Cycloferon, injeksi

Analog

tsykloferon-1 Cycloferon kasedhiya ing wangun salep , tablet lan solusi kanggo injeksi. Ora ana analogue lengkap. Waca antivirals , immunomodulators and adaptogens .

Rega

, 300 р. Rata-rata rega online * , 300 p. (5 ampul saka 2 ml, 12,5%)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Salah siji obat sing efektif kanggo ndhukung kekebalan yaiku Cycloferon. Alat iki nuduhake tumindak imunisasi imun, sing duwe efek antiviral lan anti-inflamasi.

Cycloferon - instruction

nyebar ampoule Injeksi cycloferon ngaktifake aktifitas struktur sel, kekebalan, lan T-lymphocytic. Immunostimulating injeksi Cycloferon utamané efektif marang hepatitis, herpes, infèksi pernapasan lan virus influenza.

Obat iki duwe keracunan sing kurang, dissolves kanthi cepet ing jaringan awak lan tanpa konsekuensi sing diekskripsikake kanthi cara alami (liwat ginjel). Utamané migunani yaiku obat Cycloferon sajrone perawatan patologi neuroinfectious kayata meningitis, encephalitis lan infèksi sistem saraf liyane, amarga komponen kasebut bisa ngliwati larangan otak getih tanpa kendhali.

Obat kasebut ora bisa nglumpukake ing jaringan organik, ora duwe sipat karsinogenik, ora nyebabake mutasi lan reaksi alergi. Miturut asil paneliten, wangun injeksi obat kasebut bisa njaga tingkat interferon sing dhuwur kanggo 72 jam utawa luwih sanajan tanpa nggunakake obat kasebut. Cycloferon bisa digabungake karo obat-obatan liyane kayata antibiotik, vitamin, agen penguat kekebalan, lan liya-liyane.

Indikasi

siji ampoule nutup munggah Bentuk injeksi Cycloferon tamba digunakake ing perawatan kondisi patologis kaya:

  • Human Immunodeficiency Virus (HIV);
  • Virus hepatitis saka macem-macem formulir (D, B, C, A);
  • Infeksi sistem saraf kayata borreliosis obah, ensefalitis, utawa meningitis;
  • Infeksi Cytomegalovirus;
  • Virus herpes lesions ;
  • Infeksi klamidia;
  • Immune immunodeficiencies sekunder;
  • Pathologik degeneratif-dystrophic (contone, deforming osteoarthritis, dsb);
  • Penyakit jaringan connective sistemik lan rematik (lupus, arthritis rematik, lan liya-liyane).

Cara panggunaan, dosis

Penggunaan injeksi sikloferon mbutuhake ketaatan sing ketat marang instruksi. Terapi umum ditrapake miturut patologi utama, nanging Cycloferon diterbitake marang pasien miturut skema tartamtu:

  1. Pisanan ing dina 1 lan 2 ing perawatan;
  2. Banjur ing dina kaping 4, kaping 6 lan kaping 8;
  3. Banjur ing 11 lan 14, 17 lan 20, 23 lan 26, 29 dina perawatan.

Ampoules kanthi solusi kudu dibukak langsung sadurunge introduksi. Injeksi ditransfer intramuskular utawa intravena, sapisan dina sepisan, banjur miturut skema ing ndhuwur. Biasane, terapi immunomodulatory karo sikloferon tahan kira-kira 10-12 dina. Yen perlu, perawatan kaping pindho diwenehake. Kombinasi terapi sikloferon karo obat antibakteri dianjurake.

Ing pediatri, Cycloferon uga digunakake kanthi aktif. Obat iki ditindakake kanggo bocah-bocah miturut bobot awak (sekitar 6-10 mg obat per 1 kg bobot saka bocah). Regimen pangobatan sing luwih spesifik diwenehake langsung dening dokter.

Contraindications

2 ampoules nglawan latar mburi kemasan Instruksi tertutup laporan sing suntikan Tsikloferon wis kontraindikasi:

  • Ing ngarsane kena hipersensitivitas kanggo tamba;
  • Anak nganti umur 4 taun;
  • Pasien karo sirosis hepatic ing tahap decompensated pembangunan;
  • Ngandhut, lan uga wanita sing dipangan.

Kanthi ati-ati, Cycloferon kudu ditindakake dening wong-wong sing nandhang patologi patologi kayata proses erosive utawa ulcerative ing duodenum utawa jaringan weteng, duodenitis lan gastritis. Kajaba iku, ati-ati kudu dilakoni ing perawatan sikloferon ing pasien sing rawan karo alergi.

Pregnant lan lactation

Miturut ahli lan instruksi menyang tamba, panggunaan obat kasebut contraindicated sak bojone utawa sak lactation.

Overdosis

Kasus overdosis durung kacarita.

Efek sisih

Antarane efek samping, para ahli ngenali reaksi alergi. Nanging, reaksi iki arang banget lan utamane ing pasien sing rawan karo alergi utawa hypersensitive kanggo sikloferon.

Obat kasebut ora nyebabake tingkat reaksi, saengga, ora bisa ngrusak kemampuan kanggo nyetir kendaraan utawa mekanisme.

Komposisi lan farmakokinetik

packaging mundur Cycloferon Injection Solution kalebu:

  1. Zat aktif yaiku meglumine acridone asetat (utawa asam acridone asetat);
  2. Banyu kanggo injeksi.

Zat aktif saka obat kasebut nduweni bobot molekul interferon bobot molekul sing kurang, saengga, nduweni spektrum bioaktif.

Sawise injeksi solusi injeksi, tingkat maksimum tamba ing getih kasebut diamati sajam setengah jam. Dina sabanjure kasebut ana ing awak sing wis ana ing jumlah sumelang. Siklo sikloferon njupuk wektu 4-5 jam. Kanthi therapy jangka panjang, tamba ora nglumpukake ing struktur organik.

Liyane

tsykloferon-6 Ampoules saka Tsikloferon cocok digunaake sajrone wektu 3 taun saka tanggal produksi. Obat iku kalebu dhaptar B, ora ngowahi sipat terapeutik nalika beku.

Nyimpen ampul ing papan sing ora bisa ditindakake lan dilindhungi saka cahya. Saka apotek, tamba kasebut didol mung dening resep medis.

Yen endapan wis muncul ing ampul karo solusi utawa lindhu obat wis diganti, panggunaan obat kasebut ora bisa ditampa. Biasane, tamba kuwi cairan kuning cair sing jelas tanpa impurities.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Dheweke pisanan nemu suntik Tsikloferon sawise miyak, nalika dheweke duwe telung infeksi virus pernapasan akut kaping telu nalika ngandhut lan nyekel bronchitis sapisan. Dhokter nyaranake, nyatakake 5 suntikan - 2 dina sakdurunge, siji injeksi, lan 3 dina sing wis ditemokake. Sawise dhukungan saka kekebalan, dheweke ora nandhang saka selesma lan flu kanggo setahun lan setengah, amarga wektu kuwi efek stimulasi saka kakebalan Cycloferon cukup. Oksana, Samara

Aku iki diwenehi resep gynecologist nalika aku diarani endometritis. Aku tuku loro bungkus 5 ampul. Mesthi wae cukup - 10 nembak. Aku ora bisa ngomong yen iku Tsikloferon sing mbantu aku, amarga pengobatan iku rumit. Nanging ana kemungkinan menawa obat kasebut bisa nyepetake proses penyembuhan, amarga aku nyingkirake inflamasi lan nyeri cepet banget. Senadyan ana suntingan kanggo suntikan kasebut, padha banget nglarani. Sawise injeksi, pain (lan cukup kuwat) bisa tahan kira-kira 1-2 menit. Lan liyane aku seneng karo tamba. Lidiya Alferova, Wilayah Krasnodar

Kanthi wiwitan kadhemen, dheweke weruh maneka warna pops, nanging dheweke nikah karo dhokter lan saiki aku disimpen dening Cycloferon. Nalika pratandha saka penyakit kadhemen diwiwiti, aku menehi 1 dijupuk. Dina sabanjure aku rumangsa apik, ora ana selesma. Ingkang utama yaiku kanggo nggawe injeksi nalika kadhemen mung diwiwiti. Yen penyakit kasebut wis dikembangake kanthi lengkap, kaya aku tau, banjur pengobatan yaiku 5 suntikan. Lan penyakit bakal luwih cepet. Aku malah ngalami kadhemen ing lambene esuk. Bener, rega padha dhuwur, nanging ing umum obat apik banget. " Aja lali yen Cycloferon dianggep minangka tamba serius, amarga sampeyan kudu njupuk mung saran medis. Annie, Krasnoyarsk

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

3 komentar

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.