Tsindol

Analog

zindol-5

Rega

: 140 р. Rata-rata rega online * : 140 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Antarane obat sing efektif kanggo kukul, akeh wong seneng obatan lawas lan bukti, salah sijine yaiku Tsindol.

Iki minangka agen topikal kanthi efek pangatusan lan anti-inflamasi.

Iku kalebu mung bahan alami sing ngijini sampeyan nggunakake obat tanpa watesan.

Indikasi

Zindol Suspension digunakake kanggo masalah kulit:

  • Rash popok lan panas prickly;
  • Macem-macem jinis dermatitis;
  • Motong, goresan, utawa wounds ing kulit;
  • Sinar UV utawa suhu;
  • Ulkus, ulkus trophik;
  • Eksim ing remisi;
  • Erosi lan ekspresi dermal;
  • Papular pimples;
  • Streptoderma;
  • Ruam herpetic.

Dosis lan administrasi

zindol-1 Zindol ditrapake sacara eksternal, prosedur aplikasi ditindakake kanthi urutan ngisor iki:

  • Pre-cleansing kulit lan pangatusan sadurunge nglamar alat;
  • Temeni goyangake botol karo medium kanggo konsistensi seragam;
  • Numbas swab katun utawa disk, lan nerapake persiapan ing wilayah sing dianggep ing lapisan seragam;
  • Sawise aplikasi, ora bisa dibasuh. Iki rampung mung kanthi pangatusan lengkap, nalika film garing bakal mati kulit.

Processing digawa metu saka 4 nganti 6 kaping dina. Wektu saka Course gumantung ing ngalirake saka penyakit lan kacepetan wiwitan efek positif.

Kanggo luka abot, bisa nggunakake topeng kanthi penundaan tamba. Padha ditrapake ing wilayah masalah lan diijini garing kanggo sawetara wektu, banjur ditutupi karo potongan gauze utawa kain alami kanggo wengi. Ing wayah esuk, sisa-sisa kobong, kulit diobati karo tonik lan moisturizer ditrapake.

Perawatan tatu lan wounds ditrapake kanthi nggunakake bandage dilumuri karo preparation. Bandage diganti yen perlu, gumantung saka taktik perawatan sing diwenehake dening dokter. Saben aplikasi sakteruse digawe sawise ngumbah klambi sing resik ing penundaan Zindol.

zindol-3 Kanggo nyegah anak, sampeyan bisa nyelehake kulit ing kulit nganggo sandhangan weteng. Diaper dermatitis diobati karo Zindol ing tandha pisanan saka kemerahan, gangguan utawa popok. Kanggo perawatan iki dilakokaké kaping telu dina., Utawa minangka popok diganti, yen perlu.

Wilayah cilik kanthi potongan, goresan, suhu utawa karusakan srengenge diproses kanthi nggunakake lapisan sing tipis, sing ditutupi nganggo gauze. Nalika perawatan ora diijini kanggo nggebug tamba ing tutuk utawa mata.

Suspensi mung ditrapake ing wilayah sing ora ana tandha-tandha infeksi, amarga ora ditrapake kanggo ngobati ulkus.

Ing bocah, Zindol diobati amarga lara, macem-macem jinis alergi lan rashes, rontok. Diijini digunakake ing panggonan frustasi, peeling, kanggo nyuda inflammation lan ngredhakaké itching, sawise cokotan serangga. Kanggo nglawan cacar lan herpes rash, 1-2 pangobatan saben dina cukup.

Contraindications

Obat iki aman kanggo kabeh kategori populasi. Contraindications mung bisa dadi hipersensitivitas kanggo komponen obat kasebut.

Efek sisih

Ing kasus-kasus langka, sawise nglamar Zindol, kekuwatan kulit sing berlebihan, gatal lan abang katon. Gejala sing ora diingini ilang sawise nolak nggunakake obat kasebut.

Komposisi lan farmakokinetik

zindol-0 Suspensi (utawa penundaan) Zindol kalebu komponen aktif - seng oksida, uga tambahan - talc, gliserin, etanol, pati, dist. banyu Alat kasebut diwutahake dadi 125 ml. botol.

Bahan aktif Zindol yaiku seng oksida, sing tumindak antimikrobial adhedhasar sipat denaturasi protein. Tsindol, utawa "talker", nyedhaki kulit, kanthi cepet mbusak mikroorganisme sing nyebabake inflammation. Iki ngidini sampeyan mbusak masalah sing ana lan nyegah muncule sing anyar.

Sifat-sifat disinfektan saka obat nyepetake resorpsi saka bekas, ngrangsang metabolisme jaringan epitel, ngresiki, ngresiki lan ngrusak karusakan sing ana ing kulit. Sifat nyulam pembicara njaga kulit saka njangkiti faktor njaba amarga interaksi fisiko-kimia saka obat kasebut lan kulit, mbungkus lapisan ndhuwur, lan ngurangi permeabilitas.

Ing pembentukan lapisan protèktif minangka tambahan kanggo ngetokake kulit, ngilangi pembengkakan anestesi lokal, nduweni sifat positif ing ngisor iki:

  • Kegiatan sekresi glandular ngurangi;
  • Compaction of walls of blood vessels and overflow with blood;
  • Kegelisahan ing kegiatan enzim;
  • Penyempitan kapiler.

Liyane

Sadurunge sampeyan miwiti nggunakake Zindol, tumindak tes sensitivitas kanthi nglamar solusi kanggo sikil lan mriksa kondisi kulit ing panggonan kasebut sajrone jam. Ujian bakal luwih akurat yen prosedur ditindakake sadurunge bedtime, lan mriksa asil ing esuk.

Yen kondisi kulit tetep padha, sampeyan bisa nglamar obat kasebut. Yen gatel dirasakake ing situs uji coba, abang utawa ruam wis kedadeyan, obat kasebut kudu dibuang, utawa ing kasus sing abot kudu diaplikasi menyang titik.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku duwe masalah - atopic dermatitis. Saben mangsa panas katon dadi gatal abang, lan rasa gatal sing abot banget nganti kadhangkala aku nyemprot kulit dadi getih. Aku nggunakake salep sanflanova, nanging amarga iki minangka obat hormonal, dheweke ora gelem, lan dokter menehi saran mash. Alat murah iki mbantu cepet banget, mung minangka simbol kanggo penderita alergi. Kakurangan mung sing kudu ditunggu nganti garing, saéngga ora ninggalake bintik peteng ing sandhangan. Irina, Moskow

Ora suwe, ana alergi kanggo sendi kanthi bentuk lepuhan abang, sing dadi luwih akeh. A dermatologist nyatakake Tsindol kanggo ngredhakaké gatal lan bengkak. Titik-bintik kasebut akeh sing digoreng sing tinimbang pad katun, nyebarake omongan karo tangan. Dheweke ngatur gejala kasebut. Senajan kanggo tamba lengkap aku kudu nggunakake therapy komplèks, aku yakin karo efek saka obat kasebut. Nadezhda, Novorossiysk

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.