Katalog Klinik

Kutha-kutha utama ing Rusia nduweni pusat dermatologi dhewe. Lembaga iki nyedhiyakake layanan medis kualitas kanthi harga terjangkau. Teknologi inovatif digunakake kanggo diagnosa lan perawatan penyakit kulit, kalebu terapi laser, dermacorrection gelombang radio lan videodermascopy.

Ana akeh klinik dermatologi sing ahli khusus minangka ahli mikologi. Endi luwih apik kanggo pindhah? Apa jenis bantuan sing pantes dianggep? Sampeyan bakal nemokake jawaban kanggo pitakonan ing ngisor iki. Ing wektu samesthine, kita bakal ndhaftar institusi medis sing ngobati penyakit kulit.

Pilih kutha:

doctor_and_nurse

Rumah sakit utawa rumah sakit gratis - sing luwih apik?

Ing resepsi Ing saben kutha Rusia ana klinik negara sing nyedhiyani layanan medis gratis. Wis cukup kanggo menehi kawicaksanan. Nanging jumlah wong sing nglamar bantuan kanggo mbayar klinik mung nambah saben taun. Apa iki kedadeyan?

Kanggo miwiti, layanan sing disedhiyakake ing institusi medis negara ora bebas. Malah invalids lan pensiun kudu mbayar tambahan kanggo suntikan, ujian kesehatan lan perawatan.

Kita kabeh ngerti sing asring dokter njaluk gaji cilik. Sawetara nyoba kanggo "menehi ganti rugi" kanggo posisi kanthi biaya pasien, nyalipake kanggo diakoni, rawat ing rumah sakit, utawa operasi. Liyane nyoba kanggo kerja kanthi jujur, nanging dheweke ora ngerti diskontinane para pasien.

Mulane, ora ngagetake manawa luwih akeh warga sing ngupaya bantuan ing klinik sing dibayar. Apa iki kedadeyan?

  1. Pati pratandha kontrak karo institusi medis, sing nemtokake derajat tanggung jawab dhokter.
  2. Wong ngerti carane akeh lan apa sing dibayar. Kabeh cek lan ekstrak diwenehi.
  3. Layanan bayar, kualitas lan penerapan, beda-beda saka layanan gratis.

Jinis layanan

Akeh wong sing mikire sikile, luwih seneng ngatasi masalah iki. Nanging perawatan kanthi cara populer ora tansah efektif. Obat-obatan kasebut bisa ngasilake wangun mlaku . Mulane, iki pancen migunani kanggo nggoleki pitulungan ing klinik dermatologis sing paling cedhak.

woman_doctor_01b Spesialis bakal nliti wilayah sing kena pengaruh, prescribe tes lan perawatan sing ora nyukupi. Kanthi patuh banget marang kabeh rekomendasi saka dhokter, penyakit bisa diatasi ing 1-2 sasi.

Dhaptar layanan khas dermatolog:

  • Konsultasi lan pengawasan dhisikan.
  • Obat-obatan resep lan produk-produk kesehatan.
  • Perawatan lichen, dermatitis.
  • Elimination of ingrown nail.
  • Penyisihan laser warts lan moles.

Biaya layanan

koshel Saben pasien pengin ngerti carane perawatan bakal biaya. Paling pedunung ing kutha duwe pendapatan rata-rata. Layanan klinik elit padha mboten saged. Fasilitas medis prabeda ngerti iki. Mulane, padha nyedhiyakake kualitas layanan ing harga terjangkau.

Biaya perawatan saka dermatologist gumantung marang faktor-faktor ing ngisor iki:

  1. Durasi penyakit. Sing cepet sampeyan menyang klinik, luwih apik.
  2. Kompatibilitas infèksi. Spesialis bakal nambani sawijine panyakit bebarengan, lan, kanthi mangkono, bakal njupuk luwih akeh wektu lan obat.
  3. Ing ngarsane akibat negatif. Ing kasus-kasus lanjut, perawatan bedah bisa uga perlu.

Rata-rata kanggo dermatologists ing Moscow:

  • Resepsi konsultasi - 800 rubel.
  • Asupan bahan - 300 rubel.
  • Perawatan jamur - saka 1000 rubel.
  • Mbusak tumor - saka 150 rubel.