Seng salep

Analog

Biosintesis Ana uga paste zing , rada kenthel amarga pati ing komposisi.

Rega

: 36 р. Rata-rata rega online * : 36 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Indikasi

MosFarma Ing kedhokteran, salep seng wis akeh digunakake ing perawatan penyakit kulit.

Utamane, nggunakake salep iki bisa nyuda gejala eczema, ngobati sawetara jinis dermatitis , ruam popok lan tekanan sores.

Kanggo wilayah kulit sing kena pengaruh sing mbutuhake pangatusan cepet, angel golek panggantos sing pantes.

Salep seng uga bisa digunakake kanggo nambani wounds sawise Burns, nanging mung 1 derajat, yen area kulit cilik kena pengaruh.

Yen lesi kulit sing signifikan - lendhut, lembab, banjur perawatan medis profesional dibutuhake. Sampeyan mbebayani kanggo ngobati pengobatan awak.

Dosis lan Administrasi

Tula Ointment digunakake mung njaba.

Preduli penyakit, salep seng diterapake kanthi lapisan tipis menyang wilayah kulit sing kena pengaruh 2-3 kali dina.

Ing sawetara penyakit duwe efek anti-inflamasi lan disinfecting, ing wong liya duwe efek pangatusan.

Kanggo efek antiseptik sing luwih apik, kulit sing kena pengaruh bisa diobati kanthi fucorcin sadurunge nggunakake salep.

Contraindications

Borisov zd medications Amarga efek kasebut mung ing permukaan kulit, salep ora bisa mengaruhi kondisi sakabehe awak, yaiku. ora nduweni aksi sistem.

Ing kasus sing banget langka, reaksi alergi suntingan diamati ing pasien sing ora ngidini siji komponen salep seng.

Pregnant lan lactation

Sajrone meteng utawa lactation, wanita bisa diobati nganggo ointment tanpa watesan.

Ing praktik medis, ora ana kasus rusak ing kesejahteraan ibu utawa anak nalika nggunakake salep seng.

Overdosis

Overdosis tamba kasebut ing praktik medis ora diamati.

Efek sisih

Seng salep Intoleransi kanggo obatan sing dadi bagian saka salep seng, bisa nyebabake efek samping.

Paling asring iki manifestasi alergi ing kulit: kemerahan, gatal tipis, akeh. Reaksi kasebut bisa uga ditampilake ing dina pisanan nalika nggunakake salep. Ing kasus iki, sampeyan kudu nolak nggunakake, nyunting dokter sampeyan, sing bakal milih tamba panggantos kasebut.

Komposisi lan farmakokinetik

Salep seng wonten ing konsistensi punika suspensi lembut astringent. Bahan aktif tamba iki yaiku zinc oxide, sing diencerake ing rasio 1: 9 kanthi jeli petroleum.

Obat iki putih kanthi tinge rada kuning. Sampeyan bisa tuku minyak wangi seng ing botol kaca khusus utawa tabung aluminium kanthi kemasan 25, 30, utawa 50 g.

Saben paket tamba kasebut ngemot instruksi rinci kanggo panggunaan.

Carane mbusak salep seng saka kulit

cinkovaya-maz27 Pasien-pasien sing ngobati inflamasi kulit ing pasuryan, utamane jinis sing padha, ngerti yen salep seng ora gampang dibusak nggunakake remover dandanan konvensional.

Kanggo maksud iki, paling apik sabun tar. Sing nduweni kulit garing, dadi sampeyan kudu ati-ati ing nggunakake sabun tar. Nanging, luwih becik nggunakake moisturizers kanggo mbusak dandanan.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Kanggo sawetara taun, dheweke ngalami owah-owahan ulcers trophik. Kabeh urip makarya minangka penjual, lan mulane entuk trombosis vena. Latar mburi iki, ulkus tropis wiwit katon, sing saya tambah ukuran saben taun. Bebarengan karo antibiotik lan obatan liyane, dhokter menehi saran ngobati tatu karo salep seng. Aku nggarap wipes gauze kanggo ulcers kaping 3-4 dina. Minggu kepungkur, asil kasebut katon. Wounds wiwit diketok kanthi alus, garing. Aku bungah banget yen kanthi bantuan kuwi murah aku bisa ngatasi penyakit iki. Svetlana 56 taun, Nizhnevorsk

Sawise nggarap 40 taun dadi sopir truk, dheweke entuk penyakit kasebut minangka wasir eksternal. Penyakit iki nyiksa banget, kadang-kadang aku kudu nolak penerbangan. Dokter disaranake nggunakake salep seng. Kanthi bantuan swab katun, aku diproses 2-3 kali dina. Mesthi, wektu perawatan rada suwe tinimbang kanthi nggunakake cara sing larang, nanging ora akeh. Mulane, amarga salep seng, aku ngucapake pamit marang penyakit lan nyimpen budget kulawarga. Sergey 62, Kemerovo

Aku kerja minangka perawat ing departemen purulent surgery. Awet banget, pasien teka kanggo kita sing kudu nglampahi akeh wektu ing posisi sing lagi mlaku nalika periode perawatan. Ing babagan iki, tekanan sores katon. Kanggo nyegah lesi kulit, kita nggunakake salep seng. Aplikasi kasebut ing lapisan tipis ing area kulit, sing nyebabake meksa bobot awak. Amarga iki, bedores ora katon. Natalya 35, Irkutsk

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.