Cycloferon, ointment

Analog

30 ml kanthi aplikator lan 5 ml Cycloferon kasedhiya ing wangun salep, tablet lan solusi kanggo injeksi . Ora ana analogue lengkap. Waca antiviral lan immunomodulators .

Rega

, 157 р. Rata-rata online rega * , 157 r. (5 ml)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Cycloferon minangka obat anti virus lan immunomodulator, minangka induktif sintesis interferon. Kasedhiya ing lenga salep.

Indikasi

Obat kasebut dimaksudaké kanggo dijupuk dening wong diwasa. Indikasi sing digunakake:

  • Herpes infèksi kulit lan membran mukus.
  • Uretritis lan balanoposthitis saka etiologi tartamtu lan ora spesifik (candidal, chlamydia, gonorrhea, trichomonas).
  • Vaginitis lan vaginosis sing ora spesifik.
  • Periodontitis kronis.

Dosis lan administrasi

Ointment

  • Ing kasus infeksi herpes - ointment kudu diaplikasi ing area sing kena pengaruh kulit lan membran mukus kanthi lapisan tipis 1-2 kali dina. Cara perawatan terus kanggo 5 dina. Herpes genital diobati kanthi instilasi intravaginal, kanthi nggunakake liniment 5 mililiter sakdawane dina, ing perawatan yaiku 10-15 dina.
  • Nalika nonspecific and candidal urethritis - salep digunakake ing wangun intraurethral instillations, njupuk 5-10 ml agen ing wektu. Yen bagian paling dhuwur saka uretra kena ing wong, jarum suntik tanpa jarum diselehake menyang bukaan eksternal saka uretra, banjur bukaan ditutupi kanggo 1,5-3 menit, banjur solusi kasebut mili metu. 30 menit sawise prosedur, pasien kudu menyang toilet. Course saka perawatan punika 10-14 dina.
  • Kanthi kekalahan saka uretra ing ngarep, wilayah kelenjar wiji - 5-10 ml Cycloferon digunakake minangka instilasi intraurethral, ​​disuntikake karo kateter. Perawatan tetep saka 10 nganti 14 dina, pengawetan ditindakake saben dina liyane.
  • Ing urethritis saka etiologi tartamtu - instillasi Cycloferon intraurethral digabungake karo obat antimikroba miturut rencana diwènèhaké dening dhokter.
  • Nalika balanoposthitis - kepala penis lan kulup kudu diobati kanthi lenga sabanjure dina, nggunakake 5 ml obat. Course saka perawatan punika 10-14 dina.
  • Ing vaginitis candidal, vaginitis sing ora spesifik, lan vaginosis bakteri, bisa digunakake minangka monoterapi utawa kanthi kombinasi karo obat liya. Gunakake intravaginally 5-10 ml kaping pindho saben dina. Kursus iki tetep 10-15 dina.
  • Ing periodontitis kronis - ngumbah kanthong periodontal kanthi antiseptik, banjur gunakake swab kapas kanggo nyuntikake salep Cycloferon nggunakake 1,5 ml prodhuk. Ing gusi ora perlu ngobong. Aplikasiake ointment sepisan utawa kaping pindho saben dina kanthi interval 10-12 jam. Terapi dumadi 12-14 dina. Yen perlu, sawise rong minggu perawatan bisa diulang.

Obat kasebut bisa dijupuk dening impregnating tampons karo liniment.

Kanggo nggunakake intravagina, sampeyan kudu mbukak tabung lan nglakokake membran, banjur cepet ing garis jarum suntik nganggo jarum, banjur copot jarum. Isi syringe menyang vagina lan pulihake obat ing njero.

Contraindications

tsikloferon-maz-4 Contraindications kanggo nggunakake sikloferon:

  • Pregnant lan lactation.
  • Intoleransi kanggo komponen obat kasebut.
  • Umur nganti 18 taun.

Efek sisih

Obat iki nduweni efek samping:

  • Reaksi alergi.
  • Rasa panas sing kobong.
  • Hiperemia lokal cilik - kulit abang amarga pembuluh getih.

Efek sisih entheng, ora mbutuhake mundhut tamba.

Komposisi lan farmakokinetik

kabeh formulir Komposisi salep (1 ml liniment): obat acridone acetate megipine aktif, diwatesi kanggo asam acridoneacetic - 50 mg, uga excipients - 1,2-propylene glycol, benzalkonium chloride.

Gambaran - cairan kuning cetha, mambu aneh banget. Cycloferon tamba kasebut kalebu klompok agen imunostimulasi, uga nduweni efek anti virus lan anti-inflamasi.

Efek klinis utama liniment adhedhasar induksi interferon alpha awal. Efek Cycloferon kanggo ngaktifake T-limfosit lan sel pembunuh alam kanggo numpes infeksi ing sel epitelium lan unsur limfoid saka membran mukus, efek liya saka salep yaiku kanggo nggawe keseimbangan normal antarane subfungsi T-suppressor lan T helper.

Obat kasebut ningkatake biosintesis antibodi sing asat banget, sing nambah efektifitas saka terapi kabeh. Cycloferon uga ngrangsang sistem kekebalan awak ing tingkat sel, lan aktivitas anti-inflamasi nyebabake aktivitas tambah leukosit neutrophil lan aktivasi fagositosis.

Liyane

Umur urip saka tamba: 2 taun. Ing kasus iki, ora nganggo alat kasebut sawise periode kasebut.

Kondisi panyimpenan: simpen ing panggonan sing peteng ing suhu 15-25 derajat. Tetep metu saka anak.

Istilah dodolan farmasi: resep.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Immunomodulator iki mbantu aku. Nambani obat ing wektu sing cendhak diwenehake kuwat saka penyakit sing ora becik, ora ana efek samping. Alevtina, 42 taun

Diobati herpes genital karo Cycloferon, nggunakake dosis sing tepat, njaluk nyisihake saka penyakit kasebut. Rega obat disusun. Konstantin, umur 33 taun

Nambani karo chlamydia, sing banget nyenengake. Cycloferon kasedhiya ing wangun sing trep, rega cukup. Natalia, 27 taun

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.