Bifosin (bifonazole)

Analog

Bifosin

Rega

: 56 р. Rata-rata rega online (krim) * : 56 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

2076 Obat iki kasedhiya ing wangun kasebut:

  • Spray 1% (botol botol ml 20 ml);
  • Solusi 1% (botol warna gelap 15 gr);
  • Wêdakakêna 1% (bisa 30 g);
  • Krim 1% (tabung 30g)

Iku kalebu:

  • Bahan aktif tamba kasebut yaiku bifonazole (10 mg saben 1 g saka obat).
  • Komponen tambahan saka semprotan yaiku macrogol, isopropanol, propylene glikol;
  • Komponen tambahan krim yaiku propylene glikol lan macrogol;
  • Zat larutan larutan iki yaiku macrogol;
  • Bahan bubuk tambahan yaiku seng oksida, talc, lan pati jagung.

Tindakan farmakologis

Bifosin minangka agen antijamur sing duwe macem-macem kegunaan. Iki digunakake kanthi aktif kanggo perawatan ragi, jamur jamur, uga cocci gram-positif. Dheweke ngalahake sintesis ergosterol, amarga ngrusak sel membrane saka jamur sing bakal ngrusak.

Dosis lan administrasi

Bifonazol-Teva Aplikasi lapisan oyot sing tipis kanggo kulit sing kena pengaruh. Sampeyan kudu diterapake 1 dina saben dina (luwih dhisik sadurunge bedtime). Sawise aplikasi, ointment disemprot menyang wilayah rusak. Duration of treatment gumantung marang jinis patogen lan ukuran lesi.

Semprotan disemprotake ora mung ing sing kena, nanging uga wilayah sing sehat. Iki rampung kanggo njaga moisturized kulit. Solusi diaplikake kanthi lapisan tipis, sawise, kudu kasebut kanthi teliti.

A krim utawa ointment digunakake kanggo mbusak kuku rusak. Sawise nglamar obat kasebut, wilayah rusak kulit kudu ditutup karo plester lan bandage kanggo 1 dina. Sandhingan dianjurake supaya diganti saben dina: sawise ngilangi klambin, bagian sing rusak kudu dicelupake ing banyu panas kanggo 10-15 menit. Sawise kuwi, copot kuku sing disemprotake nganggo scraper khusus.

Kuku sing dianggep wis garing, uga diolah lan salep. Pengobatan kudu dilakoni nganti kuku rusak dadi alus. Yen gangguan kasebut, kulit ing kuku sing rusak wis dicelupake karo tempel seng.

Perawatan kudu terus-terusan, wektu sing ditemtokake dening penyakit kasebut, sing minangka indikasi kanggo panggunaan obat kasebut:

  • Candidiasis ing lumahing kulit - 2-4 minggu;
  • Ringworm - 3 minggu;
  • Ringworm sirah - 4 minggu;
  • Mycosis - 3 minggu;
  • Mudhunake (scaly) - 2-3 minggu.

Kanggo nyegah penyakit kasebut, Bifonazole digunakake 1 dina saben dina (luwih becik ing wayah sore, nalika wong wis siap kanggo amben).

Indikasi lan kontraindikasi

Indikasi kanggo nggunakake Bifosina:

  • Candidiasis kulit;
  • Pityriasis versicolor;
  • Mycosis saka sikil lan tangan;
  • Kulit cacing keriting;
  • Ringworm saka kulit (digunakake semprotan, solusi utawa bubuk);
  • Erythrasma.

Contraindications digunakake:

  • Periode laktasi;
  • Tambah sensitivitas manungsa kanggo komponen Bifosin.

Minangka efek sisih bisa:

  • Sensasi kobong;
  • Kedadeyan;
  • Eksim;
  • Kulit peeling;
  • Gatal;
  • Rusak kulit;
  • Alergi;

Ing kasus sing jarang, dermatitis alergi bisa mulai berkembang.

Efek sisih ilang sawise nolak nggunakake obat kasebut.

Overdosis karo Bifonazole:

Overdosing karo obat iki meh ora mungkin.

Kombinasi karo obat-obatan liyane:

Befosin bisa digunakake bebarengan karo obatan liya, amarga Ora reaksi karo obat liya.

Ngandhut lan bocah-bocah

Tabung bifosin kosong Kathah studi nyariosaken bilih Bifosin boten gadhah dampak negatif ing awak ibu lan bayi.

Nanging, ing trimester pisanan nggunakake tamba ora dikarepake. Ing trimester kaping 2 lan kaping telu, bisa digunakake miturut indikasi, wiwit Ora duwe efek sistemik.

Feeding: Gunakake tamba kasebut mung sakwisé ngeculake laktasi.

Ing infancy (nganti umur 1 taun), Bifonazole mung bisa dipigunakaké sajroning pengawasan ketat dhokter.

Liyane

  • Kanggo ninggalake resep apotek ora perlu;
  • Umur urip saka tamba 2 taun;
  • Simpen obat dianjurake ing garing lan dilindhungi saka bocah ing suhu 15-25 ° C.

Rekomendasi

Yen obat kasebut ora mbantu, banjur kudu nglakoni pemeriksaan tambahan (mriksa kondisi getih, sistem endokrin, mikrosirkulasi ing wilayah sing kena pengaruh). Adhedhasar data sing dijupuk, perawatan wis diatur.

Aja nganti Befosina ing mripat.

Ing implementasine tumindak sing mbutuhake reaksi cepet lan konsentrasi, Bifonazole ora duwe efek.

Ulasan

Sawise ngunjungi liyane blumbang, aku ketemu ing jamur. Gejala ora katon, nanging nalika penyakit ditemokake, aku kudu menyang rumah sakit. Sawise pemeriksaan sing lengkap lan pangiriman saka sawetara tes, dhokter maringi kula obat kanggo 6000 tr. Aku pancene ora pengin, nanging aku kudu menyang farmasi (sikil sehat luwih penting tinimbang dhuwit). Ing farmasi, aku ngobrol karo apoteker, sing menehi pitulungan marang Bifosin, nyatakake yen luwih becik ora nglebur sapisan dina (kaya sing dituduhake ing instruksi), nanging loro. Sawise 3 minggu, aku bali menyang rumah sakit iki. Maneh, tes, pengawasan lan ora ana jamur! Sawise monolog dhokter rong jam babagan apa sing wis disiapake, aku takon dheweke yen aku ora nggunakke apa sing diwenehake, nanging wis tuku salep Befosin. Dheweke katon sengit lan ngandika yen jamur bakal rauh maneh. Nanging, babagan 3 sasi wis liwati, nanging ora ana pangeling babagan jamur kasebut. Kaki saya ing kondisi sampurna. Nanging kanggo nyegah, aku isih ngobong Bifosin kanggo wengi. Ing Course saka perawatan ana 80 rubles, ora 6000! Aku menehi saran kabeh. Natalia 44, Perm

Aku tuku krim iki ing farmasi sawise maca ulasan ing Internet. Anakku umur 2 taun nalika dheweke nemokake kucing sing ora duwé omah lan wiwit ngalah. Sawise sawetara dina, aku weruh yen anakku duwe 2 bintik cilik tanpa rambut ing sirahé. Ing wiwitan, aku ora ngemudhuhake perkara iki, mikir yen dheweke mung nandur lelara. Aku smeared karo ointment, kang heals, nanging panggonan mung tambah ing ukuran. Banjur kita tindak menyang dermatolog, sing nyritakake manawa dheweke wis ditindakake. Ngandika yen perlu cukur kepala karo sirahé, salep lisah ing panggonan lan ngombe pil. Aku ora racun bocah karo pil lan wiwit nggoleki obatan liyane (luwih aman). Ing Internet, aku nemokake akeh komentar positif saka Befosin tamba. Sawise njebadi sirah mung 5 dina, lichen liwati, lan rambut mulai muncul ing panggonane. Yen aku sadurunge wis dicritakake bab krim iki, aku ora arep nyukur bocah iki. Uga lenga iki disimpen nalika bojomu duwe jamur. Galina 30 taun, Moskow

Ninggalake saran sampeyan ing komentar!

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.