Candidiasis

Kasusahan sing ora nyenengake sing bisa nyebabake wanita lan wong. Begjanipun, ing kasus kasebut, bisa ditrapake, sing paling utama ora kanggo lelambihan nuduhake dokter. Kabeh informasi babagan sariawan lan perawatan bisa ditemokake ing bagean iki:
Kabeh babagan candidiasis ing wong

Kanggo sawetara alasan, wakil saka setengah saka manungsa yakin yen thrush minangka prerogatif saka wanita. Wanita, senadyan, luwih kerep nandhang tatu plak ing membran lendhut saka organ kelamin. Nanging, mung amarga kekalahan jamur nyumbang marang struktur fisiologis. Ing wong, jamur kaya jamur saka kulawarga Candida dicuci metu saka uretra karo urin.

Maca ...
Carane bisa wong ngobati sariawan?
Kedokteran bakal mbantu kita!

Stres, immunodeficiency, pathologologi endokrin, penyakit getih, avitaminosis lan panggunaan obat-obatan sing ora bisa dikendhalekake minangka faktor sing bisa nyebabake perkembangan sariawan ing manungsa.

Maca ...
Trus ing wanita. Nimbulaké lan ngobati penyakit.

Trus utawa vagina candidiasis dikenal kanthi cetha kanggo saben wong wadon liya, manawa dheweke duwe jinis uripe utawa ora. Penyakit sing nyenengake yaiku asil saka ragi sing disebut Candida. Iku amarga saka sing thrush katon ing wanita, panyebab lan perawatan sing bakal sampeyan sinau saka seri artikel.

Maca ...
Candida vulvovaginitis

Candida vulvovaginitis utawa candidiasis genital minangka penyakit saka saluran genital wadon sing nyebabake membran mukus saka vagina lan vulva. Penyebab utama patologi yaiku pertumbuhan jamur saka Candida genus, sing ana ing sangisore pengaruh saka macem-macem alasan.

Maca ...
Kita ngresiki thrush ing omah

Candidiasis dianggep minangka penyakit umum. Wanita ngandhut tandha manawa ana ing awak dhewe tinimbang wong lanang, sing kasebut penyakit kasebut asimtomatik. Thrush bisa dumadi kanthi nggunakake antibiotik sing ngecakake sistem kekebalan awak lan ngrusak fungsi protèktif awak.

Maca ...
Thrush lan saben wulan

Miturut versi medis, saben bocah wadon liyane kenal karo penyakit "thrush". Penyakit iki diiringi gejala sing ora nyenengake, nanging kahanan sing rumit yen sariawan kadadean karo periode menstruasi. Apa sing kudu dilakoni nalika gejala muncul sadurunge, sawise utawa nalika haid lan cara nambani thrush ing saben telung kasus - maca artikel kita.

Maca ...
Candida urethritis

Urethritis minangka inflamasi uretra - urethra. Cukup penyakit urologi umum. Mulane, misale, urethritis candidal katon ing latar mburi aktivitas jamur ragi saka genus Candida, sing mengaruhi membran lendir ing uretra.

Maca ...
Kenapa aku duwe thrush?

Nentokake penyebab-panyebabe ngijini sampeyan milih perawatan tengen, utama lan sekunder. Mulane saben wong kudu mriksa dhewe lan goleki apa penyakit iki ora becik teka (utawa bali maneh).

Maca ...
Gejala thrush ing bocah-bocah wadon

Biasane, wanita golek bantuan medis amarga candidiasis, infèksi sing disebabake karo jamur kaya ragi saka vulvar lan mukosa vagina. Penyakit iki dikenal ing wektu Hippocrates, mung nalika diarani "thrush". Dadi disebut vulvovaginitis candidal lan bocah-bocah wadon lan wanita modern ing ndonya, lan akeh: contone, ing Amerika Serikat, 13 yuta kasus "thrush" sing didiagnosis saben taun.

Maca ...
Deleng supositoria murah

Rantai farmasi diisi karo obat-obatan saka maneka warna formulir. Paling dikenal yaiku pil sing sampeyan kudu ngombe lan ngenteni efek. Ing ginekologi, supositoria vagina luwih umum digunakake, lan tablet ing tambahan. Ana akeh alat kanggo perawatan candidiasis, carane milih sing bener?

Maca ...