.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Sawise ngalami antibiotik sing dawa lan nyenengake, aku nemu fenomena kaya iki minangka vaginosis bakteri ing kombinasi karo candidiasis (utawa thrush). Kanggo ngobati wong-wong mau, aku ngilangi wong-wong mau, nanging perlu kanggo nglakoni mikroflora. Ing wektu iku aku diwatesi dana, mula aku nggoleki obat murah. Sambungake Internet babagan lilin Bifidumbakterin. Paket 10 pcs. biaya kurang saka 100 rubel, nyusoni aku. Bab sing paling penting kanggo nambani obat kasebut yaiku kanggo nyingkirake sariawan nganti pungkasan, amarga ana kemungkinan sing dhuwur banget sajrone perawatan karo supositoria lagi nyerang. Mulane, ing wiwitan mula aku "ngrampungake" thrush karo pil, banjur aku wiwit nyelehake lilin ing Bifidumbacterin. Aku wedi yen thrush bakal tambah amarga padha, nanging muspra. Lilin piyambak banget trep kanggo nggunakake: padha ora aliran kanggo dangu, siji saben dina saben dina wis cukup kanggo nresep discharge. Alevtina, Krasnodar

Keuntungan saka lilin iki yaiku yen dheweke pancen ngatasi tugas utamané - nyalurake microflora. Dheweke mesthi ora bakal cilaka, supaya sampeyan bisa tuku aman lan kanggo nyegah, kajaba sampeyan alergi marang bakteri iki. Bebener iku aroma lilin iki ... Aku banget lara kasebut ing dina pisanan, banjur aku bisa digunakake kanggo. Iku aroma lemak sing kuwat, lan mambu tetep ing tangan, nanging, bisa disimpen. Lan supaya lilin banget apik, utamané ing rega iki (biaya paket babagan 90 rubles). Ksenia, Petrozavodsk

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.