Celestoderm B

Analog

Krim lan ointment

Preparasi kortikosteroid >>

Rega

230 р. Rata-rata online rega * 230 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Celestoderm B kalebu klompok obah glukokortikoid, lan minangka agen anti-inflamasi njaba lokal kanthi efek anti-alergen, anti-proliferatif, lan diterangake efek vasiconstrictor, lan luwih kuat tinimbang fluorocarcinoma GCS liyane.

Tindakan sistemik banget kuwat amarga kemampuan sing bisa diserap liwat kulit. Iki nyedhiyakake kasempatan efek samping sing relatif murah.

Indikasi

Salep kasebut dituduhake kanggo ngurangi manifestasi saka inflamasi kulit lembab lan berminyak sing nanggapi terapi karo glukokortikosteroid. Uga, kanthi infeksi sekunder, patogen bisa tahan kanggo gentamicin utawa kemungkinan infeksi kasebut. Saliyane alasan kasebut, indikasi sing digunakake yaiku anané penyakit ing ngisor iki:

Dosis lan administrasi

Kothak lan tabung ing meja Piranti kasebut diterapake topically menyang area sing kena pengaruh kanthi lapisan tipis, lan banjur diolah kanthi apik.

Diijini nggunakake 2 nganti 6 kaping saben dina, gumantung saka keruwetan penyakit kasebut. Nalika efek katon, frekuensi bisa mudhun nganti kaping pindho saben dina.

Nglamar krim kasebut digawe ing permukaan sing lembab utawa lembab, lan ointment kanggo scaly utawa lichenless lesions garing.

Ing kasus infiltrasi abot, bisa ndadekake rasa nggarap salep lan nyedhiyakake klambi khusus ing wilayah sing kena.

Anak-anak lan pasien kanthi kulit sing kena pengaruh ing pasuryan diwenehi perawatan sing ora luwih saka 5 dina.

Contraindications

Obat iki wis kontraindikasi ing:

  • Sensitivitas dhuwur kanggo komponen obat;
  • Sajrone meteng lan nyusoni;
  • Manifestasi sifilis ing kulit;
  • Panyakit kulit saka jamur alam;
  • Vaksinasi, lan reaksi pasca-vaksinasi kulit;
  • Tuberkolosis kulit;
  • Herpes simplex;
  • Ayam pox;
  • Retak ing kulit lan perawatan panjang ing area gedhe ing kulit;
  • Umur 6 taun.

Efek sisih

Tipe balik Uga minangka asil saka ancang-ancang persiapan kortikosteroid topikal liyane, utamané nalika nggunakake pamrap-pamutihan sing khas, Celestoderm B bisa nyebabake efek sisih ngisor iki:

  • Iritasi kanthi perasaan garing, kobong lan gatal;
  • Dermatitis kontak perioral lan alergi;
  • Folliculitis;
  • Rash kaya-kaya;
  • Hypertrichosis;
  • Macerasi kutaneous;
  • Fistula, panas prick, kulit atrophy;
  • Infeksi sekunder.

Komposisi lan farmakokinetik

tselb Obat iki kasedhiya ing wangun ointment sing ditrapake kanggo nggunakake njaba. 1 g saka tamba ngandhut 1 mg. betamethasone 17-valerate. Bahan tambahan yaiku paraffin alus lan cair putih, klorokreazol, asam fosfat, dihodium dihydrogen phosphate dihydrate. Dumunung ing tuba aluminium 15 utawa 30 g.

Intensitas nyerep menyang kulit sajrone aplikasi lokal gumantung ing sawetara faktor:

  • Pelarut berbasis polipropilena meningkatkan difusi;
  • Penyerapan nambah penyakit kulit lan dadi gedhe.

Zat aktif ikatan karo protèin plasma, kanthi cepet liwat histohematogenous barriers, kalebu plasenta, bagéan saka iku dieksplikasi menyang susu ibu. Meh kabeh biotransformasi ana ing ati kanthi pembentukan metabolit ora aktif lan diubengi dening ginjel.

Liyane

tselpic Kurang asil positif ing perawatan obat nganti nganti 2 minggu minangka alesan kanggo takon spesialis kanggo njlentrehake diagnosis kasebut.

Yen ing perawatan karo obat ana pratandha hipersensitivitas utawa gangguan, panggunaan obat kasebut mandheg lan terapi cocok dipilih.

Celestoderm B digunakake minangka agen eksternal, lan ora digunakake ing ophthalmology.

Iki dirilis tanpa resep. Umur urip 3 taun. Tetep metu saka jangkauan bocah ing suhu ora luwih saka 25 ° C.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Bojoku duweni eksim, sing, nalika ngaso ing segara, mulai ngedhunake saka banyu segara. Ana ulkus lan kelenjar getah bening ing ngisor awak. Dokter iki ngakibatake pirang-pirang antibiotik lan salep, ananging perawatan kasebut angel, sing anyar muncul kanggo ngganti abses sing dituleni. Sadurungé Celestoderm B, sawetara ointment diganti, nanging nalika diwiwiti nganggo bandages, tangané wiwit garing. Wektu kedadeyan, kabeh wis meh sembuh. Kadhangkala uga bisa digunakake kanthi bola-bali, nanging rega sing wis suwe dienggo. Catherine, Stavropol

Dheweke wis dikenal karo Celestoderm meh meh 15 taun. Iku kabeh diwiwiti kanthi kasunyatan sing amarga cinta kewan dheweke stroked asu keblasuk. Wis ing omah aku felt gatel ing awak. A dermatolog ngubungake lendhut iki, sing langsung disenengi kurang mambu lan nyerep apik. Rontok mbebayani. Aku ngerti yen aku alergi marang kéwan, sasampunipun aku nggunakake Celestoderm saka wektu kanggo wektu. Nyoba lan ointment, lan krim, prasaja yen ointment luwih efektif. Evgenia, Omsk

Ibuku lan bapaku wis eksim, aku uga. Wiwit katon sawise kontak karo bahan kimia kluwarga, lan kadhangkala nganggo sampo. Sajrone wektune, penyakit kasebut saya tambah kanthi cara ngeculake driji kanthi lecet, ing njero cairan. Dermatologist langsung didiagnosa, diwenehi bathi sing beda lan disaranake supaya deterjen. Sajrone wektu, ora ana perbaikan, aku kudu ngganti dokter sing njabat Celestoderm B. Efek awak kurang saka seminggu, lan sawise rong penyakit banjur lunga. Nanging nalika nerangake bubuk ekzema, dheweke bisa uga felt, lan banjur nganggo ointment maneh. Elena, Borisoglebsk

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.