Cetirizine Hexal

Analog

117656 Saiki, apotek duwe tetes sing disebut Cetirizine Hexal. Tetanduran dhasar cetirizine liya:

Sadurungé, Cetirizine Hexal uga diprodhuksi sajroning wangun tablet lan sirup, analog:

Deleng uga generasi anyar antihistamin liyane.

Rega

220 р. Rata-rata rega online * 220 p. (tetes)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Indikasi

kabeh formulir dosis

Dosis lan administrasi

Cetirizine Hexal dijupuk tanpa dipangan. Duration of treatment saka sawetara dina nganti pirang-pirang minggu.

Kategori pasien Dosis tunggal Frekuensi saka diakoni saben dina
Anak saka 1 taun nganti 2 taun 5 irungnya 2 kaping
Anak-anak saka 2 nganti 6 taun (bobot nganti 30 kg) 10 irungnya 1 jam ing wayah sore
Anak saka umur 6 nganti 12 taun (bobot luwih saka 30 kg) 10 irungnya 2 kaping
Remaja lan wong diwasa Irungnya 20 1 jam ing wayah sore
Pasien karo penyakit ginjel dosis age dibelah miturut umur

Contraindications

Kontraindikasi mutlak kanggo panggunaan Cetirizine Hexal yaiku:

  • intoleransi individu kanggo komponen tamba;
  • bentuk-bentuk gagal ginjal lan ginjel;
  • meteng;
  • lactation;
  • Umur nganti 1 taun.

Efek sisih

3654976 Efek sisih nalika njupuk Cetirizine Hexal jarang ditonton, utamane amarga overdosis tamba utawa nggunakake jangka panjang sing ora beralasan.

  • sirah lan pusing;
  • migren;
  • kelemahan lan kesel;
  • tutuk garing;
  • reaksi kulit alergi;
  • kasulitan breathing amarga bronchospasm;
  • sakit tenggorokan;
  • Gejala dyspeptik: mual, muntah, indigestion;
  • epistaxis.

Kabeh efek samping saka njupuk obat kasebut cepet sawise pembatalan.

Komposisi

Cetirizine dihydrochloride - 10 mg ing 1 tablet

Penguji: laktosa, selulosa microcrystalline, silikon dioksida, titanium dioksida, magnesium stearat

Pharmacokinetics

tsetirizin-geksal-600x600 Werna wangun dosis sing digunakake, Cetirizine Hexal kanthi cepet diserep ing saluran gastrointestinal. Ing wektu sing padha, tingkat panyerepan praktis ora nyebabake panganan intake - mula, asupan cetirizine ora perlu dikoordinasi karo wektu mangan.

Ing sajrone jam sawise tamba kasebut ing awak, konsentrasi ing getih bisa maksimal. A efek terapeutik sing pocapan occurs sawise sawetara jam lan terus sedina muput.

Bahan aktif aktif cetirizine dihidrochloride lumebu ing getih menyang ati, ing ngendi bisa ngeculake zat-zat sacara biologis. Sanadyan ati utawa organ liyane saka tamba ora nglumpukake.

Obat iki asale saka ginjel ing urine.

Interaksi narkoba

original_original_2c26de5d8ae7bbd8977d283cdde7402a Sampeyan ora bisa ngobati asupan simetane saka cetirizine hexal lan alkohol sing ngandhut zat, amarga etanol bisa ningkatake efek beracun saka cetirizine ing awak.

Ora disaranake nggunakake cetirizine kanthi kombinasi sedative lan antibiotik Gentomicin.

Theophylline nyuda khasiat cetirizine - saéngga sampurna obat loro kasebut ora dikarepake.

Beda

Iki dirilis tanpa resep. Umur urip 3 taun. Simpen ing suhu sing ora ngluwihi 25 ° C.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku dhewe ngalami kasunyatan sing ahli pediatrik kanthi kekesrange energatif cenderung nyatakake bocah sing gerah obat paling larang. Kanggo anak-anak, mesthi, ora ana sing melasi, nanging nalika bocah kasebut lara watara taun, sampeyan mulai mikir babagan cara ngurangi biaya proses perawatan. Awit aku duwe anak alergi, obat-obatan alergi ing kit pertolongan cemeng kudu siap. Kabeh mau cukup larang, sanajan banget efektif. Apotik farmasi ing farmasi menehi saran kula obat anti-gergasi sing luwih murah kanggo wong cilik alergi - sethithik saka Cetirizine Hexal. Aku sinau instruksi lan teka menyang kesimpulan sing bisa dicoba. Mbayangake kejutan yen tamba iki ora luwih elek tinimbang sahabat sing luwih larang lan sing diiklanake! Wiwit kuwi, mung cetirizine saka alergi lan disimpen. Katerina, Moskow, Rusia

Aku duwe alergi banget - alergi debu. Iki tegese meh watara jam aku nandhang paningalan mata sing ora cetha lan kadhemen banget, amarga bledug tetep ana ing urip kita. Liwat nyoba lan kesalahan, ora tanpa partisipasi terapis distrik, aku nemokake cara sing paling becik kanggo nangani penyakit - tablet Cetirizine Hexal. Padha ora kaya sing paling larang minangka antihistamin, nanging padha mbantu aku akeh. Plus, ora ana efek samping ing wangun ngantuk lan kelip-kelip. Valentina, Samara, Rusia

Kanggo kula, Cetirizine Hexal ing tetes punika bantuan darurat kanggo reaksi alergi ing bocah. Nalika anakku pisanan muncul ing urticaria sawise wortel diwenehi feed, lan titik abang sing amba secara harfiah mulai nyebarake kabeh awak sadurunge mripatku, aku langsung menyang farmasi kanthi panik. Ana ing kono dheweke menehi saran supaya nyelehake Cetirizine Hexal lan njelasake carane njupuk dheweke. Sekitar jam sawise panampi tetes ajaib, alergi alergi mandheg. Dina sabanjure, kita nguripake dokter bocah - dheweke nyetujoni administrasi cetirizine lan ngendikane yen obat kasebut minangka obat banget kanggo alergi ing bocah-bocah. Nadezhda, Krasnodar, Rusia

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.