Tsetrin

Analog

cetrin_large

Waca antihistamin paling anyar .

Rega

162 р. Rata-rata rega online * 162 p. (packing 20 bêsik)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

sisih ngarep Komponen utama sing aktif ing hubungan karo histamin yaiku cetirizine. Iku tumindak minangka blocker, kang ing wektu cendhak copes karo kabeh manifestasi saka reaksi alergi.

Cetirizine mengaruhi kabeh jinis alergi: pangan, tamba, alergi marang kéwan, tetanduran, lan liya-liyane. Ing setengah kasus, tamba kasebut ditrapake 20 menit sawise sampurna (ing paling pasien sawise siji jam), lan efek terapeutik sing diasilake nganti 24 jam.

Kasedhiya ing bentuk tablet, sirup, tetes kanggo administrasi lisan utawa solusi.

Yen sampeyan wis nggunakake obat kasebut, tinggalake review ing komentar. Yen artikel sampeyan gunakake kanggo sampeyan, aja lali klik tombol Share ing sisih ngisor kaca.

Indikasi sing digunakake

mudhun sisih Kabeh bentuk dosis obat iki dijupuk kanggo penyakit kasebut:

Carane njupuk

closeup pil Tablet lan tetes kudu dijupuk kanthi bebarengan bebarengan karo asupan pangan (tetes sadurunge nggunakake kudu larut ing banyu). Pil kanthi 180 ml banyu masak.

Obat iki bisa ditindakake kapan wae, nanging luwih becik kanggo nindakake ing wayah sore (sawetara jam sadurunge bedtime).

Pasien diwasa, uga anak sing umur enem taun, disaranake njupuk obat ing dosis iki: 10 mg (1 tablet) - sapisan dina, utawa 5 mg (1/2 tablet) 2 kali dina.

Pasien kanthi pathologi ginjel diwenehi obat ing dosis ora luwih saka 5 mg saben dina. Ing bentuk gagal ginjal sing abot, tamba dijupuk ing dosis sing padha, nanging regimen dosis sing disetel rada - 5 mg saben dina liyane.

Kanggo perawatan bocah-bocah ing sangisoré umur 6 taun, dokter anak nemtokake dosis optimal obat, adhedhasar riwayat medhia lan keruwetan penyakit sing saiki.

Anak-anak ing 1 taun tamba ora dianjurake amarga ora cukup pengalaman nggunakake ing umur kasebut.

Contraindications

3

  • Ibu-ibu hamil lan lactating wis kontraindikasi.
  • Tabel diijini kanggo bocah saka 6 taun.
  • Hypersensitivity to cetirizine and other components.
  • Kanthi ati-ati banget, sampeyan kudu nggunakake alat kanggo macem-macem kelainan ing ginjel (keruwetan medium lan dhuwur) - pasien kaya mengkene ngurangi dosis saben dosis saka obat kasebut, uga minangka rencana perawatan sing dikembangake dening dokter.
  • Amarga bisa ngurangi filtrasi glomerular, resepsi dening pasien sing tuwa kudu dipantau dening dokter sing nekani.

Efek sisih

"Cetrin" ora adoh, supaya bisa digunakake malah kanggo wektu sing suwe. Nanging, akeh pasien sing ngidini banget. Efek samping arang banget, nanging isih bisa.

Saka akibat sing ora dikarepake bisa uga muncul:

  • Rasa kering ing tutuk;
  • tambah ngantuk;
  • ngelu saka macem-macem intensitas (nganti migren);
  • kelainan sistem pencernaan;
  • reaksi alergi marang komponen tamba (ruam, gatal, urtikaria).

Komposisi lan farmakokinetik

1 tablet ngemot:

  • Cetirizine dihydrochloride, 10 mg
  • Penguji: hypromellose, dimethicone, pati jagung, laktosa, magnesium stearate, macrogol 6000, povidone K30, polysorbate 80, asam sorbic, talc, titanium dioksida.

Sirup lan tablet "Cetrin" minangka obat kanthi efek antihistamin: nyegah reseptor H1-histamin (histamines minangka zat sing ngetokne aktivitas biologi nalika reaksi menyang stimulus njaba). Iku histamin sing tanggung jawab kanggo mbentuk gejala karakteristik sing ngiringi alergi: irung, irung rahang sinus, tearing, abang mata lan ngisor irung, dll.

Kanthi cepet diserep saka saluran gastrointestinal, wektu kanggo nggayuh konsentrasi maksimum - kira-kira 1 jam.

Pérangan utama obat kasebut diekskripsikake karo urin, lan mung 10 persen - kanthi massa feces. Pangan ora nyebabake panyerepan tamba ing saluran pencernaan, nanging bisa nambah wektu proses iki kanthi 60 menit. Konsentrasi maksimum cetirizine bisa digayuh sajrone wektu 1 jam sawise njupuk obat kasebut.

Instruksi khusus

cetrin-77625 Ora dianjurake kanggo nggabungake intake "Ketet" karo alkohol, amarga luwih saka dosis terapeutik bisa ningkatake efek negatif saka etanol ing sistem saraf.

Obat kasebut biasane ditrapake lan ora nyebabake efek samping, nanging, kanggo periode perawatan karo "Cetrin", sampeyan kudu ngendhaleni nyopir lan nglakoni aktivitas sing mbebayani. Care kudu dijupuk kanggo njupuk obat kasebut kanggo wong-wong kang aktivitas profesi kudu konsentrasi dhuwur ing perhatian lan reaksi dipercepat.

Iki dirilis tanpa resep. Umur urip 2 taun. Simpen ing panggonan sing garing metu saka jangkauan bocah, ing suhu ora ngluwihi 25 ° C.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Wis sawetara taun aku duwe alergi musiman. Iku wiwit karo hidung rintik sing prasaja, lan saiki isih nyelehake irung sing kuat lan mata banyu. Kadhangkala gatal lan rash ing pasuryan, ing umum, pesawat lengkap. Aku nyoba pirang-pirang versi tablet. Dheweke mandheg ing tsetrina amarga rega sing cukup, lan uga bisa dianggo kanca liyane. Galina Ivanovna, Ryazan

Ing taun 2013, aku wiwit alergi pangan, durung jelas apa, aku melu tes alergi, kabeh ora ana gunane. Dokter ngandika iki bisa, amarga gabungan saka produk tartamtu, aditif pangan, pewarna, utawa amarga keluwihan kasebut. Alami, iki pancen individu kanggo kabeh wong. Umumé, saiki nalika lagi ngilangi kulit saya maneh, aku mung ngombe pil tsetrina lan esuk minangka anyar. Aku menehi saran kabeh. Anya, kutha Barnaul

Ing pungkasan aku ora njaluk mascara amarga luh terus-terusan! Sanalika kembang pisanan diwiwiti ing musim semi, banyu mulai mili saka mripate lan saka irung :) Senajan, mesthine, aku manggon ing kutha, nanging alergi mangsa uga nandhang kacilakan. Tsetrin disaranake dening dhokter, pil-pil wektu bisa diarani apik. Tatyana, wilayah Oryol

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.