Celandine

Analog

Krasnogorskleksredstva Sold in pharmacies in bags or packs, there are tinctures and creams. Ana manufaktur akeh, ora ana analog apa-apa.

Rega

, 65 р. Rata-rata online rega * , 65 r. (tas teh)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Celandine - tanduran sing nemokake aplikasi sing wiyar sajrone obat, lan kabeh iki thanks kanggo komposisi lan sifat sing ora ana gandhengane, sing dikawruhi karo jus kandel. Tipe iki wiwit saka jaman kuna digunakake minangka obat kanggo warts.

Iki digunakake minangka expectorant lan duwe spektrum ageng saka tumindak. Nanging, kaya kabeh tanduran liya, kudu ditrapake kanggo tujuan sing dimaksud, njupuk ciri individu lan ing dosis sing bener.

Komposisi lan farmakokinetik

Tincture Iki diprodhuksi ing wangun bahan mentah tetanduran kanthi wangun komponen utawa bubuk.

Celandine ngandhut alkaloid saka klompok isoquinolin, khusus kanggo awak. Iki kalebu:

  • chelidonine, sing tumindak kaya morfin lan papaverine;
  • Sanguinarine - zat sing bisa ningkatake motilitas usus lan salivasi, sing penting banget kanggo ngobati penyakit usus lan masalah saluran gastrointestinal;
  • chelerythrine nduweni efek irritant lokal sing nyuda reaktivitas saka ANS;
  • homohelidonin - anesthetic kanggo panggunaan lokal, minangka bagéan saka komponen iki ngandhut racun convulsive;

Saliyane klompok komponen iki, komposisi kimia rumit saka celandine uga ngemot kabeh bahan sing migunani. Iku kalebu: asam organik lan ascorbic; saponin (efektif ing perawatan penyakit paru-paru lan bronchi); carotenoids; vitamin lan lenga penting.

Efek farmakologi saka tanduran iki nduweni daftar ageng, kalebu:

  • anticonvulsant;
  • anti-inflamasi;
  • hypotensive;
  • diuretik;
  • antimikroba lan antijamur;
  • antihistamin;
  • antispasmodic;
  • dermatoprotective;
  • choleretic;
  • anticholinesterase.

Indikasi kanggo nggunakake obat celandine

Super celandine Amarga sifat sing ditemtokake dening tanduran, efeke ing awak nduweni aksi sing akeh. Iki digunakake kanggo penyakit lan masalah kesehatan kayata:

  • ulcers;
  • endhog ing empedu lan ginjel;
  • ketidakstabilan siklus menstruasi lan ora normal gynecological;
  • ulkus trophik lan kabeh jinis kulit liyane (eksim, warts, scabies, dermatitis, wounds, ulkus, psoriasis ...).

Contraindications

Celandine ngirim ora digunakake ing ngarsane diagnosis "epilepsi", "angina pectoris" lan "asma", wis contraindicated ing kasus hypersensitivity lan ora dianjurake kanggo anak.

Pregnant lan lactation

Ora ana tandha tandha kanggo dienggo sajrone periode kasebut, saéngga panggunaan preparasi tanduran iki ora dianjurake.

Metode aplikasi

Jus Gumantung ing apa sing perlu nggunakake ancang-ancang tanduran, sampeyan kudu ngerti sawetara fitur, wis kasebut kanthi teliti sinau instruksi.

Ing ngisor iki rekomendasi umum kanggo nggunakake celandine:

  1. Minangka infus, disiapake miturut resep, "segelas banyu ing tanduran loro tanduran kudu digawe ing adus banyu nggunakake prosedur standar, digawa menyang 200 ml karo banyu masak (sawise cooling lan straining)." Apa kudu katelu gelas nganti kaping telu saben dina, mung sepi jam sadurunge mangan. Kanggo ingestion, gumantung saka penyakit, infus celandine bisa dijupuk ing dosis saka lima nganti lima puluh mililiter.
  2. Ing wangun lotions utawa kanggo preparation baths nggunakake rong kaca saka infus seger.
  3. Kanggo douching (lokal) kudu nggunakake infus sing padha.
  4. Kanggo nyiapake enema (yen perlu, panggunaan rectal kanggo pembersihan, kanggo wasir utawa poltosis titik), solusi kasebut kudu disiapake: kanggo saben 10 mililiter infusi seger, jumlah volume cairan sepuluh tikel. Yen sampeyan butuh volume ing setengah liter, sampeyan butuh 50 ml. Cara perawatan ing kasus kasebut antara 10 nganti 20 prosedur, kudu dilakoni saben dina utawa saben dina liyane. Cairan enema kudu siap.

Manungsa waé! Aja nglakoni obat-obatan - rembugan karo spesialis ora bakal bisa dileksanakake! Sampeyan kudu ora cilaka dhewe. Sembarang perawatan kudu disetujoni, uga saka prekara-prekara jamu sing uga ana masalah.

Resep nomer 1

Kembang celandine Kanggo apa:

  • polyps;
  • jagung;
  • penyakit periodontal;
  • warts;
  • papilloma;
  • prostat adenoma ing manungsa.

Preparation lan reception:

  • nyampur vodka lan jus celandine kanthi rasio 1 nganti 2;
  • miwiti ngombe 1 jugangan dina, saben dina nambah dosis;
  • tekan jumlah 30 tetes;
  • digunakake ing weteng kosong, supaya zat kasebut diserap menyang mucous lan cepet menyang getih;
  • ing dalan siji iki dianggep lengkap;
  • ulangi yen perlu.

Resep nomer 2

Kanggo apa:

  • mastitis;
  • frostbite saka kulit.

Preparation lan reception:

  • jus celandine dilute karo banyu sing disaring (1: 1);
  • 3-4 kali kanthi istirahat 5 menit nglancar ing wilayah sing kena pengaruh utawa dhadha susu;
  • Komplek kasebut bisa diulang kanthi frekuensi sawetara jam, kanggo ngawasi pangembangan.

Resep nomer 3

chistotel Kanggo apa:

  • eczema;
  • kulit rashes (kalebu alergi dadakan).

Preparation lan reception:

  • 1 tbsp. l garing celandine masakan nggodhok banyu (1.5-2 tuwung);
  • ngarang decoction kanggo 3 jam;
  • ing wayah esuk lan sore kanggo ngombe ½ tuwung;
  • Course 1-2 minggu;
  • Menyang latar mburi iki, nggawe lotion ing kulit ing panggonan lesi (nggunakake duduh kaldu kuwat, 0.5-1 cangkir banyu sing nggodhok saben 1 sendok teh suket garing).

Efek sisih

Ing kasus overdosis (panggunaan internal) paralysis saka pusat respirasi bisa katon. Reaksi ala: diare, dysbiosis, mual lan mutah.

Liyane

Infus kudu disimpen ora luwih saka rong dina, ing panggonan sing peteng ing ngendi ora Kelembapan keluwihan. Persiapan Celandine duwe umur simpenan telung taun, miturut aturan panyimpenan.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Iki minangka tanduran suket, mekar apik, lan katon saka kadohan, nenekku uga menehi saran. Amarga saya gedhé, aku ora lali saran lan migunakaké obatan saka celandine ing laku. Aku dadi panyengkuyung cara-cara pengobatan sing phytotherapy digunakake, lan tanduran iki minangka salah siji sing pisanan ing betingku. Vika, Krasnoyarsk wilayah

Celandine nglairake wasir kanggo wasir - efek kasebut ora suwe teka. Wis sawise telung prosedur aku felt entheng cukup. Sawise 7 dina kabeh tindak rampung Tanpa rasa krasa, murah lan efektif - lan apa liya perlu? Panganggo anonim

Aku nggunakake celandine minangka infus nalika exacerbation saka gastritis. Iku mbantu kula, saiki aku tansah duwe siji utawa loro bungkus alat iki ing kit sepindah. Lydia, Tyumen

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.